Simics BalázsHibrid Instant Kamera - Instax SQUARE SQ20

Simics Balázs | 2018. Szeptember 28., Péntek 06:00

A Fujifilm 25.-én hivatalosan is bejelentette az új instant kameráját.

1.jpg

 

A sajtóközleményben a következőket olvashatjuk:

 

„A FUJIFILM vállalat (President: Kenji Sukeno) örömmel jelenti be, hogy elindítja a négyzetes formátumú filmmel kompatibilis "instax SQUARE SQ20" (SQ20) instant kamerarendszer instax sorozatának új fényképezőgépét, mellyel a felhasználók élvezhetik az azonnali fotónyomtatás élményét. Az SQ20 számos funkcióval rendelkezik, mint például a motion (mozgás) mód, amely a legjobb pillanat nyomtatható ki a mozgó tárgyakról, de más új funkciókat is tartalmaz, melyekkel élvezheti dinamikus képeit. Az elegáns és könnyen kezelhető kialakítás miatt bárhová magával viheti a fényképezőgépet, így soha nem marad le egyetlen értékes pillanatról sem.

 

Az SQ20 funkciók széles választékát kínálja, melyekkel élvezetes a képkészítés és a képnyomtatás. Az állóképek normál rögzítésén túl a fényképezőgép hátoldalán lévő tárcsát használva egy új, mozgókép funkcióval (max. 15 másodperc) készíthet videófelvételt, és könnyen kinyomtathatja a mozgó tárgyakról készített legjobb pillanatot - amit korábban nehéz volt. A "Time Shift Collage" (időeltolásos kollázs) használatával 4 időeltolásos képet készíthet - egyidőben – a kioldógomb egyetlen megnyomásával. Így élvezheti az új fényképfelvételi módot, mellyel 4 képből álló kollázst készít. A fényképezőgép az instax szériában az első, mely rendelkezik zoom funkcióval. A lencse oldalán található egy szelfi tükör a fényképezési tartomány ellenőrzésére. Digitális képérzékelővel és digitális képfeldolgozási technológiával ellátott hibrid instant kameraként, a fényképezőgéppel nyomtatás előtt kiválaszthatja és a különböző szűrőkkel szerkesztheti is kedvenc képeit. A hibrid instant fényképezőgép előnyeit kihasználva a fényképészeti kifejezések széles skáláját alkalmazhatja, akár ugyanazon képen.”

 

A teljes specifikációt a ide kattintva olvashatják!

 

 

Főbb jellemzők:

 

 

Fénykép készítés az LCD kijelző használatával, kedvenc képek kiválasztása nyomtatás előtt


A felvételkészítés, a szerkesztés, a feldolgozás és a nyomtatás során az összes művelet eredménye megjelenik az LCD kijelzőn. A fényképezőgéppel nyomtatás előtt kiválaszthatja kedvenc képeit.

 

 

Mozgó témák is könnyedén rögzíthetők, és dinamikus fényképek nyomtathatók


Legjobb kép

A fényképezőgép hátoldalán lévő tárcsát használva egy új, mozgókép funkcióval (max. 15 másodperc) készíthet videófelvételt, és könnyen kinyomtathatja a mozgó tárgyakról készített legjobb pillanatot - amit korábban nehézkes volt.

Time Shift Collage (Időeltolásos kollázs)

A "Time Shift Collage" (időeltolásos kollázs) használatával 4 időeltolásos képet készíthet - egyidőben – a kioldógomb egyszeri megnyomásával. Így élvezheti az új fényképfelvételi módot, mellyel 4 képből álló kollázst készít. A képek közötti időeltolás legfeljebb 2,0 másodperc, 0,2 másodperces időközökkel.

Speciális szűrő “Sequence”

A "Szekvencia" speciális szűrő dinamikus és álomszerű képeket készít, a folyamatosság érzetét adva képeihez.

 

 

Élvezze a videók szerkesztését, és a szűrők használatát állóképeknél


Számos szerkesztési funkció létezik, például különböző szűrők, beleértve a részleges szín-szűrő funkciót, a matrica szerkesztést és a fényerő beállítást. Ezekkel a szerkesztési effektekkel különféle felvételeket és nyomtatásokat készíthet videókhoz és állóképekhez.

 

Különféle fotográfiaia kifejezések a dupla expozíciós és a bulb móddal


A fényképezőgép olyan speciális felvételi módokkal rendelkezik, mint a dupla expozíció amely a zár kétszeri megnyomásával két képet kombinál egy filmre, míg a bulb mód éjszakai jelenetekhez és fényekhez használható.

 

 

Egyéb jellemzők


4.0 x digitális zoom

A fényképezőgép az instax szériában az első, mely rendelkezik zoom funkcióval.

Szelfi tükör

A lencse oldalán található egy szelfi tükör, a fényképezési tartomány ellenőrzésére.

 

 

Stílusos és kifinomult megjelenés


A fényképezőgép ikonikus kialakítású, vékony, kerek, szimmetrikus váza könnyen tárolható. Kettős zárrendszerrel rendelkezik, két exponáló gombbal - egy a jobb és egy a bal oldalon. A lencsegyűrű - és a gyűrű körüli kialakítás - a víz hullámzását idézi. Ez nemcsak a fényképezőgép tartását könnyíti meg, de kortárs dizájn is.

 

A teljes specifikációt a ide kattintva olvashatják!

 

https://www.fujifilm.eu/hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.118497 másodperc.