Fotó MagazinEISA Photo Awards 2012-2013

Fotó Magazin | 2012. Augusztus 14., Kedd 22:00

Hagyományosan minden év augusztus 15-én kerülnek nyilvánosságra az esztendő EISA díjai. Idén Düsszeldorfban találkoztak az EISA lapok szerkesztői, hogy a tesztelések alapján szerzett eredmények és tapasztalatok ismeretében odaítéljék a díjakat.

nikon-d800eps.jpg

EUROPEAN CAMERA 2012-2013

Nikon D800

 

nikon-d800jpg.jpg

 

A Nikon D800 az év legjobb fényképezőgépe. 36 megapixeles Full Frame szenzora, rendkívül nagy felbontású felvételeket tesz lehetővé kompromisszumok nélkül, a fényképezőgép dinamikai tartományát, illetve a zajszintet illetően, magas ISO beállítások mellett is. Erről tanúskodnak az EISA magazinok tesztjei. A D 800 egy kompakt, erős és stabil vázban jó áron kínál első osztályú fénymérést és egy 51 pontos autófókusz rendszert, amit a professzionális Nikon D4 –ből telepítettek. A kamera tiszta és világos 100%-os képkeresővel rendelkezik, ami nagyon pontos és kényelmesen használható még a szemüveget viselőknek is. Az apró vakú képes további Nikon vakukat irányítani és éppen megfelelő derítő világítást biztosít, még bonyolult fényviszonyok között is. A D800-E verzió még nagyobb felbontású képeket nyújt anélkül, hogy az utófeldolgozásnál szükség lenne élesítésre: a kép minősége közel áll egy közép-formátumú fényképezőgéphez, mind ezt egy könnyűsúlyú 35 mm-es tükörreflexes kamera előnyeivel és sokoldalúságával.

 

sony-slt-a57eps.jpg

EUROPEAN SLR CAMERA 2012-2013

Sony α SLT-A57

 

sony-slt-a57-bisjpg.jpg

 

A Sony α SLT-A57 egy 16 megapixeles kamera félig áteresztő tükörrel, és rendkívül lenyűgöző specifikációkkal, ami különlegesnek mondható ebben az árkategóriában. A félig áteresztő tükör technológia előnye a beszálló szintű kameráknál most kezdi kifejteni hatását. A Sony sikeres kombinációja a kiváló minőségű képérzékelő és a gyors processzor között lehetővé teszi videó készítéskor a nagy sebességű AF üzemmódot, és a 12 képkocka per másodperces sorozat-felvételi sebességet. A Sony α SLT-A57 kiváló eszköz egy elhivatott fotósnak, olyan platformot kínál, amelyről úgy a felhasználó, mind a gyártó is tovább tud lépni. Az olyan tulajdonság, mint az új automata portré-keretezés, érdekessé teszi a kamerát a kezdő, de a tapasztaltabb felhasználó számára is. A Sony képminősége továbbra is nagyon jó, az SLT-A57 könnyen megállja a helyét a sokkal drágább kamerákkal szemben is.

 

canon-eos-5d-mark-iiieps.jpg

EUROPEAN ADVANCED SLR CAMERA 2012-2013

Canon EOS 5D Mark III

 

canon-eos-5d-mark-iiijpg.jpg

 

A Canon EOS 5D Mark III egy rendkívül sokoldalú fényképezőgép, de könnyen használható, professzionális minőségű, DSLR filmfelvevő kamerának is. Miközben a specifikációk hasonlítanak elődjéhez, a Canon EOS 5D Mark III teljesítményét illetően jelentős javulást hozott a mindennapi fotográfiában. A 22 megapixeles CMOS -érzékelővel nagyszerű eredményeket kapunk normál és nehéz fényviszonyok között is. A kamera fejlett 61-pontos AF rendszerét az új professzionális Canon modellektől kapta. Mind ezen túl, az új EOS 5D generáció jelentősen javult az időjárás állóságot illetően is. A folyamatos sorozat-felvételi sebességet 6 kép/mp -re növelték.

