Fotó MagazinEISA Awards 2013 – 2014 – FOTÓ DÍJAK

Fotó Magazin | 2013. Augusztus 14., Szerda 22:00

A legrégebbi és mai is a legnagyobb az Eisa szakértő csoportok között a Foto Panel, ebben az évben is nem kevesebb mint 19 kategóriában ítélték oda a legjobbaknak járó Eisa díjat...

EUROPEAN CAMERA 2013-2014 

Nikon D7100

Nikon D7100__simple_outline.jpg

nikon-d7100jpg.jpg

 

A D7100 az aktuális zászlóshajója a Nikon DX kamera családnak, amely egyesíti a kiváló képminőséget és a sokoldalú szolgáltatásokat. APS-C érzékelőjét optikai Low-Pass szűrő nélkül tervezték , ami lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználjuk a 24 millió pixeles felbontást a képélesség csökkenése nélkül. A gyors 51 pontos AF -rendszer és a nagy sebességű sorozatfelvétel, tökéletes akcióhelyzetek rögzítésére, miközben a megbízható mérési rendszer következetesen biztosítja a helyes expozíciót. A világos optikai kereső és az éles LCD képernyő lehetővé teszik mind a hagyományos, szemmagasságban használt és a "Live View" felvételi módot. Videó rajongók értékelni fogják a tiszta, tömörítetlen HDMI adatokat, amI rögzíthető közvetlenül egy külső tárolóeszközre is. 

 

 

EUROPEAN ADVANCED CAMERA 2013-2014 

Sony Alpha SLT-A99

Sony Alpha SLT-A99__simple_outline.jpg

sony-alpha-slt-a99jpg.jpg

 

A Sony zászlóshajó kamerája, az Alpha SLT-A99, az igényes fotósnak kiváló képminőséget biztosít és számos innovatív funkciót, a teljes képkocka méretű érzékelőtől egészen az SLT elektronikus kereső rendszerig. A fényképezőgép Exmor CMOS érzékelővel rendelkezik 24.3 millió pixellel, ami a BIONZ képfeldolgozó processzor használatával 14 bites RAW fájlokat eredményez hat képkocka per másodpercenkénti sorozatlövéssel, míg a kamera egyedülálló kettős fázis alapú AF rendszerét úgy tervezték, hogy lépést tartson a gyorsan mozgó tárgyakkal. A kifinomult videó vezérlés és a magas minőségű felvételi mód adja, hogy ez a kamera kiváló választás mozgóképek készítésére is. A Sony magnézium ötvözetet használt, hogy megalkosson egy professzionális gépvázat, amibe beépített egy rendkívül nagy felbontású, változtatható szögű 3 inches LCD képernyőt, ami lehetővé teszi a felvételkészítést, szinte bármilyen szögből.

 

 

EUROPEAN SLR CAMERA 2013-2014 

Canon EOS 100D

Canon EOS 100D__simple_outline.jpg

canon-eos-100djpg.jpg

 

A Canon EOS 100D a világ legkisebb és legkönnyebb APS-C digitális SLR kamerája. Mint tükörreflexes fényképezőgép, nagyon magas szintű teljesítményt nyújt, és csereszabatos az EOS család tartozékaival és objektívjeivel, bár látványában néhány lencse nagynak fog tűnni, ha ezen a pici modellen használják. A miniatürizált váz vonzó lesz azok számára, akik egy kicsi, könnyű és hordozható fényképezőgépet akarnak. A felhasználó számára a képalkotás közvetlen ellenőrzését biztosítja, amely szükséges a kreatív fotózáshoz. Az automatikus módok bő választéka, és az érintőképernyős működés, könnyen kezelhetővé teszik a kezdő fotósok számára is. A 18 millió pixeles érzékelőjével kíváló képminőséget tud produkálni.

