Canon PIXMA iP2700

Fotó Magazin | 2010. Március 21., Vasárnap 09:00

Canon PIXMA iP2700

Fotólabor minőség és nyomtatási sebesség: 10X15 cm-es keret nélküli fénykép kb. 55 másodperc alatt

ISO sebesség 7 kép/perc, 4,8 kép/perc színesben

4800X1200 dpi, 2 pl fotólabor minőség

ChromaLife 100+: csodaszép, hosszú élettartamú fotók

Összetett szoftver Easy-WebPrint EX programmal

Pigment fekete tintával ropogós, éles szöveg

A Canon bejelentette legújabb divatos és egyszerűen használható, otthoni használatra szánt nyomtatóját, mellyel éles szöveg és fotólabor minőségű képek nyomtathatók elérhető áron. A PIXMA iP2700 formája egyedi, kifinomult, emellett kisméretű is...

... ideális az egyszerű és könnyen használható, a polcon feltűnés nélkül megbúvó készüléket kereső otthoni felhasználóknak. A PIXMA iP2700 a Canon FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) technológiáját alkalmazza, amely szemcse-mentes nyomtatást eredményez akár 4800X1200 dpi felbontás mellett, 2 pl cseppméret alkalmazásával; ideális dokumentumok, Internetes oldalak és fotók nyomtatásához.

Fotólabor-minőségű nyomtatás fejlett technológiákkal

 

A PIXMA iP2700 a 10x15 cm méretű, keret nélküli fotót kb. 55 másodperc alatt készíti el, a Canon ChromaLife 100+ rendszerét alkalmazva, amely hosszú élettartamot és javított nyomtatási minőséget biztosít tartósan élénk, tarka és friss színekkel. A kiemelkedő nyomtatási minőségnek köszönhetően az otthon nyomtatott fotó minősége a fotólaborban nagyítottéval vetekszik. A ChromaLife 100+ rendszer a Canon FINE technológiát ötvözi egyrészt az új, eredeti Canon fotópapírral, így élénk, tartós színek jönnek létre, másrészt a festék alapú tintákkal, amelyek tovább növelik a tartósságot, és nagy színteret biztosítanak. A PIXMA iP2700 fejlett szoftver megoldásokkal kerül forgalomba, köztük megtalálható az Easy-PhotoPrint EX is, amely tartalmazza az Auto Photo Fix II és Easy-WebPrint EX programot is az intelligens, de egyszerű webes nyomtatáshoz.

 

Az Easy-PhotoPrint EX egyszerű lépésekben, összetett nyomtatási funkciókkal, pl. automatikus vörösszem-korrekcióval segíti az első osztályú, keret nélküli fotók készítését,. Az Auto Photo Fix II kiemelkedő eredményeket produkál az alulexponált képek esetén úgy, hogy több zónára osztja őket, majd fejlett algoritmusokkal kiszámítja a szükséges korrekció mértékét. Eredményül csodaszép, fotólabor-minőségű nyomatokat kap a felhasználó.

Az Easy-WebPrint EX alkalmazással könnyen kivágható egy adott weboldal egy része, beilleszthető egy dokumentumba, majd kinyomtatható. Az intelligens funkciókkal a weboldal-rész kijelölése elvégezhető automatikusan és manuálisan, kivágható és beilleszthető egyszerre több részlet is különböző weboldalakról. Az Oldalra elhelyezés funkció automatikusan átméretezi a kivágásokat, hogy elférjenek egy oldalon, ezzel papírt és tintát lehet megtakarítani.

 

Az Easy-WebPrint EX letölthető a www.canon-europe.com oldalról.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.084052 másodperc.