 

nikon-d4eps.jpg

EUROPEAN PROFESSIONAL CAMERA 2012-2013

Nikon D4

 

nikon-d4jpg.jpg

 

Az év legjobb professzionális kamerája a Nikon D4, ami Full Frame 16 megapixeles érzékelőjével képes a lehető legjobb képminőséget nyújtani, még rendkívül nehéz körülmények között is. Az EISA magazinok által végzett tesztek megállapították,  hogy a kamera kivételes kombinációt nyújt a nagy felbontás, széles dinamika-tartomány, és a rendkívül alacsony zajszint között még ISO 12800 -nál is, szupergyors autófókuszt produkál gyors reagálási idővel és magas képkocka számot tart a nagyon hosszú sorozatoknál. A váz erős, és jól védett a portól, és a nedvességtől. A kereső igen éles, kényelmes, és nagyon pontos látványt nyújt a felvételi képkivágásból. Tökéletes kezelhetőség teszi a Nikon D4 használatát egyszerűvé és kellemessé.  Különösen hasznos az új Joystick kontroll, ami elérhető vízszintes és függőleges helyzetben is. Köszönhetően a tömörítetlen kimenetnek, a Nikon D4 nagyon magas felbontású videókép felvételére is képes.

 

olympus-om-d-e-m5eps.jpg

EUROPEAN COMPACT SYSTEM CAMERA 2012-2013

Olympus OM-D E-M5

 

olympus-om-d-e-m5jpg.jpg

 

Az Olympus OM-D EM-5 sikeres felújítása a régi idők kivételes tudású OM kameráinak. A fényképezőgépet egy kompakt, mégis stabil és időjárásálló kameraváz jellemzi, amit rendkívül kényelmes kézben tartani, különösen a csatolt akkumulátor markolattal. A szupergyors egylövetű autofókusz és a kivételes 1,4 millió képpontos elektronikus kereső azt a benyomást kelti, mintha egy tükörreflexes SLR géppel fotózna az ember. További előnyei, a kihajtható OLED kijelző érintőképernyő funkcióval, 5 tengelyes fejlett képstabilizátor, látványos kreatív szűrők, és természetesen a kiváló képminőség.samsung-nx20eps.jpg

EUROPEAN ADVANCED COMPACT SYSTEM CAMERA 2012-2013

Samsung NX20

 

samsung-nx20jpg.jpg

 

A Samsung NX20 kompakt, könnyű, SLR alakú vázzal rendelkezik, ami magába foglal egy 20,3 megapixeles Samsung fejlesztésű APS-C formátumú CMOS -érzékelőt maximális ISO 12 800 érzékenységgel. A további megkülönböztető funkciók közé tartozik a 8 képkocka per másodperc képsorozat, és a testre szabható i-Function 2.0, ami lehetővé teszi a hozzáférést akár kilenc kamera funkcióhoz egy a lencsén található gombon keresztül. A nagy fényerejű, kihajtható 3 colos AMOLED kijelző a felhasználó kreatívitását fejleszti, lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag minden szögből tudjon fényképezni. Csúcs jellemzője viszont egy beépített Wi-Fi funkció, ami a fotósnak lehetővé teszi, hogy a képeket e-mailben elküldje, vagy közvetlenül a fényképezőgépről feltöltse a közösségi oldalakra. A vezeték nélküli kapcsolat azt is lehetővé teszi, hogy okos telefonon keresztül a kamera távolról is ellenőrizhetővé váljon, miközben a kamera élőképe megjelenik a smart telefon kijelzőjén.

 

Fjufilm XPro1 200x100.jpg

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA 2012-2013

Fujifilm X-Pro1

 

fujifilm-x-pro1jpg.jpg

 

Egy kivételes minőségű objektív, nagyszerűen megépített váz és egy forradalmian új kialakítású érzékelő együttese az, ami a Fujifilm X-Pro1 -t ilyen sikeres fényképezőgéppé teszi. Az X-Trans sensor, a filmszerű színszűrő elrendezéssel, igazán a lehető legtöbbet hozza ki a Fujinon optikával felszerelt fényképezőgépből, hogy olyan képeket készítsen, amelyek sokkal részletgazdagabbak, mint amit a legtöbb 16 millió pixeles konkurens gépmodell készíteni képes.

 

A hibrid kereső a fotósnak a legjobbat kínálja amit a digitális és hagyományos optikai világ nyújtani tud. A működtető elemek  egyszerű elrendezésére az X-Pro1 használatát egyszerűvé és élvezetessé teszik, még akkor is, ha az AF-rendszer nem a leggyorsabb a piacon. Bár a Fujifilm X-Pro1 nem a legkisebb kompakt rendszer kamera a piacon, méretét több mint ellensúlyozzák az általa készített minőségi képek és az élvezet, amit a felhasználóknak nyújt.