 

 

EUROPEAN ADVANCED SLR CAMERA 2013-2014 

Canon EOS 6D

Canon EOS 6D__simple_outline.jpg

canon-eos-6djpg.jpg

 

Az EOS 6D, a Canon professzionális, a teljes képkockás kameravázaknál megszokott számos funkcióit és előnyeit nyújtja, de sokkal kedvezőbb áron. Egyes funkciók még túl is szárnyalják  az EOS 5D Mk III képességeit, olyan például, mint a fényképezőgép kiváló AF teljesítménye gyenge fényviszonyok között, ami most gyorsabb és hatékonyabb a sötétebb fényhelyzetekben. A full-frame előnye az alacsony zajszint, a kibővített expozíciós tartomány, és a nagy dinamikatartomány. Az EOS 6D mindössze 47 ms exponálási késleltetést, és folyamatos sorozatfelvételt kínál 4.5fps képfrekvenciával, akár 1250 kép erejéig. Az EOS 6D a Canon legkisebb full-frame fényképezőgépe Wi-Fi és GPS szolgáltatással, remek választás a fotórajongóknak.

 

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM CAMERA 2013-2014 

Samsung NX300

Samsung NX300__simple_outline.jpg

samsung-nx300jpg.jpg

 

Kis méret, gyors, innovatív és kiváló képminőség, a Samsung NX300 sok szempontból megfelel, és kiszolgálja az CSC felhasználók elvárásait, miközben megnyitotta az utat, az új generációs WiFi -re alkalmas kamerák előtt. Nagy felbontású APS-C –érzékelője 20,3 millió pixeles, továbbá egy hibrid autófókusz rendszert, és egy éles 3,3 hüvelykes AMOLED kijelzőt kínál. Az NX300 lenyűgözően gyors, 8.6 kép/ másodperc sorozatlövési képességgel és maximum 1/6000sec zársebességgel. A beépített kétsávos Wi-Fi és a Near Field-Communication (NFC) kapcsolattal, ami könnyen használható, a fényképezőgép készen áll a vezeték nélküli kommunikációra mobiltelefon, tablet, PC vagy (smart) TV-n keresztül, így a képek gyorsan megoszthatók a barátokkal és családdal.

 

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT SYSTEM CAMERA 2013-2014 

Olympus PEN E-P5

Olympus PEN E-P5__simple_outline.jpg

olympus-pen-e-p5jpg.jpg

 

Az Olympus PEN E-P5 egy nagy sebességű és technikailag nagyon modern kompakt rendszerkamera a hatvanas évekből megszokott retró dizájn -jával. A fényképezőgép csúcs zárideje 1/8000sec, az egyik legrövidebb a kompakt rendszer modelljei közül, míg az 5-tengelyes kép-stabilizáló rendszer egyedülálló ebben a kategóriában. A fényképezőgép egy 16 millió pixeles, négy-harmados érzékelővel rendelkezik, továbbá ISO 100 és 25600 közötti érzékenységgel, beépített Wi-Fi-vel és sok kreatív felvételi módokkal,  művészi szűrőkkel. Alkalmas mindenféle fényviszonyok közötti használatra és a gyakori felvételi helyzetekre, a PEN E-P5 egy stílusos, de praktikus modell, amely kompatibilis a speciális kiegészítők széles skálájával.

 

 

EUROPEAN COMPACT CAMERA 2013-2014 

Sony Cyber-shot DSC-HX50/HX50V

Sony Cyber-shot DSC-HX50_HX50V__simple_outline.jpg

sony-cyber-shot-dsc-hx50-hx50vjpg.jpg

 

A kategória 2012-2013 EISA díj győztesének, a Sony Cyber-shot DSC-HX20 hagyományait követve, a HX50 a világ legkisebb kompakt fényképezőgépe egy 30x zoom objektívvel – erősen kitágítva ezzel a kompakt zoom szegmens határait. Egy Sony G-osztályú lencsével felszerelve, a DSC-HX50 nagyszerű egyensúlyt nyújt a gondtalan point-and-shoot fotózás, a magas szintű kézi vezérlés, és a kényelmes testreszabás között. A HX50V GPS-t is tartalmaz, hogy a pontos helyet rögzítse, ahol a kép készült. Egyéb jellemzők, mint a 20.4MP Exmor R CMOS képszenzor, a rendkívül hatékony optikai stabilizáció, a 1080p AVCHD videó és a hozzárendelt expozíció kompenzációs tárcsa, nagyon népszerűvé teheti a fotósok számára, minden szakmai szinten.

