Fotó MagazinEredményhirdetés a MediaMarkt pályázatán!

Fotó Magazin | 2017. Augusztus 30., Szerda 13:00

Második alkalommal hirdette meg idén fotópályázatát a MediaMarkt, melynek célja az volt, hogy rávilágítson, nem kell profi fotósnak lennünk ahhoz, hogy jó minőségű képeket készítsünk.

A versenyen közel 8000 jelentkező összesen több mint 17 000 fotóval mérettette meg magát. A nyertesek nevét tegnap, a Magyar Fotográfia Napján hirdették ki, az ünnepélyes díjátadóra pedig szeptember második felében kerül sor. 
A tavalyi év sikerén felbuzdulva a MediaMarkt idén is elindította fotópályázatát. A Magyar Fotográfia Napja alkalmából szervezett versenyen a jelentkezők 3 kategóriában mérethették meg magukat, a szervezők portré, városi életkép és természet kategóriában várták a pályamunkákat. A tavalyi versenyhez képest több mint ötszázzal többen jelentkeztek, az összes beérkezett pályamunka száma pedig meghaladta a tizenhétezret. A legjobb munkák kiválogatására a hazai fotográfusszakma jeles képviselőit kérte fel a MediaMarkt, köztük Horváth Imrét, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége (MAFOSZ) elnökét. Az 1,2 millió forint összdíjazású pályázaton három kategóriában hirdettek győzteseket.

 

orban.jpgOrbán Péter: United Colors of Balaton

 

Természet kategóriában az első helyet Orbán Péter United Colors of Balaton című képe nyerte, a második helyezést Berend Zsolt Reggeli séta című fotója, a harmadikat pedig Takács János Egyedül című alkotása szerezte meg. A Városi életkép kategóriában Kardos Ildikó Záróra után című képe diadalmaskodott, a második Bolvári Ildikó-Csilla Négykeréken című fotója lett, míg a harmadik Komjáti Jordán munkája lett Nagytakarítás címmel.

 

kardos.jpg

Kardos Ildikó Záróra után

 

 

Portré kategóriában a zsűri Rácz Krisztina Madame Noire című munkáját találta legjobbnak, másodikként Szabó Ferenc Utolsó remete No15 c. képe, harmadikként pedig Kelemen Sándor Asim című fotója végzett. A MediaMarkt emellett 150.000 forint összértékben különdíjjal jutalmazza azon fotók készítőit, amelyeket a zsűri kiállításra alkalmasnak talált.  

 

racz.jpg

Rácz Krisztina Madame Noire

 


A nyertes képeket a https://mmapp.hu/fotopalyazat/ oldalon lehet megnézni, valamint a vállalat azokat a Facebook és YouTube csatornáján is közzéteszi. A legjobb fotókat emellett a Westend City Centerben rendezett kiállításon is megtekinthetik az érdeklődők.


Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.029040 másodperc.