Fotó MagazinEisa Maestro 2015 fotópályázat: a család

Fotó Magazin | 2015. Március 11., Szerda 09:00

Ismét megrendezésre kerül az Eisa Photo Maestro nemzetközi pályázata, aminek témája ezúttal a család lesz. Ki lesz a következő Eisa Photo Maestro?

Az EISA Photo Maestro rangja és felkínált díjai kimagaslóak a hasonló rendezvények között. Jó alkalom ez a megmérettetésre a hazai fotósok számára is, akik a múltban már számos alkalommal bizonyították tehetségüket a szigorú nemzetközi zsűri előtt.

 

Pályázati feltételek

 

A pályázatra fotósorozatot várunk ( 5-8 fotó)  a CSALÁD témájában, amit 2015 május 30-ig kérünk beküldeni a FotoVideo Magazin szerkesztőség e-mail címére: ( fotovideo@solteszreklam.hu ) vagy postán – Budapest 1012. Attila út 101. fszt.2.
A pályázatokat csak digitális formában lehet beküldeni. (digitális fényképezőgépről vagy film eredetiből szkennelt változatban).
Formátum: A képeket JPEG formátumban, digitális fájl formában várjuk, melynek a hosszabbik oldala maximum 800 pixel. A versenyben helyezést elért képeket újra bekérjük  nagyobb felbontású, 3000 pixeles változatban.
Egy résztvevő csak egy személy lehet, csoportos munkákat nem fogadunk el.
A képek beküldése mellett kérjük feltüntetni a fotós nevét, címét, e-mail címét és egy telefonszámot, amin keresztül szükség esetén el tudjuk érni.
A pályázat egy időben, és azonos témakörben kerül kiírásra a FotoVideo magazin „ Év fotósa 2015”  hazai versennyel, ezért az EISA MAESTRO 2015 nemzetközi pályázatra, csak és kizárólag magyar állampolgársággal rendelkező pályázók küldhetnek be pályaműveket. A FotoVideo „Év fotósa 2015” pályázat egyfajta elődöntőnek számít, aminek első helyezettje vesz részt a nemzetközi Eisa Maestro döntőben.
A verseny nemzetközi zsűrije, az EISA Foto magazinok főszerkesztőiből álló EISA Photography Expert Group.

141866_maestro2015.jpg

Mind a hazai és nemzetközi versenyen 3 helyezés kerül kiosztásra.
Csak saját munkáját szabad beküldeni és a verseny szervezői, valamint az EISA kiadók nem felelősek ha valamelyik nevező szerzői jogot sért.
A szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyertes pályaműveket díjmentesen felhasználják minden EISA által képviselt országban azért, hogy promotálják a versenyt.
Csak a helyezettek kerülnek kiértesítésre és az eredmények 2015 júliusában kerülnek nyilvánosságra a magazinba, a nemzetközi eredmények szeptember vagy október hónapban kerülnek kihirdetésre.


1. díj: 1,500 € - és EISA Photo Maestro 2015 Gold Trophy.
2. díj: 1,000 € - és EISA Photo Maestro 2015 Silver Trophy.
3. díj: 750 € - és EISA Photo Maestro 2015 Bronze Trophy.

A nemzetközi nyertesek meghívást kapnak az EISA díjátadóra, amire szeptember 4-én kerül sor a Kempinski Hotel Bristolban, Berlinben. Az első díj magában foglalja az utazást és szállást Berlinbe,

A család - mint fotós téma – számos lehetőséget kínál a témaválasztás tekintetében. Reméljük, hogy idén is nagyon sok pályázat érkezik majd és ősszel újra magyar fotóst ünnepelhetünk majd a nyertesek között a díjátadáson Berlinben.

Legyél idén Te Európa és Magyarország legjobb fotósa!

 

 

happy-family-871294248498GDs.jpg

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.251266 másodperc.