 

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT CAMERA 2013-2014 

Fujifilm X100S

Fujifilm X100S__simple_outline.jpg

fujifilm-x100sjpg.jpg

 

Az X100 sikeres felépítését és koncepcióját folytatva, a Fujifilm X100S –al továbbfejlesztette ezt a könnyű súlyú és kompak,t fix objektíves sorozatot egy 16 millió pixeles APS-C méretű X-Trans CMOS II érzékelővel, ami gyorsabb képfeldolgozást tesz lehetővé. Fejlettebb hibrid keresővel rendelkezik, de még mindig ugyanazt a kiváló 23mm F2.0 nagylátószögű Fujinon objektívet használja.

A Fuji egyedülálló osztott-kép technológiája a kézi fókuszálást egyszerűvé teszi, az X-Trans érzékelő pedig rendkívüli képfelbontást ér el a Low-Pass szűrő megszüntetésével. Az X-Trans kiküszöböli a  moarét a képérzékelő egyedülálló színes mintázatának felületi elosztása miatt. A továbbfejlesztett kereső egyesíti az optikai távolságmérő és a 2360 K képpontos LCD-panel előnyeit a tisztább kép érdekében, és egy fázisérzékelő AF rendszer hozzáadása javítja az élességállítást minden körülmények között.

 

 

EUROPEAN TRAVEL CAMERA 2013-2014 

Olympus TOUGH TG-2

Olympus TOUGH TG-2__simple_outline.jpg

olympus-tough-tg2jpg.jpg

 

Az Olympus Tough TG-2 több mint egy ütésálló, törésálló, fagyálló és vízálló kompakt kamera,  egyben egy nagyon kifinomult kompakt fényképezőgép is, amit egy fényerős 4x-es zoom objektív jellemez (25-100mm ekvivalens), egy F2 -es maximális nyitású rekesszel. A nagy sebességű autófókusz rendszer jó választássá teszi ezt a kamerát a szabadtéri fényképezésre, és a 12 millió pixeles BSI CMOS képérzékelő jó képminőséget szolgáltat. Szuper Makró üzemmódban a minimális fókusztávolság mindössze 1cm! A fényképezőgép beépített GPS -e lehetővé teszi a fotó készítésének rögzítését, és a pontos helyet egy térképen rögzíti.

 

 

EUROPEAN LENS 2013-2014 

Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1

Tamron SP 90 mm F2_8 Di VC USD Macro 1-1__simple_outline.jpg

tamron-sp-90-m-f28-di-vc-usd-macro-1-1jpg.jpg

 

Rendkívül éles, maximálisan nyitott rekeszértéknél is, a Tamron SP 90mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1 az egyik legjobb makró lencse a piacon, megelőzve legendás elődjét azonos gyújtótávolsággal. Nem csak optikai minőségével lenyűgöző, hanem használhatóságával is. Az objektív olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint például a vízálló kialakítás, a majdnem hangtalan autófókusz gyors és ultrahangos motorral (USD) és a képstabilizátor. A vibráció kompenzációs (VC) rendszer lehetővé teszi a rázkódásmentes képek készítését kézből, a megszokottnál akár négyszer hosszabb záridővel. A teljesítményéhez és a funkciókhoz mért rendkívül kedvező árával, ez az objektív nagyszerű választás olyan fotósoknak, akiket a makró vagy portréfotózás érdekel.

