Simics Balázs2019-ben érkezhet a Canon EOS-1D X Mark II utóda

Simics Balázs | 2018. December 26., Szerda 07:00

Egyes Canon DSLR szériák már kissé kezdenek kiöregedni a modernebb gépek között, elvégre a Canon nem jelentett be új vázat a 2016-os EOS 5D Mark IV óta. Jövőre ez változni látszik.

1.jpgA jelenlegi EOS-1D X Mark II

 

 

A Canonrumors forrásai szerint 2019-ben, pontosabban a jövő év vége felé nagy esély arra, hogy érkezik az új Canon EOS-1D X Mark III.

 

Persze a cégnek az EOS R képviseli a fotográfia jövőjét Fullframe ILC kamerák tekintetében, viszont még legalább egy változatra számíthatunk az EOS-1D X szériából. A forrás szerint a gyártó Fullframe tükörnélküli technológiája még nem tart ott, hogy átvegye az EOS-1D széria feladatait. Ezzel az állítással pedig valószínűleg kevés profi fotós vitatkozna.

 

 

2.jpg

 

A fent említett folytatáson kívül, valószínű, hogy az EOS 5D Mark IV-nek is érkezik majd egy utóda, mielőtt áttér MILC utakra.

 

Természetesen még semmiféle specifikáció sincs a Canon EOS-1D X Mark III tekintetében. A Canonrumors szerint az új kamera, egy újabb DPAF verziót és újabb szenzor technológiát képvisel majd. Megapixelek, fps és videós képességek terén viszont még sokat kell várni, hogy bármi konkrétumot olvashassunk.

 

 

https://www.canon.hu/

 

https://www.canonrumors.com/follow-up-to-canon-eos-1d-x-mark-ii-may-come-in-2019-cr2/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.121404 másodperc.