Nagy AnitaA Samyang 2019-es Tavaszi Kollekciójában 8 új objektív

Nagy Anita | 2019. Március 16., Szombat 08:00

2019 február 22.-én a Samyang útjára indította a 2019-es Tavaszi Kollekció névre keresztelt kampányát; ahol 8 új objektív bemutatásra került sor.

A szépségipar és divatvilág évszakonként változó kínálatát alapötletként felhasználva hozta létre a Samyang a 2019-es Tavaszi Kollekcióját. A tavaszi kampány nem csupán a Samyang fiatalos megjelenését hangsúlyozza, de lehetőséget ad arra, hogy bemutassuk a világnak a márka kivételes teljesítményét.  A kompakt megjelenést nagy felbontással párosító MILC kamerák piaci előretörését alapul véve, A Samyang 2019-es Tavaszi Kollekciójában bemutatásra kerülő új autófókuszos objektívek nagy mértékben öregbítik cég hírnevét és emeli piaci pozícióját.A tavaszi kollekció első objektívjeként a Samyang útjára indítja a “világ legszélesebb látószögével rendelkező, torzításmentes objektívjét” az XP 10mm F3.5-öt.

 

A Samyang Optics örömére szolgál, hogy bemutathatja a Világ legszélesebb látószögével rendelkező, torzításmentes objektívjét (halszem optikák kivételével), az XP 10mm F3.5-öt Canon EOS bajonettel; (Nikon bajonettel néhány hónapon belül várható a megjelenés)Az XP10mm F3.5-ben összpontosul a márka széles körben elismert optikai fejlettsége, mely különösen a széles látószögű objektívek fejlesztésében mutatkozik meg. Az XP 10mm F3.5-ös objektív kristálytiszta képet biztosít, 130° fokos ultraszéles látószöggel. 

 

samyang10 b.jpg

 

Egy objektív mely mindent lát – Torzításmentesen 

 

A high-end fényképezőgépekre jelentkező egyre nagyobb igénynek, és az egyre nagyobb felbontású felvételek iránti vágynak köszönhető az XP család legújabb tagjának létrejötte, mely több mint 50 megapixeles torzításmentes képével tökéletesen megfelel a tájkép és az épületfotózás által támasztott követelményeknek.   
Az objektív 18 lencsét tartalmaz 11 csoportban, melyek a „kimaxolják” az élességet és a színeket a központtól a sarkokig.
A 3 aszférikus lencsetag, 1 nagy-fénytörésű lencsetag és 3 alacsony fényszóródást biztosító lencsetag segítségével abberáció, - és torzításmentes képet kaphatunk. A szellemkép és a lencse becsillanása megfelelő szinten kontrollált, a többszörös felületi kezelésnek köszönhetően.
Mostantól kezdve nem jelenthet gondot nagy felbontású torzításmentes, 130° széles látószögű képek elkészítése épületekről, illetve belső terekről.

 

samyang10mm.jpg

Várakozásaink szerint az XP 10mm F3.5 a tökéletes objektív szerepét veszi át azoknál a fotósoknak és operatőröknek, akik szeretnék a határokat feszegetni egy fém vázas, nagy felbontású, kiváló minőségű objektívvel.
Az „abszolút” felbontású XP 10mm F3.5 hamarosan megérkezik bemutatótermünkbe, ára 1100 Euró körül várható.
Több információ:
www.leitz-hungaria.hu

www.samyanglensglobal.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.209269 másodperc.