Fotó MagazinAmerikai filmben a Leica

Fotó Magazin | 2018. Május 16., Szerda 07:00

A Leica ismét helyet kapott egy amerikai filmprodukcióban.

Különleges kapcsolata volt az analóg felhasználóknak a Kodak egyedi gyártású és kidolgozású termékével, a Kodachrome diával. Simon and Garfunkel dalt írt róla, az USA-ban egy nemzeti parkot neveztek el róla és a 2010-es megszűnésekor a National Geographic egy teljes műsort szentelt Steve McCurry-nek amint elfotózta az utolsó tekercset (olyan szereplőkkel, mint pl. Robert de Niro).

 

322.jpg

 
Nem kerülhette el a sorsát, most megérkezett „a” film, a Kodachrome, Ed Harris, Jason Sudeikis és Elisabeth Olsen főszereplősével, Mark Raso rendezésében. Bár az IMDB szerint már március 15.-én megvolt a németországi bemutató, a Netflixen 2018 április 20.-án, azaz holnapután lesz a Premier.
Egy korosabb fotós és fia országúti kalandját bemutató filmben, az utolsó laborba zarándokolnak el, ahol még előhívnak Kodachrome diát, és természetesen a „Road Trip” elképzelhetetlen lenne egy Leica fényképezőgép nélkül. 
Az alkotás megtekintése után részletesebben fogunk írni róla, amiből majd az is kiderülhet, hogy a Kodachrome egy szűkebb réteg közönségnek készült-e, illetve rányomhatjuk-e a „NemCsakHipszterAnalógFotósoknak” címkét.
A film bemutatóját az alábbi linken tekinthetik meg: https://www.youtube.com/watch?v=g3IvVejktJE

 

www.leitz-hungaria.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.108460 másodperc.