Fotó MagazinCanon IXUS 300 HS

Fotó Magazin | 2010. Május 11., Kedd 00:00

Canon IXUS 300 HS

IXUS 300 HS – legfontosabb funkciók:

  • Nagyteljesítményű IXUS bámulatos, rozsdamentes acél házban
  • 10,0 Megapixeles, nagyon érzékeny CMOS
  • Világos f/2,0, 28 mm-es, 3,8-szeres eredeti Canon objektív optikai képstabilizárorral
  • DIGIC 4 HS rendszer gyors felvételkészítéshez és a gyenge megvilágításnál is alacsony zajszinthez
  • 240 képkocka/másodperces szuper lassított videofelvétel, nagy- sebességű sorozatfelvétel: 8,4 felvétel/másodperc
  • 7,5 cm (3,0”) képátlójú széles PureColor II G LCD javított láthatósággal és fényerővel
  • Smart Auto és intelligens vaku expozíció: minden helyzetben nagyszerű fotók
  • HD videó (720p) optikai zoommal, sztereó hanggal és HDMI csatlakozással
  • Kreatív felvételkészítés P, Av és Tv móddal, kevés fény mód, halszem és miniatűr effektussal
  • Intelligens zárkioldás mosollyal, önkioldó indítása kacsintással, önkioldó indítása arccal

 

Nagy érzékenység, nagy teljesítmény és stílus együtt az új, bámulatos Canon IXUS 300 HS fényképezőgépben.

A Canon ma kibővítette fényűző IXUS termékkörét az új, stílusos és nagyteljesítményű IXUS 300 HS modellel. Ez az első osztályú kompakt digitális fényképezőgép egyszerre képes kiemelkedő állóképek és nagy felbontású (HD) videó rögzítésére. Az új modell ezüstös homokfúvott acél és matt fekete színekben kapható. Az IXUS 300 HS az első modell, amely a Canon új HS rendszerét tartalmazza, érzékeny, 10,0 Megapixeles CMOS képérzékelője a gyors DIGIC 4 feldolgozással kevés fényben is kimagasló teljesítménnyel működik. A világos, f/2.0 nagy-látószögű objektív lehetővé teszi a rövidebb záridő használatát, a téma kiemelését a háttér viszonylagos elmosásával, egy sor kézi beállítással pedig a művészi rugalmasság új szintje valósul meg mindazon IXUS felhasználók számára, akik fényképezési készségüket fel szeretnék fedezni és tovább szeretnék fejleszteni.

 

Gyors, nagyteljesítményű, sokoldalú

Az IXUS 300 HS a Canon legmodernebb, fényűző, nagyteljesítményű, zsebben hordható képalkotási technológiát testesíti meg. Az új HS rendszer kiváló teljesítményt nyújt kevés fény esetén, a legtöbbet kihozza a fényképezőgép hátulról megvilágított CMOS képérzékelő és a DIGIC 4 képfeldolgozó képességeiből, teljes felbontásnál legfeljebb 3200-as ISO értékkel működik, és minden ISO értéknél csökkenti a zajszintet. A Kevés fény mód használatakor a fényképezőgép érzékenysége kibővíthető ISO 6400-re, ekkor a képek rögzítése 2,5 MP felbontással történik, ezzel az esti és éjszakai események felvételéhez is ideális eszköz. A fényképezőgép teljesítménye kevés fény esetén tovább növelhető a világos, f/2,0, 28 mm-es, 3,8-szoros optikai zoomos, nagy-látószögű objektívvel, mellyel a felhasználó közelebb kerülhet az akcióhoz, az érzékelőhöz pedig több fény jut. A Canon elismert optikai képstabilizátora (IS) minimálisra csökkenti a hosszabb expozíció miatti elmosódásokat kevés fényben és a zoom használatával készített felvételek esetén. A fejlett, lencse eltolási technológia használatával rendelkező IS segítségével éles kép készíthető akár úgy is, hogy a normál esetben a támasz nélküli fényképezőgépekhez szükséges fény mennyiségének mindössze 1/8 része áll rendelkezésre – ez megfelel 3 fényértéknyi előnynek.

Az objektív nagy fényereje és a kézzel vezérelhető írisz a mélységélesség jobb kezelését biztosítja, lehetővé teszi lenyűgöző portrék és makró képek felvételét. Az optikai teljesítmény ilyen magas szintjét ugyanazokkal a folyamatokkal és minőségi szabványokkal érte el a Canon, mint amelyeket a professzionális EF objektív sorozat gyártásakor alkalmaz. Ezeket az objektíveket világszerte milliók használják, és megbíznak bennük.

A HS System segítségével a CMOS képérzékelővel nagysebességű akció is rögzíthető legfeljebb 3,7 felvétel/másodperc sebességgel 10 MP felbontás esetén, vagy legfeljebb 8,4 felvétel/másodperc sebességgel 2,5 MP felbontás mellett, a nagy sebességű sorozatfelvétel mód alkalmazásával. Egyik nagy sebességű felvételi módnál sincs korlátozva a felvételek száma, a kártya kapacitásán belül bármeddig használható, így egyetlen fontos pillanatot sem kell elmulasztani[ii].  A szélsőségesen gyors ütemű akció rögzíthető a szuper lassított videofelvételi móddal is, amely másodpercenként 240 képkocka/másodperc sebességgel rögzít, de a lejátszást sokkal lassabban, 30 képkocka/másodperc sebességgel végzi, a látványos lassítás érdekében.

 

 


    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.091730 másodperc.