Itt Az új Canon Zoemini S2

Nagy Anita | 2021. Október 12., Kedd 17:00

A Canon Zoemini S2 instant fényképezőgép-nyomtató az innovatív alkalmazáson belüli szerkesztést és a menet közbeni nyomtatást ötvözi szórakoztató fotózási lehetőségekkel, így tökéletes 2 az 1-ben instant fényképezőgép-nyomtatót kínálva ügyfeleinek.

A Canon Europe bemutatta a Canon Zoemini S2-t, az instant fényképezőgép-nyomtató készülékek legújabb tagját azok számára, akik útközben szeretnének fényképezni, fényképeiket testre szabni és kinyomtatni. Elődje, a Canon Zoemini S modell továbbfejlesztéseként ez az innovatív 2 az 1-ben dizájn lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kereteket és szűrőket adjanak hozzá a felvételekhez, a felvételi módok közül választhassanak, és elmenthessék kedvenc pillanataikat a későbbi nyomtatáshoz - mindezt egyetlen eszközön. A sötét kékeszöld (Dark Teal), gyöngyházfehér (Pearl White) és rózsaarany (Rose Gold) színekben kapható Canon Zoemini S2 modell könnyű és kompakt, így bárhová könnyen magaddal viheted.

 

image005.jpg

 

Legyél még kreatívabb a Canon Mini Print alkalmazással

A kreatív elmék, tartalomkészítők és a művészetek szerelmesei számára egyaránt ideális Canon Zoemini S2 készülék Bluetooth-on keresztül csatlakozik a Canon Mini Print alkalmazáshoz, hogy szórakoztató alkotásokat hozhass létre, a kollázsoktól és a kör alakú nyomtatástól kezdve a szöveg hozzáadásán át az előre elkészített vagy egyedi matricák nyomtatásáig. A kézzel írt aláírásokat és szimbólumokat mobileszközön lehet rögzíteni, az alkalmazáson belül szerkeszteni és a Canon Zoemini S2 segítségével ki lehet nyomtatni, ami tökéletes kreatív albumok (scrapbook) vagy magazinok (zine) készítéséhez. A maximalisták a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül élőben megtekinthetik a beállításokat, és a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül meggyőződhetnek arról a nyomtatás előtt, hogy a barátok és a családtagok mindnyájan a képen vannak-e.

 

letÃļltÊs (1).jpg


Fényképezz, nyomtasd ki, húzd le és ragaszd fel 2 az 1-ben funkcióval

A Canon Zoemini S2 készülék kreatív funkcióit a 2 az 1-ben funkcionalitás tovább fokozza, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy útközben fényképezzenek, fényképeiket testre szabják és kinyomtassák. Stílusos szelfiket készíthetsz a beépített tükörrel és gyűrűs megvilágítással, míg az új „Effektek és Keretek” gombok segítségével vintage stílusú szűrők és keretek adhatók hozzá a felvételekhez. Az optimális fényképezés érdekében a felhasználók a felső csúszógomb segítségével válthatnak a portré, a kültéri vagy a szelfi mód között, majd különböző formátumokban nyomtathatnak, akár 10 ív öntapadós Zink™ fotópapírra, hogy a laptopoktól kezdve a hálószoba falán át a naplókig mindent személyre szabhassanak.

 

Kompakt kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted

Kompakt kialakításával és mindössze 188 g-os súlyával a Canon Zoemini S2 tökéletes zsebkamera és elegáns kísérő a nyaralás során. Ha a felhasználó elfelejti feltölteni a papírtálcát, mielőtt útnak indulna egy újabb kalandra, akkor is fényképezhet, és a képeket a MicroSD-kártyára mentheti a későbbi nyomtatáshoz, az időinformációkat pedig a készülék automatikusan hozzáadja a képekhez, amint azt a felhasználó egy okostelefonnal szinkronizálja. A nyomtatósor a fényképezőgép elődjéhez képest bővített funkciókkal rendelkezik, azaz csökkentettük a fényképek elkészítése közötti várakozási időt és a papír gyakori újratöltésének szükségességét, míg az akkumulátor kapacitása akár 25 fényképnyomtatáshoz is elegendő – ami ideális az emlékek útközben történő rögzítéséhez.

 

A Canon Zoemini S2 Magyarországon október közepétől kapható a Canon hivatalos viszonteladóinál.

 

További információkat a Canon Zoemini S2-ről itt olvashatsz: https://www.canon.hu/cameras/zoemini-s2/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.246982 másodperc.