 

canon-powershot-g1-xeps.jpg

EUROPEAN COMPACT CAMERA 2012-2013

Canon PowerShot G1 X

 

canon-powershot-g1-xjpg.jpg


A Canon PowerShot G1 X képminősége olyan szintet ér el, ami sok DSLR kamerával felveszi a versenyt. Ez egészen elképesztő egy olyan kamerától, aminek ilyen kompakt a váza. A Power Shot olyan szenzort használ, aminek a  mérete az APS-C és a Mikro Négyharmados formátumok között helyezkedik el. Ez segíti abban, hogy a zajszintet alacsonyan tartsa, még ISO 12 800 értéknél is. A nagy teljesítményű Digic 5 processzor szintén jelentős szerepet játszik a képzaj csökkentésben, és segíti feldolgozni a fényképezőgép 14,3 megapixeles, 14 bites képeit csúcs sebességen is. Komolyabb amatőrök és profik egyaránt értékelni fogják, hogy a kamera RAW és JPEG formátumban is menti a fájlokat. A 4x-es zoom, az EISA magazinokban megjelent tesztek alapján, jó képminőséget kínál. A beépített stabilizátor, amelyik ugyanazt a Hybrid IS technológiát használja, mint néhány professzionális Canon objektív, nagyon hatékony.

 

sony-cyber-shot-dsc-rx100eps.jpg

EUROPEAN ADVANCED COMPACT CAMERA 2012-2013

Sony Cyber-shot DSC-RX100

 

sony-cyber-shot-dsc-rx100jpg.jpg

 

A Sony Cyber-shot RX100 egy magas értékű, és szilárdan épített kompakt fényképezőgép, amelyet haladó amatőr fotósok számára fejlesztettek. A szokatlanul nagy 1 -incses CMOS érzékelője és a világos 28-100mm F1.8-4,9 Carl Zeiss objektív együtt kiváló képminőséget eredményez, még gyenge fényviszonyok között is. Az RX100 a JPEG formátum mellett lehetőséget ad arra, hogy a fotós a képeit RAW formátumban is elmentse, íly módon extra rugalmasságot és minőséget ad a haladó fotós kezébe. A nagyfelbontású, 1,2 millió képpontos, 3 hüvelykes LCD kijelző bizonyítottan kiváló, az EISA magazinok által végzett tesztek alapján.


 
sony-cyber-shot-dsc-hx20eps.jpg

EUROPEAN TRAVEL CAMERA 2012-2013

Sony Cyber-shot DSC-HX20V

 

sony-cyber-shot-dsc-hx20vjpg.jpg

 

Ami a Sony Cyber-shot DSC-HX20V -ét érdekessé teszi, az hogy egy kicsi és hordozható kompakt fényképezőgép, ami 25-500mm objektívvel, és 20x optikai zoommal rendelkezik. A kamera 18,2 megapixeles szenzora nagy, nyomtatható fájlokat biztosít, miközben automata mérőrendszere folyamatosan biztosítja a helyesen exponált képeket. ISO tartomány, 10 fps sorozat-felvételi mód, finom hangolási funkció, ami egyéni fényerő és színtelítettség ellenőrzést tesz lehetővé, tljes szabadságot ad a felhasználónak a legkülönbözőbb fényviszonyok között, és mozgó tárgyfotózás közben. Különböző lehetőségeket találunk a "művészi" menüben, a képháttér  eléletlenítési funkció és a  Full HD 50p videó funkció, alkotó szabadságot ad, kreativitást és fantáziát, hogy a fotós egyéni elképzeléseit bármelyik projektben megvalósítsa.

 

 

olympus-tough-tg-1eps.jpg

EUROPEAN ALL WEATHER CAMERA 2012-2013

Olympus TOUGH TG-1

 

olympus-tough-tg-1jpg.jpg

 

Az Olympus TOUGH TG-1 kiváló kültéri-kamera, amit úgy terveztek, hogy stílusos,  egyben praktikus is legyen. Garantáltan ütésálló (2m), vízálló (12 m), törésálló (akár 100kg) és fagy biztos (-10 ° C). A váz szíve egy 12 megapixeles BSI CMOS 1/2.3-inches érzékelő, ami együtt a TruePic VI processzorral és a gyors 25-100 mm/ F2-4,9 zoom objektívvel, kiváló minőségű képeket készít alacsony képzajjal. Mind ezt az EISA magazinok által végzett tesztek is bizonyították. Az Olympus TOUGH TG-1 tükröződésmentes bevonatú 3 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, GPS, Full HD 1080p videó funkció és egy elektronikus iránytű funkcióval is ellátták, így a fotós láthatja, hogy hol van, illetve merre járt. Opcionális vízálló halszem és telefotó objektívek adapteren keresztül csatlakoztathatók, ezzel a TOUGH nem csupán kamerának, hanem már kamera rendszernek is nevezhető.