 

 

EUROPEAN PROFESSIONAL LENS 2013-2014 

Canon EF 200-400mm F4L IS USM Extender 1.4x

Canon EF 200-400mm F4L IS USM Extender 1_4x__simple_outline.jpg

canon-ef-200-400mm-f4-is-usm-extender-14xjpg.jpg

 

Nagy szenzáció a fotósvilágnak ez a szuper telefotó full-frame stabilizált zoom objektív ami új korszakot nyit meg a  professzionális optika területén. A Canon EF 200-400mm F4L IS USM Extender 1.4x egy beépített telekonverterrel rendelkezik, amely a fotós számára lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt hosszabb gyújtótávolságra váltson. Mivel a telekonverter beépül a lencse a dizájnjába, biztonságosan lehet aktiválni akár mostoha körülmények között is, anélkül, hogy a fényképezőgép tükrét és érzékelőjét veszélyeztessük. A konverterrel a helyén ebből az objektívből egy 280-560mm F5.6 lesz, de azok számára, akiknek még nagyobb gyújtótávolságra van szükségük, ez az optika kompatibilis a Canon Extender EF 2x III. –el is. Bár az átlagfotós számára ez egy rendkívül drága lencse, az optikai csúcsminősége garantálja a kompromisszumoktól mentes eredményeket a sport-és természetfotózás területén egyaránt.

 

 

EUROPEAN ZOOM LENS 2013-2014 

Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD

Tamron SP 70-200 mm F2_8 Di VC USD__simple_outline.jpg

tamron-sp-70-200-mm-f28-di-vc-usdjpg.jpg

 

A gyors F2.8-as teleobjektív a full-frame SLR fényképezőgépek részére nagyon jó képminőséget és rendkívül egyenletes felbontást biztosít. A vibráció kompenzációs (Vibration Compensation) képstabilizátor hatékonyan kompenzálja a fényképezőgép rázkódását, a lencse Canon és Nikon változatában. A bajonett körüli  időjárás-védő tömítés alkalmassá teszi az objektívet a szabadtéri fotózásra, ultrahangos motorja (USD) gyors és csendes élességállítást biztosít. Összességében, a Tamron SP 70-200mm F2.8 Di VC USD nyugodtan versenyezhet minden más optikai márka 70-200mm 2.8 objektívjével, és alacsonyabb ára miatt kiváló, nyerő választás lehet.

 

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM LENS 2013-2014 

ZEISS Touit 2.8/12

ZEISS Touit 2_8_12__simple_outline.jpg

carl-zeiss-touit-12-mm-f28jpg.jpg

 

A Zeiss Touit 2.8/12 egy jól megépített 12mm -es nagylátószögű objektív, amit kifejezetten a kompakt rendszer-kamerák APS-C méretű képérzékelőjéhez terveztek. A Distagon konstrukció 11 lencsetagot 8 csoportban használ, és Carl Zeiss T * tükröződésmentes bevonata van, ami javítja a fényáteresztő képességet és a kontrasztot, miközben minimalizálja a felületi tükröződést, az érzékenységet a szórt fényre, és a szellemképre. A látószöge 99 °, ami ugyanaz, mint egy 18 mm-es lencse egy Full-Frame kamerán. Köszönhetően a kilenc blendelamellának, a fotósok élvezhetik a nagyon vonzó, életlen területek csúcsfényeinek látványát. A Zeiss Touit 2.8/12 rendkívüli precizitássall készül, célja a hosszú élettartam, amit viszont az ára is tükröz.

 

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2013-2014 

Panasonic LUMIX G Vario 14-140 mm F3.5-5.6

Panasonic LUMIX G Vario 14-140 mm F3_5-5_6__simple_outline.jpg

panasonic-lumix-g-vario-14-140-mm-f35-56jpg.jpg

 

A LUMIX G Vario 14-140mm F4.0-5.8 ASPH Power O.I.S. frissítésével, a Panasonic a kit objektívek egy sokkal kissebb és könnyebb változatát kínálja, melyeknek sima és halk az üzemmódja, és látványában is tökéletesen illeszkedik a GH3 és G6 LUMIX fényképezőgépekhez. A majdnem 200g súlycsökkentés és a továbbfejlesztett optikai képstabilizátor (O.I.S.) egyaránt felhasználóbarát lencsévé teszi, miközben a hét  rekeszlamella a csúcsfényeknek sima átmenetű fókuszon kívüli életlenséget biztosít. A fém, és fekete kivitel a lencsének komoly  megjelenést kölcsönöz, ami jól illeszkedik a Panasonic LUMIX G rendszer stílusához.

