Az Olympus új, stílusos fotós táskái és kiegészítői

Fotó Magazin | 2018. Február 28., Szerda 06:00

Az Olympus új, stílusos fotós táskái és kiegészítői
Az Olympus stílusos új táskákat és kiegészítőket jelentett be, melyek közül a Bleu de Chauffe nevű francia bőrdíszműves műhellyel készült termékeket kimondottan a PEN-F fényképezőhöz tervezték.

Olympus x Bleu de Chauffe: Új, exkluzív bőr kiegészítő-kollekció az Olympus PEN-F fényképezőgéphez - 

Az Olympus felkérte a francia bőrdíszműves műhelyt, a Bleu de Chauffe-t egy új kiegészítő-kollekció közös tervezésére és kivitelezésére - kifejezetten a PEN-F fényképezőgép számára

 

2018. Február 28, Hamburg – Egy lenyűgöző kivitelű fényképezőgép ugyanolyan lenyűgöző kiegészítőket kíván: a hőn szeretett PEN-F fényképezőgép második születésnapjának megünneplésére az Olympus és a kiváló francia bőrdíszműves műhely, a Bleu de Chauffe új, exkluzív kiegészítő-kollekciót alkotott. A magas színvonaláról és a határozott designról ismert Bleu de Chauffe termékei Franciaországban készülnek kézi munkával, a legfinomabb, növényi anyagokkal színezett bőrökből. A Bleu de Chauffe márka tökéletesen megjeleníti és kiegészíti azt, ami a PEN-F esszenciáját alkotja: az átgondolt, időtlen minőséget és szépséget. Az exkluzív kollekció négy elemből áll: két táska, egy „Pouch” jellegű zsáktáska és egy vállszíj alkotja. A termékek válogatott kereskedőknél, 2018 márciusától kaphatók.

 

Olympus-x-Bleu-de-Chauffe-accessory-collection.jpg

 

A 20. század ipari forradalma által inspirált Bleu de Chauffe újraértelmezte a klasszikus munkatáskákat – modern kivitelben és a város igényeinek megfelelően. Kiváló minőségű bőr használatával megalkotott, funkcionális, ugyanakkor gyönyörű kivitelű termékek választhatók kollekciójában az elegáns Olympus PEN-F örökségéhez tökéletesen illeszkedő hangulattal.

A sokat utazó fotósok egyre kifinomultabb megoldásokat keresnek a kompakt méretű rendszerfényképezőgépekre épülő fotós felszerelés szállítására – természetesen a laptop / tablet és persze a mobiltelefon tárolásának lehetőségével. Ezt szem előtt tartva született meg az exkluzív kollekció első darabja, az ‘ARLES’, a stílusos nagyobbik fotós táska, mely akár két PEN-F váz és 2-3 objektív tárolására is alkalmas.

Bleu-de-Chauffe-bag-for-Olympus-PEN-F_interior.jpg

A ‘BOLOGNE’ kisebb változatként egy váz, egy vagy két objektív, valamint egy kisebb laptop, illetve tablet hordozhatóságát biztosítja. Ha egy könnyed fotós sétát tervezünk, a ‘PRADES’ „pouch”-jellegű zsáktáskával egy PEN-F vázat és egy vékony, például az M.Zuiko Digital ED 14‑42mm F3.5-5.6 EZ Pancake zoom objektívet vihetünk magunkkal. A PEN-F gépet stílusosan megmutatva a ‘GIRAUD’ bőr vállszíjat használhatjuk, mely állítható hossza mellett könnyű, vékony, ugyanakkor a tartós és a nagyon kényelmes jellemzőkkel is büszkélkedhet.

 

A Bleu de Chauffe egyik alapítója, Alexandre Rousseau az exkluzív PEN-F fényképezőgéphez tökéletesen illeszkedő táskák igényéről, illetve a minőségi kézműves termékek iránti keresletről: “Mielőtt kitaláltuk a céget, felfedeztük az autentikus, helyi tervezésű és kivitelezésű, „munkaruházati” jellegű kiegészítők iránti egyre nagyobb igényt – és úgy éreztük, nálunk megvan a tudás és az értékesítési hálózat ahhoz, hogy ezeket a termékeket piacra juttassuk. Mantránk a ‘Made in France’ a legszebb, növényi cserzett bőrök használatával, magasan képzett mesterek által, kézi munkával megalkotott termékek készítéséhez. Mindegyik táskát ellátjuk dátummal és készítője aláírásával. Amikor meghallottuk, hogy az Olympus olyan műhelyt keres, ami megalkotja a tökéletes kiegészítőket a PEN-F fényképezőgéphez, biztosak voltunk benne, hogy mi megfelelő ajánlólevéllel rendelkezünk ehhez. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel!

 

A kis sorozatban gyártott termékek első szériája kizárólag a www.bleu-de-chauffe.com és https://shop.olympus.eu/ weboldalon érhető el.

 

Az exkluzív Olympus x Bleu de Chauffe kiegészítő-kollekció elemei

 

 Bleu-de-Chauffe-ARLES-bag-for-Olympus-PEN-F.jpg

 

• ARLES:

nagyméretű aktatáska jellegű bőr fotós táska két Olympus PEN-F vázhoz, akár három objektívhez, valamint egy laptophoz tervezve

Méretek: 40 (sz) x 27 (ma) x 13 (mé) cm

199.990.- HUF javasolt fogyasztói áron

 


Bleu-de-Chauffe-BOLOGNE-bag-for-Olympus-PEN-F.jpg

• BOLOGNE:

kisebb aktatáska stílusú bőr fotós táska egy PEN-F váz, két objektív és egy tablet tárolásához

Méretek: 32 (sz) x 25 (ma) x 12,5 (mé) cm

144.990.- HUF javasolt fogyasztói áron

 


Bleu-de-Chauffe-PRADES-pouch-for-Olympus-PEN-F.jpg

• PRADES:

„Pouch” stílusú zsáktáska PEN-F vázhoz, illetve elektronikus zoom, vagy M.Zuiko Digital 17mm F1.8 objektívhez

Méretek: 31,5 (sz) x 19,5 (ma)

59.990.- HUF javasolt fogyasztói áron

 


Bleu-de-Chauffe-GIRAUD-strap-for-Olympus-PEN-F.jpg• GIRAUD: 

kiváló minőségű, exkluzív bőr vállszíj a PEN-F-hez

Méret: 126 cm

42.990.- HUF javasolt fogyasztói áron



További információ az Olympus kiegészítőiről

 

Kövesse az Olympust a Facebookon

 

P1081978.jpg

 

P1111510.jpg

 

P1081383.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.123138 másodperc.