Fujifilm instax mini EVO sajtó bejelentés

Fotó Magazin | 2021. November 17., Szerda 15:00

Fujifilm instax mini EVO sajtó bejelentés
A Fujifilm bemutatta az új instax mini Evo Hybrid instant fényképezőgépet (mini Evo), amely 2022. február 1-től kapható.

Azonnali Evo-lúció:

Az egyedülálló instax mini Evo Hybrid instant fényképezőgép - kapható 2022 februárjától

 

10 integrált objektív üzemmód x 10 filmhatású szűrő opció = 100 kifejezési lehetőség 

 

A FUJIFILM Vállalat (Teiichi Goto elnök-vezérigazgató, képviseleti igazgató) bemutatta az új instax mini Evo Hybrid instant fényképezőgépet (mini Evo), amely 2022. február 1-től kapható. A kifinomult és klasszikus megjelenés a Fujifilm ikonikus fényképezőgép-tervezői megközelítésének szinonimája. A mini Evo egyedülálló hibrid formátuma egyesíti az analóg instant fényképezőgépek funkcióinak izgalmát és élvezetét a digitális fotótechnológia képtárolási, megosztási és nyomtatási képességeivel.

 

A mini Evo egyedülállóan tíz integrált objektív üzemmódot és tíz filmhatású szűrő opciót kínál, amelyek összesen 100 különböző kombinációt tesznek lehetővé a fotósok számára, hogy kifejezhessék magukat és egyedi felvételeket készíthessenek. Az instax mini instant filmmel párosítva pedig a mini Evo az eddigi legjobb minőségű, 600 dpi-s instax instant nyomatokat készíti el közvetlenül a fényképezőgépről kinyomtatva.

 

"Az instax mini Evo egyedülálló és csúcskategóriás kiegészítője az instax családnak" - mondta Toshi Ida, a FUJIFILM Europe elnöke. "Ezt a hibrid fényképezőgépet és nyomtatót úgy terveztük, hogy a fotósok rugalmasan válthassanak az analóg és a digitális élmény között, így kiválaszthatják az azonnal nyomtatandó, a megosztandó, és a későbbi hozzáférés érdekében tárolható képeket. A mini Evo 100 képrögzítési módot és az eddigi legjobb instax instant nyomtatási minőséget kínálja, mindezt időtlen, klasszikus dizájnban, így a mini Evo egyedülálló társ az élet mérföldköveinek azonnali megörökítéséhez és megosztásához"."

 

web_large-211004 Instax mini Evo Feature Shot 4 Simple Print White BG_1137.jpg

 

Az új instax mini Evo okostelefon-alkalmazás*1, amely a mini Evo készülékhez jár és Bluetooth*² technológiát használ, számos új, fejlett funkcióval bővül. Először is, az "Átvitt képek" funkció lehetővé teszi a mini Evo készülékkel készített instax képkockák átvitelét az okostelefonra. A mini Evo a "Direct Print" funkcióval fotónyomtatóként is használható, ahol bármilyen fényképet kinyomtathatsz az okostelefonod fényképezőgépének galériájából. És ez még nem minden, a távoli fényképezési képességet és a képtárolási opciót is tartalmazza a még sokoldalúbb felhasználás érdekében.

 

web_large-mini Evo stills 32.jpg

 

A mini Evo fő jellemzői a következők: 

 

10 integrált objektív üzemmód x 10 filmhatású szűrő opció = 100 kifejezési lehetőség

A mini Evo ötvözi a klasszikus formát a modern funkcióval, és számos olyan funkciót kínál, amelyeket az instax-felhasználók már megszokhattak, néhány új csavarral kiegészítve. Ez a fényképezőgép 10 integrált objektívmóddal és 10 szűrőopcióval rendelkezik, amelyek 100 különböző kombinációt kínálnak a fotósok számára, hogy kreatívan kifejezhessék magukat , egyedi felvételekkel.

 

Szelfik, tárolás és még több

A mini Evo fényképezőgép hátoldalán egy 3 hüvelykes LCD-képernyő is található, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a képek kiválasztását, a képkockák hozzáadását, a szerkesztést, a nyomtatást és a képbeállítások módosítását, és amelyet egy beépített lítiumion akkumulátor támogat, amely akár 100 felvétel elkészítéséhez is képes. A Micro SD-kártya foglalat biztosítja, hogy a képek tárolására bőven legyen hely a későbbi élvezetekhez, míg a szelfitükör segít a felhasználóknak abban, hogy minden alkalommal tökéletes szelfit készítsenek.

 

web_large-mini Evo_07.jpg

 

Új filmvariáció elérhető

A mini Evo bevezetésével párhuzamosan kerül forgalomba az új instax mini Stone Gray instant film, amely új kontrasztot jelent a hagyományos fehér szegélyű megjelenéshez képest. A stílusos szürke szegély szemet gyönyörködtető kontrasztot nyújt az élénk nyomtatott képekkel szemben. Az Instax mini Stone Gray instant film 10 expozíciót tartalmazó csomagban lesz kapható.

 

Árak és elérhetőség

A mini Evo klasszikus, fekete és ezüst kombinált kivitelben lesz kapható, és 2022. február 1-jén lesz megvásárolható 199,99 € áron. Az új instax mini Stone Gray instant film várhatóan szintén 2022. február 1-jén lesz megvásárolható 9,99 € áron. (Hivatalos bruttó hazai fogyasztói ár még nem elérhető!)

 

*1: Android telefonokkal és iPhone-okkal kompatibilis ingyenes alkalmazás. Android telefonok esetében a Google Play-ből, iPhone-ok esetében pedig az App Store-ból tölthető le. Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az iPhone és az App Store az Apple Inc. védjegyei.

 

*2: A Bluetooth® munkajel és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye, amelyet licenc alapján használnak.

 

web_211004 Instax mini Evo Feature Shooting Options Back Screen Exposure White BG_0402_.jpg


Az instaxról

Az elmúlt 20 évben a FUJIFILM Vállalat instax, az instant fényképezőgép márkája olyan fényképezőgépeket készített, amelyek azonnal valódi filmképeket készítenek mini, SQUARE és WIDE formátumban. 1998-as bevezetése óta az instax megváltoztatta a világ minden táján azt, ahogyan az emberek megörökítik a pillanatokat; ennek eredményeként az instant fényképezés világelsőjévé vált. A zászlóshajó termékek közé tartozik többek között a mini 11, mini 40, mini Link nyomtató, mini LiPlay, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 & Link WIDE nyomtató.

www.instax.eu.

 

web_large-mini Evo stills 67.jpg

 

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.086549 másodperc.