Fotó MagazinPROFI FOTO - Lenspen tisztítók a kiállításon

Fotó Magazin | 2017. November 09., Csütörtök 19:00

A Pálvölgyi Digital standján a II. Profi Fotó Kiállításon többek között a különféle Lenspen tisztító eszközökkel is találkozhattok, ha kilátogattok a hétvégén a Marriott szállodába.

A Lenspen készletek tisztítóceruzái aktív szén technológián alapuló tisztító eszközök.
Az aktív szenet tartalmazó száraz tisztítóanyag a legtöbb, mechanikusan nem eltávolítható szennyezőanyagot (például zsírokat, olajokat) a saját anyagába megköti másodlagos kémiai kötéssel, úgynevezett van de Waals-kötéssel. Tisztítás során a termék így a zsírokat, olajokat nem szétkeni a tisztítandó felületen, hanem magába kötve eltünteti onnan. A tisztítóceruza kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál. A szivacsban lévő mennyiség akár több száz tisztításra elegendő lehet (a szennyezettség mértékétől és a használattól függően). A tisztítóceruza használata előtt a kupakot a tisztítóceruzára erősen rátolva 1-2 alkalommal meg kell tekerni (mintha menetes lenne, és rá akarnánk csavarni). Ilyenkor a kupak szivacsa a tisztítófejre újabb adag friss tisztítóanyagot juttat.
Az aktív szenes tisztítási folyamat előtt a tisztítandó felületről a mechanikai szennyeződéseket (por- és egyéb szemcséket) el kell távolítani. Erre javasoljuk a LENSPEN HB-1 levegőpumpát illeve a tisztítóceruzák beépített, kitolható ecsetét.

 

www.pdb.hu

 

 

Találkozzunk a PROFI FOTO KIÁLLÍTÁSON A PÉLVÖLGYI DIGITAL STANDJÁN

 

REGISZTRÁLJON MOST:


www.fotovideo.hu/kiallitas-2017.html

Share |
Impresszum
Betöltés: 3.198776 másodperc.