 

 

tamron-sp-24-70mm-f28-di-vc-usdeps.jpg

EUROPEAN LENS 2012-2013

Tamron SP 24-70mm F2.8 Di VC USD

 

tamron-sp24-70mm-f28-di-vc-usdjpg.jpg

 

A Tamronnak a 24-70mm F2.8 Di VC USD-vel sikerült egy komoly és vonzó objektívet létre hozni a Full Frame-s SLR fényképezőgép használók számára. Az új objektív nagyrekesz standard zoom képstabilizátor funkcióval, csendes autófókusszal és olyan élességgel rendelkezik, ami teljesen megfelel a mai nagyfelbontású kamerákkal szemben támasztott igényeknek. A Tamron 24-70mm/F2.8 egy stabil és jól felépített objektív gumitömítésekkel, amik megvédik a káros környezeti hatásoktól nedves, vagy poros környezetben. Teljesen olyan mint egy profi objektív és ami az autófókuszt, a képstabilizátort és képminőséget illeti - úgy is teljesít. A Tamron SP 24-70mm olyan lencse, amiben meg lehet bízni, és mindegy, hogy valaki foglalkozás szerüen, vagy egyszerűen csak szórakozásból használja.

 

sigma-apo-macro-150mm-f28-ex-dg-os-hsmeps.jpg

EUROPEAN MACRO LENS 2012-2013

Sigma APO Macro 150mm F2.8 EX DG OS HSM

 

sigma-apo-macro-150mm-f28-ex-dg-os-hsmjpg.jpg

 

A Sigma APO Macro 150mm F2.8 EX DG OS HSM az egyik legjobban teljesítő makró lencse, ami a piacon kapható. A hosszú fókusztávolság, és az ebből adódó jó munkatávolság-kombináció a lencse és a tárgy között, a magas élesség (még nyitott blendénél is), és az optikai képstabilizátor együttesen, tökéletessé teszik szitakötők, lepkék és más rovarok kézből történő fotózásához. A Sigma APO Macro kiváló növények és portrék fotózására is, ha azt akarjuk, hogy a háttér igazán lágy és kellemesen életlen legyen. Ha figyelembe vesszük azt, hogy az objektív milyen masszív kivitelben készült, akkor az ára igazán olcsónak mondható.

panasonic-lumix-g-x-vario-12-35mm-f28-aspheps.jpg

EUROPEAN COMPACT SYSTEM LENS 2012-2013

Panasonic LUMIX G X VARIO 12-35mm F2.8 ASPH

 

panasonic-lumix-gx-vario-12-35mm-f28-asphjpg.jpg

 

A Panasonic LUMIX GX VARIO 12-35mm F2.8 ASPH POWER O.I.S (24-70mm a 35 mm-re) egy nagyon gyors alap objektív, hagyományos rotációs zoom gyűrűvel a  Panasonic X prémium objektívek széles skálájából. A fémkonstrukció 14 lencsetagot tartalmaz 9 csoportban, Ultra Extra-alacsony szórású (UED) és ultra magas fénytörési (UHR) üveggel, ami minimálisra csökkenti a kromatikus aberrációt és kiváló képminőséget nyújt a kép teljes területén. A Panasonic Nano felületi bevonat csökkenti a belső tükröződést, míg a 7-lamellás kerek blendenyílás segít vonzó háttér-életlenséget létrehozni. Mivel egy Micro négyharmados lencséről van szó, így kompatibilis a Panasonic LUMIX G modellekkel, valamint az Olympus által gyártott hasonló kamerákkal is. Mindössze 305 grammos súlyával, a LUMIX G VARIO fele olyan nehéz, mint a hozzá hasonló full frame méretű lencsék.