 

 

EUROPEAN PHOTO INNOVATION 2013-2014 

Samsung GALAXY NX

Samsung GALAXY NX__simple_outline.jpg

samsung-galaxy-nxjpg.jpg

 

Egyetlen gyártó sem invesztál annyit a fejlesztésbe mint a Samsung, amely olyan kamerákat készítsen, amik lehetővé teszik a fotográfusnak a külvilággal való kommunikációt. A GALAXY NX -el, a Samsung ismét megmutatja nekünk az összekapcsolt, "connected" fotózás világának jövőjét. Ez az első alkalom, amikor egy fejlett rendszer kamerát összekötnek egy korszerű interaktív 4,8” colos érintőképernyős tablettel. A cserélhető objektív és az Android 4.2.2 operációs rendszer használatával, a GALAXY NX a minőségi digitális fényképezés igazi integrációját kínálja , hozzá mobil szerkesztést és folyamatos kapcsolatot.

 

 

EUROPEAN PHOTO SOFTWARE 2013-2014 

DxO Optics Pro 8

DxO Optics Pro 8__simple_outline.jpg

dxo-optics-pro-8jpg.jpg

 

A DxO Optics Pro 8 egy nagyon erős szoftver alkalmazás amit RAW fájlok szerkesztésére terveztek, számos egyedi szolgáltatással és funkcióval. Alkalmazásával kiváló eredményeket lehet elérni már az automatikus beállításainak használatával is, ami javítja a geometriai, szín és optikai hibákat, a képfájlban tárolt információk segítségével. A magas ISO zajt is igen eredményesen kezeli, így tiszta és világos képeket kapunk, kevés veszteséggel a finom részletekben is. A szoftver egyszerűen használható, és az elő-beállítások lehetővé teszik a gyors, de jó minőségű feldolgozást, de a haladó felhasználók részére a kézi korrekció lehetősége is rendelkezésre áll.

 

 

Combined Awards with Videi Panel

 

EUROPEAN PHOTO-VIDEO CAMERA 2013-2014

Panasonic LUMIX DMC-GH3

Panasonic LUMIX DMC-GH3__simple_outline.jpg

panasonic-lumix-dmc-gh3jpg.jpg

 

A Panasonic LUMIX DMC-GH3 kínálja a legjobb videó minőséget az összes   kombinált álló- és mozgókép kamera közül ebben az ár szegmensben, de igazában néhány magasabb kategóriában is. Teljesen manuális és tökéletes automatikus videofelvételezést kínál, ami ideálissá teszi a kültéri forgatásra csakúgy, mint általános belső helyzetekre. Nagyon praktikus állóképekre alkalmas fényképezőgép, ami  tejleskörű funkcióival egy lenyűgözően rugalmas csomagot alkot. A Panasonic LUMIX DMC-GH3 nagyon népszerű a videósok körében, részben azért, mert nagyon könnyű és masszív, időjárásálló kamera, amelyet kiváló minőségű objektívek nagy választéka szolgál ki.

 

 

EUROPEAN PHOTO-VIDEO ACCESSORY 2013-2014 

Manfrotto MVH500AH

Manfrotto MVH500AH__simple_outline.jpg

manfrotto-mvh500ahjpg.jpg

 

A Manfrotto MVH500AH egy könnyű és kompakt állvány-fej egy széles csúszó lemezzel, ami alkalmas nagy DSLR teleobjektívek és professzionális minőségű videokamerák használatára. Zökkenőmentes beállításokat, finom vezérlést és éles képeket tesz lehetővé. Mivel normál fotó- állványra lehet szerelni, az MVH500AH ideális tartozéka a fotó rajongóknak, akik a videó funkciót szeretnék felfedezni a kamerájukon. A fej az egyenletes mozgást professzionális folyadék patronok segítségével éri el, mindkettő, a pan és tilt tengelyek mentén. Egy rögzítő rendszer gyorssá és egyszerűvé teszi a kamera leemelését a fejről. A MVH500AH 5 kg kamera felszerelést bír el, míg egy Easy Link 3/8 " csatlakozó lehetővé teszi külső monitor, vagy más tartozékok felszerelését közvetlenül a fejre.

