Búcsúzó a téltől: az új Rollei Sportsline 60

Fotó Magazin | 2011. Február 01., Kedd 15:00

Búcsúzó a téltől: az új Rollei Sportsline 60
Bár még javában tart a tél, de a Rollei-nél már a nyárra készülnek és bemutatják a Sportsline 60-as fényképezőt, amely a méltán népszerű Sportsline 50 utódja.

Ez a vonzó árral rendelkező digitális fényképezőgép mindig cselekvésre kész és bátran használhatják sportolás közben vagy a strandon akár a víz alatt.

Az új továbbfejlesztett 5 Megapixeles fényképezőgép 3 méter mélységig vízálló és HD videót is készíthet vele akár a víz alatt is. A víz alatti funkciójának és a speciális vízálló burkolatának köszönhetően igazi sportfényképezőgép és használhatják akár az uszodában is ( méretek: 90.3 x 63 x 25.3 mm ).

A precíziós lencséjének hála a Sportsline 60-al lefotózhatja a víz alatti élővilágot vagy a madarakat a víz felszínén. Állókép felbontása 2560 x 1920 pixeles, míg videó módban 1280 x 720 pixel ( 30 kép másodpercenként ). A fókusztávolsága 8.5 mm, amely 64 mm-nek felel meg a szokványos 35 mm-s formátumnál.

 

A kijelző 960 x 240 pixeles felbontású. Hat fényképezési mód és öt különböző fehéregyensúly beállítási lehetőség áll rendelkezésre a tökéletes felvétel elkészítéséhez. A kiváló minőségű precíziós lencse ( F=2.8/8.5 mm ), a beépített vaku és a 8x-os digitális zoom egészíti ki a technikai paramétereket.

 

A különleges felületkialakításának köszönhetően szorosan tudja fogni a fényképezőgépet a víz alatt is. A könnyű, de mégis masszív gép súlya 98 gramm ( elemek és a memóriakártya nélkül ). Mivel garantáltan ütésálló 1 méter magasságból leejtve, ezért kiválóan alkalmas outdoor tevékenységhez. A Sportsline 60 különösen ajánlott gyerekek számára, hiszen masszív burkolattal van ellátva és a kezelhetősége is rendkívül egyszerű. Rózsaszín, sárga, kék és zöld színben lesz kapható.

A Sportsline 60 két AAA alkali elemmel működik, ami kifejezetten praktikus lehet a nyaraláskor, mert nem kell a feltöltéssel bajlódniuk. Lehetőség van Micro SD memóriakártyás bővítésre 8GB-ig. Az USB 2.0-ás csatlakozója segítségével tudja a videókat vagy fényképeket átmásolni a számítógépére.

 

A Sportline 60 a boltokban január 31-től lesz kapható 21.990.-Ft-os ajánlott fogyasztói ár mellett.

 

www.rollei.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.062692 másodperc.