Nagy AnitaCanon tréning diákok számára

Nagy Anita | 2021. Április 06., Kedd 12:00

Idén is lesz Canon tréning és fejlesztőprogram a fotózást és filmkészítést tanuló diákok számára.

Csakúgy, mint a korábbi években, a pályázati időszak hosszú, hogy legyen idő készülni, portfóliót válogatni és összeállítani a pályázatot. A Canon EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió számos országából pályáznak rendszeresen fiatalok, akik közül 250 kiemelt tehetséget választ a profikból álló zsűri a szeptember eleji 4 napos program résztvevőiként. A sikeres pályázók, akiket kiválasztottunk, profi mentorral készülhetnek elő az oktatás sorozatra 2021. július és augusztus között. Virtuális portfóliószemlék során visszajelzést kapnak a profi fotósok, Canon nagykövetektől, akik a webináriumok során bemutatják a munkájukat, megosztják izgalmas tapasztalataikat, és tanácsokat adnak a fotós munka világából is. Nehéz szakma, de gyönyörű alkotó hivatás, ami sokrétű felkészültséget és rengeteg gyakorlást kíván, és persze nem kevés idő- és pénz befektetést. Amivel mi tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy a világ minden szépségét és hibáját is a lehető legszélesebb körben megmutathassák, az nemcsak a termékek és szolgáltatások fejlesztése, hanem a felhasználók felkészítésének, gyakorlásának segítése, az információ áramoltatása, és lehetőséget adni a munkák bemutatásának.

 

EOS_6D_Mark_II Lifestyle_Lauren_Maccabee_1.jpg

 

A program intenzív tanulás és gyakorlás, workshopokkal és kiállításokkal. 2020 előtt élőben és személyesen folytak a foglalkozások Franciaország egy csodás kisvárosában, Perpignan-ban a Visa pour l’image fesztiválon. A tavaly óta elhúzódó járványhelyzet azonban ezeket a programokat is online platformra kényszerítette. Ennek ellenére (vagy éppen ezért) minden korábbinál többen próbáltak szerencsét Magyarországról. 41 ország közül a 8. legtöbb regisztráció magyar volt, összesen 38 pályázó indult a megmérettetésen akik közül 3 résztvevőt választott a szigorú zsűri.

 

Ezt a nagyszámú jelentkezést annak is köszönhetjük, hogy támogattátok a hír eljuttatását az érintettek felé cikkeitekkel és közösségi média megosztásaitokkal. Amennyiben érdekesnek tartjátok, idén is örömmel vennénk, ha a hírt terjesztenétek olvasóitok között. 

 

Az idei pályázati részleteket pontosan megismerhetik holnapunkról: https://www.canon.hu/student-development-programme/

 

Jelentkezés itt: https://www.canon.hu/student-development-programme/submit/

 

A program angol nyelven folyik, így a jelentkezést is angol nyelven kell megírni. Jelentkezési időszak: 2021. április 1. – június 9.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.090615 másodperc.