Fotó Magazin FX-formátumú, tükör nélküli Nikon fényképezőgép

Fotó Magazin | 2018. Július 25., Szerda 12:00

A Nikon örömmel jelenti be, hogy új, FX-formátumú, teljes képes, tükör nélküli Nikon fényképezőgépet és NIKKOR objektíveket fejleszt ki, amelyhez új bajonettet is biztosítunk.

A fejlesztés alatt álló tükör nélküli fényképezőgép és NIKKOR objektívek az optikai teljesítmény egy új dimenzióját nyitják meg, továbbá új bajonettet is biztosítunk hozzájuk. A tükör nélküli fényképezőgép a Nikon százéves örökségéből, illetve a kiváló képfeldolgozási technológiából eredő speciális optikai és gyártási szakértelmének eredménye. A fejlesztéshez jelentősen hozzájárult továbbá a Nikon digitális SLR fényképezőgépeinek kifejlesztése során felhalmozott szakértelem is.

 

Az új, tükör nélküli fényképezőgéppel és a NIKKOR objektívekkel az a célunk, hogy a fényképészek számára lehetővé tegyük a lehető legrészletgazdagabb és legélénkebb fényképek elkészítését.

 

37774917_2108953569123571_8335416668285042688_o.jpg

 

Továbbá az új, tükör nélküli fényképezőgéphez új bajonett adaptert is kifejlesztünk. Ez a Nikon digitális SLR rendszerébe tartozó, F-bajonettes NIKKOR objektívekkel használható majd, és új lehetőségeket nyit meg a fényképészek előtt.

 

A Nikon az új tükör nélküli fényképezőgéppel, illetve a Nikon digitális SLR fényképezőgépei fejlesztésének folytatásával továbbra is megtartja piacelső pozícióját a képalkotás terén, biztosítva ügyfelei számára mindkét rendszer egyedi előnyeit.

 

A termékkel kapcsolatos speciális képalkotási tartalmat az alábbi URL-címen tekintheti meg. Látogasson vissza rendszeresen, és tekintse meg az új tartalmakat.

 

https://www.nikon.hu/hu_HU/products/category_pages/digital_cameras/coming_soon.page

 

Az olyan részletek, mint a megjelenési dátum és a javasolt kereskedelmi ár későbbi időpontban lesznek elérhetők.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.115328 másodperc.