 

 

EUROPEAN ACTION CAM 2013-2014 

GoPro HERO3 Black Edition

GoPro HERO3 Black Edition__simple_outline.jpg 

gopro-hero3-black-editionjpg.jpg


A GoPro HERO3 Black Edition a legmodernebb akció kamera, ami kapható. Stabil, könnyű és kompakt. Ez egy ideális partner a természet rajongóinak, szörfösöknek, kerékpárosoknak, vagy a mélytengeri búvároknak. Egyszerre megfelel video és állókép kamerának, a GoPro a felhasználóknak teljes rugalmasságot nyújt a használatához - a felvételi módok tartalmazzák a lassítás, és kis képkocka sebességet, valamint full HD és 4K/Ultra HD felbontást. A Black Edition kiegészítői közé tartozik még Wi-Fi távirányító, vízállótok, továbbá ragasztható tartók és szelvények, amik fel használhatók különböző helyzetekben. Az okos-telefonnal és tablettel való párosítás esetén nyomon követhetjük és ellenőrizhetjük a felvétel folyamatát. Ez a kisméretű kamera mindent meg tud csinálni, amit csak akarsz...

 

 

 

A 2013/2014 EISA DÍJAK TELJES LISTÁJA:

 

audio_logo.png

 

 AUDIO

 

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2013-2014

Sonus faber Venere 2.5

 

EUROPEAN STEREO SYSTEM 2013-2014

Pioneer PD-50/A-70

 

EUROPEAN DIGITAL AUDIO PLAYER 2013-2014

Marantz NA-11S1

 

EUROPEAN WIRELESS HI-FI HEADPHONE 2013-2014

AKG K935

 

EUROPEAN HIGH-END AUDIO 2013-2014

T+A MP 3000 HV/PA 3000 HV

 

EUROPEAN USB DAC 2013-2014

Meridian Explorer

 

EUROPEAN MICRO AUDIO SYSTEM 2013-2014

LG CM3430

 

EUROPEAN COMPACT HI-FI SYSTEM

Panasonic SC-PMX9

 

EUROPEAN WIRELESS SPEAKER SYSTEM 2013-2014

DALI KUBIK FREE

 

EUROPEAN HI-FI ACCESSORY 2013-2014

AudioQuest Carbon USB cable

 

 

ht_logo.png

 

 HOME THEATER

 

 

EUROPEAN HT LOUDSPEAKER 2013-2014

KEF E305

 

EUROPEAN HT INNOVATION 2013-2014

Philips Fidelio HTL9100

 

EUROPEAN HT RECEIVER 2013-2014

Sony STR-DA5800ES

 

EUROPEAN HT SOUNDBAR 2013-2014

Bowers & Wilkins Panorama 2

 

EUROPEAN HT HIGH-END 2013-2014

Krell Foundation

 


audio_logo.pnght_logo.png

video_logo.jpg

 

 Combined awards AUDIO/HT/VIDEO Panel:

 

 

EUROPEAN HT UNIVERSAL PLAYER 2013-2014  

OPPO BDP-103EU  

 

EUROPEAN PROJECTOR 2013-2014 

JVC DLA-X55R

 

EUROPEAN HT SOLUTION 2013-2014 

Loewe Individual 55 Slim Frame/3D Orchestra 5.1 IS

 

 

 

foto_logo.png

 

 Photo Panel

 

 

EUROPEAN CAMERA 2013-2014 

Nikon D7100

 

EUROPEAN ADVANCED CAMERA 2013-2014 

Sony Alpha SLT-A99

 

EUROPEAN SLR CAMERA 2013-2014 

Canon EOS 100D

 

