Fotó MagazinCanon workshop a World Press kiállításon!

Fotó Magazin | 2017. Szeptember 26., Kedd 11:00

A szabad történetrögzítés, történetmesélés és ezek szabad megismerése az, amelyek támogatása iránt elkötelezett Canon folyamatosan fejleszti eszközeit, technológiáját.

hirdetés

A World Press tárlatot látogatók a kiváló képek által inspirációt kapnak tanulmányaikhoz, munkájukhoz vagy csak egyszerűen a képek pillanataiban elmerülve átléphetnek az élet egy másik dimenziójába.

 

A Canon workshopja


Érdemes részt venni a World Press Photo pályázatán. A zsűri által legjobbnak ítélt kép alkotója rendkívül értékes jutalmat nyer: a legújabb technológiával felszerelt Canon fényképezőgépet és tartozékait. A kiállításba válogatott pályaműveket és készítőit széles körben megismerik és elismerik, nemzetközi színtéren. A Canon Hungária a kiállítás kapcsán annak helyszínén, a Néprajzi Múzeumban szervez workshopot fotográfiát hallgató diákok és érdeklődő amatőr fotósok részére, ahol gyakorlati tanácsokat, szakmai inspirációt és az új gépek, objektívek és használatuk technikájának részletes megismerésének lehetőségét kínálja.

 

neprajz.jpg

 

Magyarország mindig is büszke lehetett fotográfusaira, akik évtizedekre visszamenően is kiemelkedő alkotásokkal gazdagították a világ fotó albumát. Ezzel a workshoppal is eme tehetség további gondozása a Canon célja.

 

Az érdeklődők a workshopra az alábbi elérhetőségen jelentkezhetnek:

zsofia.cser@eurolex.hu

 

Az első 15 jelentkezőt tudják fogadni a workshopon.

A workshop időpontja: 2017. október 3., kedd 11:00

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.117621 másodperc.