Fotó Magazin500px Directory: Új lehetőség képeladásra

Fotó Magazin | 2017. Január 25., Szerda 19:00

Valamit nagyon jól megérzett az 500px, mikor pár éve igyekezett beleállni a Flickr-ről kiinduló népvándorlásba és azt is jól megérezte, hogy merre kell tovább mennie, mikor ez a lendület kezdett elfogyni.

Forrás: http://printscreen.hu

 

 Az 500px a mai napon bemutatta a Directory-t, mely a fotósok bevételhez juttatásának egy újabb darabja lesz.

A Prime bevezetésével az 500px egy kvázi képügynökséggé kezdett átalakulni, ahol cél a szokásos stockfotós klisékkel való szakítás volt. Ehhez csatlakozik a Directory, mely lényegében egy interaktív önéletrajz gyűjtemény, mely kereshető és bizonyos feltételek szerint szűkíthető, hogy a potenciális megrendelők fotóst találhassanak maguknak.

 

500px_hire-button_08712.jpg

 

A Directory-t igénybe vevő fotósok normál adatlapja két új elemmel egészül ki: A Services fül listázza az összes lényeges adatot a fotósról, amit megrendelőként tudni kell, ilyen lehet a beszélt nyelvek felsorolása, specializációk (pl: légi fotózás, műtermi portré) és akár a felszerelés is.  De kapunk egy Hire gombot is, amire kattintva felvehető a kapcsolat a fotóssal.

Az 500px egyelőre nem kér pénzt a Directory igénybe vételéért és ígérete szerint később sem fog a munkákból jutalékot vonni, de áprilistól már csak a Plus vagy Awesome előfizetéssel rendelkezők érik el a szolgáltatást. További előny még, hogy a Directory becsatornázásra kerül az Adobe Stock szolgáltatásba is. 

 

500px

 

500px_hire-button_08713.jpg

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.136548 másodperc.