Simics BalázsCanon LEGRIA HF G50 és LEGRIA HF G60

Simics Balázs | 2019. Április 08., Hétfő 08:00

Rögzítse történeteit 4K videón a Canon új kameráival.

 

2019. április 2. – A Canon Europe ma jelenti be, hogy 4K-s LEGRIA videokamera-kínálatát két új modellel bővíti: a LEGRIA HF G50 és a LEGRIA HF G60 modellel. A LEGRIA HF G50 a belépő a 4K világába, jövőbiztos módon, nagyobb felbontásban rögzíti a különleges pillanatokat – a készülék kézi vezérlésű 1/2,3 típusú szenzorral rendelkezik, az elsőrendű képminőséget a prémium optika és feldolgozás biztosítja. A LEGRIA HF G60 1,0 típusú szenzora segítségével a haladó felhasználók élénk, hatásos videókat rögzíthetnek 4K UHD-ban. Ez utóbbi, a Canon által kifejlesztett Dual Pixel CMOS AF-et támogató kamera tökéletesen megfelel azoknak, akik az legapróbb részleteket és a történet dinamizmusát egyaránt rögzítenék.

 

fg50.jpg

 

A LEGRIA HF G50: Rögzítsen minden részletet olyan könnyedén, mint a profik Az új 4K szenzorral rendelkező LEGRIA HF G50 kiemelkedő részletességgel rögzít 4K-ban vagy Full HD-ban, a felhasználó döntése, melyiket tartja a történetéhez szükségesnek. A LEGRIA HF G50 20-szoros optikai zoom lencséje és f/1,8 – f/2,8 maximális rekesznyílása lehetővé teszi a kreativitás határainak tágítását, a mélységélesség jobb szabályozása és a fényszegény környezet kiváló kezelése tisztább és élénkebb tartalom rögzítésére nyújt lehetőséget.

 

gf60.jpg

 

A LEGRIA HF G60: Mesélje el történetét meghökkentően éles 4K minőségben! A Dual Pixel CMOS AF-et – a Canon jól ismert, szenzorokra támaszkodó fázisérzékelős Auto Focus (AF) technológiáját – támogató LEGRIA HF G60 azokat a lelkes felhasználókat veszi célba, akik szenvedélyeik, fontos családi eseményeik és a vissza nem térő élmények hihetetlenül élénk 4K minőségben szeretnék megőrizni. A Dual Pixel CMOS AF zökkenőmentes, nagy teljesítményű fókuszkövetést és gyors autofókusz beállítást tesz lehetővé, így a felhasználó rendkívül egyszerűen keltheti profinak tűnő fókuszállítás hatását: a kamera kezelője felé mozduló alany éles fókuszban marad, míg a háttér elmosódott marad. Nagy, 1,0 típusú érzékelőjével és a maximális f/2,8 – 4,5 lencserekeszével a LEGRIA HF G60 a mélységélesség folyamatos ellenőrzésére ad módot, igazán elképesztő képminőségben.

 

 

A kreatív határok tágítása csúcsminőségű funkciók segítségével


Mindkét kamera számos olyan funkcióval vértezi fel a felhasználót, ami művészi képességeiket magasabb szintre emeli: mindkettő rekesznyílása kerek, ami sima bokeh-hatást tesz lehetővé. Emellett a LEGRIA HF G50 és a LEGRIA HF G60 egyaránt erőteljes nagylátószögű húszszoros illetve tizenötszörös optikai zoommal rendelkező lencsével rendelkezik, így a felhasználó elsőrendű minőségben készíthet közeli felvételeket a lényegről. A testreszabható fókuszsebesség mindkét kamera esetében szinte azonnal zökkenőmentes fókuszálásra ad lehetőséget, így előtérbe helyezhetik a filmszerű megjelenést vagy a “pillanat rögzítését” dokumentumfilmek esetében. A visszajátszás gyorsításának vagy lassításának lehetősége mindkét kamera esetében teret nyit a mozgás kreatív alkalmazására, a videótartalom drámai hatásának fokozására. Sőt, a LEGRIA HF G50 és a LEGRIA HF G60 egyaránt támogatja a Canon fejlett Image Stabiliser (IS) képstabilizáló technológiáját. A rázkódásmentes, profi megjelenésű tartalom a kamera fel-le/jobbra-balra mozgásának kiváló minőségű mechanikai kompenzációjával, és a gurulás és dőlés intelligens elektronikus korrekciójával tartható fenn optikailag.

 

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.114430 másodperc.