Fotó MagazinA Nikon D850 digitális SLR fényképezőgép fejlesztése

Fotó Magazin | 2017. Július 26., Szerda 20:00

A Nikon örömmel jelenti be a legújabb full-frame, nagy felbontású, szupergyors digitális SLR fényképezőgép, a Nikon D850 fejlesztését, amely hamarosan forgalomba kerül.

A D850 egy nagy teljesítményű eszköz azok számára, akik nem kötnek kompromisszumot a kivételes képminőség és sokoldalúság terén, beleértve a leendő és a professzionális fényképészeket is, illetve azokat az amatőr fotósokat, akik tájképeket, sporteseményeket, divatfotókat és esküvői képeket készítenek, valamint a multimédiás tartalomkészítőket is. 

 

nikon850.jpg


A D850 méltó örököse a D810-nek, amelynek világszerte elismerik kivételes élességét és tiszta képalkotását, valamint gazdag tónus-karakterisztikáját. Ezt az erőteljes, új FX-formátumú digitális SLR fényképezőgépet új technológiák, funkciók és teljesítménynövelési megoldások alkalmazásával terveztük, az évek alatt összegyűlő közvetlen felhasználói visszajelzések eredményeit is felhasználva.A D850 meghaladja a nagy felbontású, szupergyors képességű fényképezőgépet kereső fotósok elvárásait, amelyeknek csak egy ilyen kaliberű Nikon fényképezőgép – NIKKOR objektívekkel – felelhet meg.

 

www.nikon.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.094006 másodperc.