Fotó MagazinPROFI FOTO - Fujifilm instant kamerája, a SQUARE SQ10

Fotó Magazin | 2017. November 09., Csütörtök 18:00

A Fujifilm hibrid instant kameráját, az instax SQUARE SQ10 fényképezőgépet az „EURÓPAI INSTANT Kamera 2017-2018” díjjal jutalmazta a neves Európai Kép – és hangalkotási szövetség (EISA), most a Profi Fotó Kiállításon is találkozhattok vele!

.Az SQ10 az első olyan hibrid kamera, amely digitális képérzékelővel és digitális képfeldolgozó technológiával rendelkezik. Ez jelentősen javítja a képminőséget és bővíti a képszerkesztési lehetőségeket nyomtatás előtt. Az SQ10 tovább emeli az Instax képek minőségét így a fotósok kreatív, művészi keretet adhatnak a képekhez, a kifejezetten a SQ10 kamerához tervezett intuitív felület segítségével.

A díj odaítéléséről az EISA elnöke, Paul Miller beszélt: „Az Instax SQUARE SQ10 az első hibrid instant kamera, amely lehetővé teszi négyzet formátumú (62x62mm) fotók készítését és nyomtatását. Világosíthatod, sötétítheted, matricákat adhatsz a képekhez, és 10 kreatív szűrő közül választhatsz mielőtt kinyomtatod őket. A világos LCD képkereső egyszerűvé teszi a képek elkészítését és szerkesztését, amelyek a belső memóriába vagy a microSD kártyára tárolódnak, így meg tudod őket osztani a barátaiddal vagy családtagjaiddal.” 

Látva a lehetőséget, hogy a fényképészek még jobban kihasználhassák az új technológiákkal rendelkező instant kamerájukat, a Fujifilm elhatározta, hogy egy teljesen új eszközt alkot a SQUARE formátumnak szentelve. Az SQ10 továbbfejlesztett képalkotási funkciói a legújabbak az instax termékskálán, páratlan szabályozással és egyszerű használattal. AZ SQ10 fényképezőgéppel a fotósok különböző jelenetek sokaságát rögzíthetik, mindezt tökéletes vezérléssel.

A Fujifilm továbbra is dolgozik kiváló termékek és szolgáltatások fejlesztésén, a felhasználói igényeknek megfelelően, hozzájárulva a fotográfiai kultúra fejlesztéséhez.

 

www.fujifilm.eu

 

Találkozzunk a PROFI FOTO KIÁLLÍTÁSON A Fujifilm STANDJÁN

 

REGISZTRÁLJON MOST:


www.fotovideo.hu/kiallitas-2017.html

Share |
Impresszum
Betöltés: 3.083008 másodperc.