Fotó Magazin26. TRIERENBERG SUPER CIRCUIT: A legnagyobb verseny

Fotó Magazin | 2017. Március 11., Szombat 13:00

A világhírű Photo Art Salon – egy nemzetközi verseny, a kötetlen fotós témák és a természetfotográfia számára.

A beküldött fotók témája és jellege nyitott, ennek pontos részleteit a pályázók a verseny honlapján megtekinthetik. 


A RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK (Kivonat)


1. A világ-versenyen történő részvétel, amatőr és profi fotósok, valamint fotóművészek, azaz mindenki számára egyaránt nyitott. Bonyolítása a FIAP, a VÖAV és a PSA irányelvei szerint történik.


2. Témánként összesen 4 fotót lehet beküldeni, ami lehet fekete / fehér (PSA PPD M), színes (PSA PPD-C), vagy digitális file / Diapozitív (PSA PID). A versenyben minden fotózási technika alkalmazása megengedett.


3. A témák gazdag választékának képes bemutatása és a részvétel feltételei megtekinthetők a verseny hivatalos weboldalán. www.photocontest.at


FONTOS

 
A természetfotóknál alapfeltétel, hogy arról azonosítani lehessen a tárgyat, élőlényt, vagyis a felvétel témáját. A természetfotók embereket nem ábrázolhatnak, kivéve, ha azok természetes részei a történetnek. Az eredeti fotók manipulációja nem megengedett. Ezen a téren számos szigorú szabály van érvényben, amit ez a kivonat nem tartalmaz, ezért a honlapon a feltételeket pontosan el kell olvasni (www.photocontest.at), és a szöveget részleteiben alaposan értelmezni kell, mert a legkisebb tévedés is a versenyből való kizárást vonja maga után...


FELTÖLTÉSI platform – a képek beküldése!


Nincs papír kép! Azok számára, akik részt kívánnak venni a versenyben csak digitális fotókat tölthetnek fel a rendelkezésre álló platformra: www.photocontest.at - ahol  regisztrálni kell, majd kitölteni az elektronikus jelentkezési lapot, ezt követően Paypal fizetési alkalmazással befizetni a a részvételi díjat. paypalfoto@fotosalon.at  Kérjük, kövessétek lépésről lépésre az utasításokat amit a feltöltési platform kér! Minden mező kitöltése kötelező, és ha ez hiányzalanul megtörténik, akkor minden jól működik.

 

TRIERENBERG LOGO 2.jpg


DIGITÁLIS képadatok:

 
A digitális beadványokhoz használhatod a feltöltési linket, vagy beküldheted a képeidet CD / DVD lemezen. A file formátum csak JPEG /RGB lehet. Fájl méret: max. 4096 x 2160 pixel. A fájlneveket feltöltéskor, és a CD-ROM-on is fel kell tüntetni, a feliratok és képek számának és sorrendjének azonosnak kell lennie a regisztrációs űrlapon szereplő file-nevekkel. 


FONTOS: Valamennyi beküldött fotónak címet kell adni, enélkül kizárják a képet és a fotóst a versenyből.


NEVEZÉSI DÍJAK:


Egy kategóriában, illetve témában történő nevezés esetén a nevezési díj 40 Euro, minden további témához beküldött sorozat esetében plusz 5 Euro. Valamennyi résztvevő, aki befizeti a részvételi díjat megkapja a reprezentatív kivitelű mintegy 1000 fotót tartalmazó kiállítási katalógust.


KAPCSOLAT és postai beküldési cím

 
TRIERENBERG SUPER CIRCUITPO BOX 3644010. LINZ, AUSTRIA email: webmaster@photocontest.at
BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2017 MÁRCIUS 20 · FELTÖLTÉS: www.photocontest.at

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.089744 másodperc.