Fotó MagazinLeitz Hungária a III. Profi Foto Kiállításon!

Fotó Magazin | 2018. Október 23., Kedd 10:00

A Leitz Hungária standján a III. Profi Fotó Kiállításon többek között a legújabb Leica fényképezőgépekkel is találkozhattok, ha kilátogattok 2018. október 27.-28.-án a Hilton szállodába.

Az új Leica CL a hagyományos értékek szándékos átadása a türelem és kitartás világából a gyors és modern világba, amelyben élünk. Kompakt és diszkrét. Minden kézbe illik, és mindenhol megtalálja a helyét.Ezt a fényképezőgépet is megtaláljátok a III. Profi Foto Kiállításon!

 

Csak a legjobb képminőségre számíthatunk


Minden felvételnél a különálló alkotórészek remekül kiegészítik egymást, sőt együttesen sokkal jobbak, mint külön-külön. Mindez a Leica CL-re is érvényes. A nagy felbontóképességű, 24 megapixeles APS-C formátumú képérzékelő, a Maestro II szériás processzor és a 49 mezős, gyors autofókusz kombinációja a Leicát mástól megkülönböztető képminőséget garantál: a legjobbat. Ez természetesen a 4K felbontóképességű, 30 fps sebességű videó felvételeknél is így van. Bármilyenek is elvárásaink, a Leica túlteljesíti azokat.
 
EyeRes® képkereső – minden szemünk előtt van, ami fontos


Az érzékelési küszöbérték alatti reakcióidővel, 2,36 millió képponttal és a lehető legnagyobb keresőképpel rendelkező EyeRes® keresőt kifejezetten a Leica CL számára fejlesztették ki. Valamennyi felvételnél mindig teljes áttekintést biztosít a beállításokhoz.
 
Intuitív használat


A Leica CL intuitív fényképezőgép, amelyet azonnal használatba vehetünk. Képminősége lenyűgöző. A felvételekhez szükséges minden fontos beállítás a gép felső részén érhető el. A nagy felbontóképességű elektronikus kereső mellett két beállító tárcsával lehet beállítani a fényrekeszt, a zársebességet, az ISO fényérzékenységet és az expozíció kompenzációt. Ezeket a műveleteket úgy lehet elvégezni, hogy a gépet nem kell elvenni szemünk elől. A felső kijelzőn minden fontos paramétert azonnal láthatunk. A kioldógomb nyomásérzékenysége tökéletes. A Leica CL-lel felvételeinket minden részletre és beállításra irányuló, teljes figyelmünkkel készíthetjük el.

 

Dizájn – a hagyomány és az innováció szintézise


A kompakt Leica CL archetipikus formatervezésével új mércét jelent a Leica termékfejlesztés 100 éves történetében. Az innovációkkal teli klasszikus megjelenés egy célt szolgál: a fotográfiai elképzeléseink megvalósítását. A Leica CL az ikonikus formát modern technológiával ötvözi.
 
Mozgékony, könnyű, kompakt és mindig kéznél van


A kompakt, kis súlyú és könnyen használható Leica CL minden nap ideális társunk. Mindig kéznél van, minden különleges pillanatot könnyedén és tapintatosan örökíthetünk meg vele.

 

Találkozzunk a PROFI FOTO KIÁLLÍTÁSON A LEITZ HUNGÁRIA STANDJÁN!

 

REGISZTRÁLJATOK MOST:


http://www.fotovideo.hu/kiallitas-2018.html

 

 

Leica_1_1.jpg

Share |




Impresszum
Betöltés: 0.092521 másodperc.