 

canon-pixma-pro-1eps.jpg

EUROPEAN PHOTO PRINTER 2012-2013

Canon PIXMA PRO-1

 

canon-pixma-pro-1-bisjpg.jpg

 

A tizenkét  nagykapacitású pigment tintapatronnal ellátott PIXMA Pro-1 nyomtató tökéletes választás időtálló, tartós nyomatok készítésére kiváló minőségben. A gyártó a nyomtató használatát elsősorban komolyabb amatőrök, valamint profi fotográfusok számára ajánlja. Nem csak a színvisszaadása kiváló és kiegyensúlyozott, hanem 5 külön monokróm tintának köszönhetően, a vele készített fekete-fehér nyomatok is rendkívül részletesek, és igazán látványosak. A színek, bőrtónusok természethűek, és pontosak. A nyomtató akár A3 + médiaméretet is támogat, gyorsan dolgozik, és kevesebb mint három perc alatt nyomtat ki egy A3-as fotót. Egy második papíradagoló a felhasználónak lehetőséget biztosít extra vastag nyomtató papírok használatára. A PIXMA Pro-1 tele van modern technológiával, kiváló minőséget szállít, viszonylag alacsony üzemeltetési költséggel.

 

 

 

adobe-photoshop-lightroom-4eps.jpg

EUROPEAN PHOTO SOFTWARE 2012-2013

Adobe Photoshop Lightroom 4

 

adobe-photoshop-lightroom-4-bisjpg.jpg

 

Az Adobe Photoshop Lightroom 4 széles körű eszközgyűjteménnyel rendelkezik, ami kezeli, feldolgozza és megjeleníti a digitális képeket. Az új verzió képes kihozni olyan részleteket az árnyékokból, és csúcsfényekből, ami eddig nem volt lehetséges. Könnyen lehet beállítani finomabb módosításokat akár globálisan vagy lokálisan. Az új MAP modul felvételhelyszínek szerint rendszerezi a képeket, a kamera felvételkor rögzített GPS adatai alapján. Mivel a digitális fényképezőgépeket egyre gyakrabban mozgó képek, videó-felvételek készítésére is használják, a Lightroom 4 ezeket is képes kezelni, illetve video-klippeket készíteni a felvett nyersanyagból. A Photoshop Lightroom 4 lehetővé teszi a fotós számára, hogy a képeket közösségi hálózatokon és a képmegosztó weboldalakon is publikálja. A szoftver úgyszintén alkalmas  professzionális fotós könyvek létrehozására is.

 

 

A 2012/2013 TOVÁBBI EISA DÍJAK:

 

 

audio_logo.png

 

 AUDIO

 

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2012-2013

KEF LS50

 

EUROPEAN TURNTABLE 2012-2013

Pro-Ject Debut Carbon

 

EUROPEAN HIGH-END AUDIO 2012-2013

DALI EPICON 8

 

EUROPEAN STREAMING PRODUCT 2012-2013

Pioneer N-50

 

EUROPEAN HI-FI HEADPHONE 2012-2013

Sennheiser HD 700

 

EUROPEAN D/A CONVERTER 2012-2013

Audiolab M-DAC

 

EUROPEAN TWO-CHANNEL SYSTEM 2012-2013

Cambridge Audio Azur 851C + 851A

 

EUROPEAN WIRELESS HI-FI 2012-2013

Dynaudio Xeo

 

 

ht_logo.png

 

 HOME THEATER

 

 

EUROPEAN  HT RECEIVER 2012-2013

Pioneer VSX-922

 

EUROPEAN HT SOUNDBAR 2012-2013

Harman Kardon SB30

 

EUROPEAN HT SYSTEM 2012-2013

Samsung HT-E6750W

 

EUROPEAN HT LOUDSPEAKER 2012-2013

Canton Vento 800.2 System

 

EUROPEAN HT HIGH-END 2012-2013

Sony VPL-VW1000ES

 

EUROPEAN HT SUBWOOFER 2012-2013

Bowers & Wilkins PV1D

 

 

audio_logo.pnght_logo.png

video_logo.jpg

 

 Combined awards AUDIO/HT/VIDEO Panel:

 

EUROPEAN BLU-RAY PLAYER 2012-2013

Panasonic DMP-BDT500

 

EUROPEAN PROJECTOR 2012-2013

Epson EH-TW9000W

 

EUROPEAN HT SOLUTION 2012-2013

Loewe Connect ID 46 + Home Cinema Set 5.1

 

 

 

foto_logo.png

 

