Fotó MagazinEISA GREEN AWARDS 2012-2013

Fotó Magazin | 2012. Augusztus 14., Kedd 22:00

Hagyományosan minden év augusztus 15-én kerülnek nyilvánosságra az aktuális esztendő EISA díjai. Idén Düsszeldorfban találkoztak az EISA lapok szerkesztői, hogy a tesztelések alapján szerzett tapasztalatok ismeretében odaítéljék a rangos kitüntetést.

philips-55pfl6007eps.jpg

EUROPEAN GREEN TV 2012-2013

Philips 55PFL6007

 

philips-55pfol6007jpg.jpg

 

Az, hogy napjaink televíziói egyre nagyobb képfelületet kínálnak, még nem feltétlenül jelent nagyobb környezetvédelemi kiadást. A Philips 55PFL6007 a korábbi modellekhez képest egy sor újabb funkcióval került gyártásra, miközben a cégnél, folyamatosan a márka környezetbarát hatékonyságát tartják szem elött. A Philips 55PFL6007 nem csak felülmúlja vetélytársait az energiahatékonyság szempontjából, de a nyomtatott áramköröknél a nemesfémek hatékony és csökkentett felhasználásával is büszkélkedhet. Mind ezek ismeretében a Philips TV kapja az év EISA Green Award díját, amit immár harmadik éve egymás után nyer el.

 

sony-xperia-peps.jpg

EUROPEAN GREEN SMART PHONE 2012-2013

Sony Xperia P

 

sony-xperia-pjpg.jpg

 

Az okostelefonok piaca nagyon gyorsan fejlődik és a új modellek egyre több funkcióval vannak ellátva. Sajnálatos módon a trend a nagyobb képernyők használatát szorgalmazza, és ez nehezítí a beépített elemek, akkumulátorok újrahasznosítását. A Sony Xperia P teljesítményével felűlmúlja a mezőnyt miközben energiahatékony, csökkentett réztartalom és a környezetvédelmi szempontokból aggályos nemesfémek hatékony felhasználása jellemzi. Az Xperia P –vel a Sony sikeresen megismételte tavalyi sikerét, amit az Xperia Mini –vel ért el.

 

 

foto_logo.png 

 Tovább a Photo Panel díjaihoz...

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.089698 másodperc.