Simics BalázsEscura Instant 60s – Instax kamera

Simics Balázs | 2018. November 06., Kedd 07:00

Érkezik az Escura névre hallgató, teljes mértékben mechanikusan működő instant analóg kamera.

hirdetés

1.jpg

 

A kamera még csak a Kictstarter-en látható, azonban ha minden jól halad a vásárlók is hamar kézhez kaphatják majd. A fényképező érdekessége, hogy teljesen mechanikus, nincs szüksége bármilyen akkumulátorra vagy elemre, így a legkeményebb analóg rajongók is boldogok lehetnek.

 

 

 

A sajtóközleményben ez áll:

 

 

„Az új ESCURA Instant-60s instant kamera a Kickstarter-en!


A CARBON nevű cég még 2012-ben piacra dobott egy eredeti újdonságot, egy digitális fényképezőt melyet „One Mini”-nek hívtak. A kamerát úgy tervezték, hogy külsőségeiben egy zsebméretű Polaroid SX-70 One Step-re hasonlítson.   

6 évvel később, megalkottuk az új kamerát – az Escura Instant-60s ikonikus fényképezőnket. 100%-ban kézi vezérlésű, 100%-ban mechanikus és 100%-ban analóg, mindez egy retro külsőben.

 

Egy példátlan instant fotós élmény, csakis a legalapabb optikai eszközök használatával!


Az instant képek elképesztőek miközben a saját szemével láthatja az ember, ahogy kitisztul a fotó. Ezek a törékeny tárgyak csodás ajándékok is lehetnek. Rázd le a digitális formátumú normákat és lépj egyet vissza az eredeti fotós élmény irányába. Engedd az új Escura Instant-60s kamerának, hogy megtöltse a mindennapjaid a megjósolhatatlan gyönyörrel.

Nincsen lehetőség az utómunkára, vagy hogy nekifuss még egyszer. A teljesen mechanikus működés fantasztikus, erősen szaturált fényképeket eredményez lágy vignettával a szélek felé.

 

A csalogató vintage külsőnek köszönhetően könnyedén hordozhatjuk és elkaphatjuk a legfontosabb pillanatokat is.


Az Escura Instant-60s kamera 100%-ban manuális. Nincs szüksége semmiféle akkumulátorra, miközben a legtöbb Fujifilm Instax Mini filmmel kompatibilis. A fényképező ezen kívül felszerelhető az „Escura Flash Light” vakuval is, mely egy rugós kioldózsinórral csatlakoztatható.”

 

  

Paraméterek a következő oldalon!


 

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.103810 másodperc.