 Photo Panel

 

 

EUROPEAN CAMERA 2012-2013

Nikon D800

 

EUROPEAN SLR CAMERA 2012-2013

Sony α SLT-A57

 

EUROPEAN ADVANCED SLR CAMERA 2012-2013

Canon EOS 5D Mark III

 

EUROPEAN PROFESSIONAL CAMERA 2012-2013

Nikon D4

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM CAMERA 2012-2013

Olympus OM-D E-M5

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT SYSTEM CAMERA 2012-2013

Samsung NX20

 

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA 2012-2013

Fujifilm X-Pro1

 

EUROPEAN COMPACT CAMERA 2012-2013

Canon PowerShot G1 X

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT CAMERA 2012-2013

Sony Cyber-shot DSC-RX100

 

EUROPEAN TRAVEL CAMERA 2012-2013

Sony Cyber-shot DSC-HX20V

 

EUROPEAN ALL WEATHER CAMERA 2012-2013

Olympus TOUGH TG-1

 

EUROPEAN LENS 2012-2013

Tamron SP 24-70mm F2.8 Di VC USD

 

EUROPEAN MACRO LENS 2012-2013

Sigma APO Macro 150mm F2.8 EX DG OS HSM

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM LENS 2012-2013

Panasonic LUMIX G X VARIO 12-35mm F2.8 ASPH

 

EUROPEAN PHOTO PRINTER 2012-2013

Canon PIXMA PRO-1

 

EUROPEAN PHOTO SOFTWARE 2012-2013

Adobe Photoshop Lightroom 4

 

 

video_logo.jpg

 

 Video Panel

 

 

EUROPEAN LCD TV 2012-2013

Philips 46PFL9707

 

EUROPEAN PLASMA TV 2012-2013

Panasonic VIERA TX-P50VT50

 

EUROPEAN 3D TV 2012-2013

Sony BRAVIA KDL-55HX850

 

EUROPEAN SMART TV 2012-2013

LG 55LM960V

 

EUROPEAN FUTURE PROOF TV 2012-2013

Samsung UE46ES8000

 

EUROPEAN 3D ACHIEVEMENT 2012-2013

Toshiba 55ZL2

 

EUROPEAN DISPLAY ACHIEVEMENT 2012-2013

LG 55EM970V/975V

 

EUROPEAN CAMCORDER 2012-2013

Canon LEGRIA HF M52

 

 

 

incar_logo.png

 

 In-Car Electronics Panel

 

 

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2012-2013

Kenwood DNX4210DAB

 

EUROPEAN IN-CAR NAVI-MEDIA SYSTEM 2012-2013

Pioneer AVIC-F40BT

 

EUROPEAN IN-CAR AMPLIFIER 2012-2013

Alpine PDX-V9

 

EUROPEAN IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2012-2013

GLADEN AEROSPACE 165.2 active

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2012-2013

Audison Voce AV 10

 

EUROPEAN IN-CAR PROCESSOR 2012-2013

Helix C-DSP

 

EUROPEAN IN-CAR INTEGRATION 2012-2013

MOSCONI GLADEN DSP6to8

 

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END 2012-2013

Ground Zero GZPW Reference 18 + GZPT Reference 28

 

 

incar_logo.pngmobil.png

 

 Combined Award with Mobile Panel

 

 

EUROPEAN SMART CONNECTIVITY 2012-2013

JVC KW-NSX1

 

 

mobil.png 

 

 Mobile Panel

 

 

EUROPEAN MOBILE PHONE 2012-2013

Samsung Galaxy S III

 

EUROPEAN SOCIAL MEDIA PHONE 2012-2013

HTC One S

 

EUROPEAN MOBILE PHOTO ACHIEVEMENT 2012-2013

Nokia PureView Pro Imaging Technology

 

EUROPEAN WIRELESS SPEAKERS 2012-2013

Philips Fidelio A9 (AW9000)

 

EUROPEAN MOBILE HEADPHONE 2012-2013

Focal Spirit One

 

 

Combined Award with ICE Panel

 

EUROPEAN SMART CONNECTIVITY 2012-2013

JVC KW-NSX1

 

 

green_logo.png

 

 Green Awards

 

 

EUROPEAN GREEN TV 2012-2013

Philips 55PFL6007

 

EUROPEAN GREEN SMART PHONE 2012-2013

Sony Xperia P

 

 


Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.086622 másodperc.