Fotó MagazinCanon FORMULA P-150M szkenner

Fotó Magazin | 2010. Július 23., Péntek 02:00

Canon FORMULA P-150M szkenner
Szkenner a Macintosh felhasználók számára A hordozható, kompakt kialakítású Canon imageFORMULA P-150M szkenner kifejezetten a Macintosh felhasználók számára készült.

A szkenner közvetlenül olvassa be a dokumentumokat az iPhoto alkalmazásba, és az iPhoto és az iTunes szinkronizálás segítségével a felhasználók kényelmesen átmenthetik őket iPhone vagy iPod eszközeikre  A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette az Apple Macintosh felhasználók számára készült imageFORMULA P-150M szkennert. A Canon díjnyertes, a világon a leggyorsabb, hordozható imageFORMULA P-150 szkennerének továbbfejlesztett változata kifejezetten a Mac rendszerekre készített szoftvercsomaggal együtt kerül forgalomba, valamint dizájn és teljesítmény tekintetében egyaránt tökéletesen megfelel a Macintosh felhasználók igényeinek.

 

Az egyedülálló, beépített CaptureOnTouch Lite szoftver „plug-and-scan” funkciójának köszönhetően az imageFORMULA P-150M szkenner használata előtt nem szükséges további alkalmazásokat vagy illesztőprogramokat telepíteni. A stílusos, fekete borítás, a kompakt kialakítás és a gyors USB-csatlakozáson keresztüli szkennelés mellett a P-150M flexibilitást biztosít a Macintosh környezetben is. A percenként 15 lap (30 oldal/perc) beolvasási sebességnek köszönhetően az új modell a sokat utazó, az irodai és az otthoni felhasználók igényeinek egyaránt megfelel. „A Canon tervezőcsapata – figyelembe véve a Macintosh felhasználók igényeit –kategóriájának egyik legkiemelkedőbb eszközét fejlesztette ki. A P-150M személyi szkenner kifejezetten a Macintosh felhasználók számára készült: a gyakran utazó vezetők például azonnal továbbíthatják a dokumentumokat az irodába” – mondta Sean Suematsu, a Canon Europe dokumentumbeolvasási megoldásokért felelős részlegének igazgatója.

 

A felhasználóbarát CaptureOnTouch előre beállított beolvasási feladatai egyszerű és kényelmes szkennelést kínálnak: a szkenner többek között a Mac iPhoto alkalmazásába is képes közvetlenül beolvasni a dokumentumokat. Az iPhoto és az iTunes szinkronizálás segítségével a felhasználók kényelmesen átmenthetik beolvasott dokumentumaikat iPhone vagy iPod eszközeikre. A P-150M telepítésekor a felhasználók kétféle megoldás közül választhatnak: az egyik a felhőalapú adatkezelő rendszer, az Evernote telepítése, a másik pedig a CaptureOnTouch szoftver kibővítése a „Scan-to-Evernote” feladatprofillal. A BizCard Reader és PageManager szoftvercsomagok pedig lehetővé teszik az üzleti információk és a digitális dokumentumok egyszerűbb és hatékonyabb iktatását, nyilvántartását és visszakeresését. Az imageFORMULA P-150M szkenner emellett Windows vagy Linux környezetben is teljes körű kompatibilitással rendelkezik. Az imageFORMULA P-150M szkenner Európában 2010. július közepétől kerül forgalomba. A Mac OSX operációs rendszerre készült illesztőprogramok pedig letölthetők a Canon támogató webhelyéről.

 

www.canon.hu 


722P150_1.jpg
Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.102952 másodperc.