EUROPEAN ADVANCED SLR CAMERA 2013-2014 

Canon EOS 6D

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM CAMERA 2013-2014 

Samsung NX300

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT SYSTEM CAMERA 2013-2014 

Olympus PEN E-P5

 

EUROPEAN COMPACT CAMERA 2013-2014 

Sony Cyber-shot DSC-HX50/HX50V

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT CAMERA 2013-2014 

Fujifilm X100S

 

EUROPEAN TRAVEL CAMERA 2013-2014 

Olympus TOUGH TG-2

 

EUROPEAN LENS 2013-2014 

Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1

 

EUROPEAN PROFESSIONAL LENS 2013-2014 

Canon EF 200-400mm F4L IS USM Extender 1.4x

 

EUROPEAN ZOOM LENS 2013-2014 

Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM LENS 2013-2014 

ZEISS Touit 2.8/12

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2013-2014 

Panasonic LUMIX G Vario 14-140 mm F3.5-5.6

 

EUROPEAN PHOTO INNOVATION 2013-2014 

Samsung GALAXY NX

 

EUROPEAN PHOTO SOFTWARE 2013-2014 

DxO Optics Pro 8

 

 

foto_logo.pngvideo_logo.jpg

 

 Combined Awards with Video Panel

 

 

EUROPEAN PHOTO-VIDEO CAMERA 2013-2014

Panasonic LUMIX DMC-GH3

 

EUROPEAN PHOTO-VIDEO ACCESSORY 2013-2014 

Manfrotto MVH500AH

 

EUROPEAN ACTION CAM 2013-2014 

GoPro HERO3 Black Edition

 

 

video_logo.jpg

 

 Video Panel

 

 

EUROPEAN TV 2013-2014 

Sony BRAVIA KDL-55W905A

 

EUROPEAN HOME CINEMA TV 2013-2014 

Panasonic VIERA TX-P60ZT60

 

EUROPEAN SMART TV 2013-2014 

Samsung UE55F8000

 

EUROPEAN ULTRA HD TV 2013-2014 

Philips 65PFL9708

 

EUROPEAN DESIGN TV 2013-2014 

LG 55EA980V

 

EUROPEAN CAMCORDER 2013-2014 

JVC GC-PX100

 

 

incar_logo.png

 

 In-Car Electronics Panel

 

 

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2013-2014

Kenwood DNN9230DAB

 

EUROPEAN IN-CAR NAVI-MEDIA SYSTEM 2013-2014

Parrot ASTEROID Tablet

 

EUROPEAN IN-CAR AMPLIFIER 2013-2014

Hertz HCP 5D

 

EUROPEAN IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2013-2014

Focal PS 165FX

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2013-2014

GLADEN ZERO 12 PRO

 

EUROPEAN IN-CAR STREAMING SOLUTION 2013-2014

MOSCONI DSP_AMAS

 

EUROPEAN IN-CAR INTEGRATION 2013-2014

Focal DSA 500RT

 

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2013-2014

Ground Zero GZPA Reference 2T

 

 

 

mobil.png 

 Mobile Panel

 

 

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2013-2014

Kenwood DNN9230DAB

 

EUROPEAN IN-CAR NAVI-MEDIA SYSTEM 2013-2014

Parrot ASTEROID Tablet

 

EUROPEAN IN-CAR AMPLIFIER 2013-2014

Hertz HCP 5D

 

EUROPEAN IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2013-2014

Focal PS 165FX

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2013-2014

GLADEN ZERO 12 PRO

 

EUROPEAN IN-CAR STREAMING SOLUTION 2013-2014

MOSCONI DSP_AMAS

 

EUROPEAN IN-CAR INTEGRATION 2013-2014

Focal DSA 500RT

 

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2013-2014

Ground Zero GZPA Reference 2T

 

 

green_logo.png

 

 Green Awards

 


EUROPEAN GREEN TV 2013-2014 

Philips 50PFL5008

 

EUROPEAN GREEN PHONE 2013-2014 

Samsung GALAXY S4

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.081768 másodperc.