Fotó MagazinFotomarathon nyeremények

Fotó Magazin | 2010. Július 22., Csütörtök 03:00

Kedves Fotomarathon résztvevők. Összeállt a kép és most lerántjuk a leplet a támogatóink által felajánlott díjakról, amivel csak növelni szeretnénk az érdeklődést a rajt elötti utolsó órákban.

Hamarosan lezárul a nevezés és ettől kezdve már a készülödés veszio át a vezető szerepet a III. Fotomarathon résztvevőinek életében. Ehhez kívánok minden jót és sok sikert a szombatio fotós napon.

Találkozzunk az Allee -nál délelött 10 órakor. 

Fontos tudnivaló, hogy máris lehet tesztelni az online feltöltési oldalt, a http://fotomarathon.fotoverseny.hu oldalon és ajánlatos már a verseny indítása elött regisztrálni az oldalra, mivel a visszaigazolás kb. 45 percet vesz igénybe. A legfontosabb, hogy minden pályázó a saját startszámával kell, hogy regisztráljon és ennek alapján a feltöltésnél is az így létrehozott mappába kell elhelyeznie a elkészített sorozatot, mégpedig szigorúan a megadott tematikai sorrendben. Ne feledjétek, hogy a feltöltés végső határideje július 25. én Vasárnap de. 9.59 perckor lejár, és ettől kezdve már nem lehet feljutni a szerverre.

 

Üdvözlettel

Soltész Rezső

FotoVideo Magazin.

 

Screen shot 2010-07-22 at 5.26.45 AM.png

kkilokjk.png

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.106867 másodperc.