Fotó MagazinFOTO TERMÉKEK - EISA DÍJAK 2019 -2020

Fotó Magazin | 2019. Augusztus 14., Szerda 22:00

A fényképezés örök. Mind ezt évente igazolja az ipar és az új termékek legjobbjainak odaítélt EISA díj. Csak mellesleg idézzük, hogy a legelső EISA díjat egy NIKON kamera kapta 1982-ben. Itt pedig a 2019-2020 évi díjazottak láthatók...

EISA Photography Awards 2019-2020

 

 

EISA-Award-Fujifilm-X-T3.pngFujifilm_X-T3_web.jpg

EISA ADVANCED CAMERA 2019-2020

Fujifilm X-T3

 

Az X-T3-val a Fujifilm a populáris X-rendszert még magasabb szintre emeli. Az új 26 megapixeles X-Trans CMOS 4 képérzékelő nem igényel alul áteresztő szűrőt, ezért szokatlanul részletes képeket biztosít. A fényképezőgép rendkívül gyors autó fókuszt és folyamatos felvételezést nyújt akár 30 képkocka/másodperc sebességgel, az akció fényképezéshez így kiválóan alkalmas. A videó mód hasonlóan lenyűgöző, 4K felvételt kínál 60 kép/mp sebességgel, olyan professzionális funkciókkal, mint például az F-Log és a Hybrid Log Gamma. Azoknak a fotósoknak, akiknek nincs szükségük az X-T3 fejlett funkcióira, figyelemébe ajánljuk a kevésbé drága testvérmodellt, az X-T30-at.

 

 

EISA-Award-Panasonic-LUMIX-DC-S1R.pngPanasonic_Lumix-DC-S1R_web.jpg

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2019-2020

Panasonic LUMIX DC-S1R

 

A Panasonic LUMIX DC-S1R egy rendkívül jól felépített professzionális kamera, amely jelentős védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen. A kamera kombinálja a gyors teljesítményt a rendkívül magas 47,3 megapixeles felbontással, és rendkívüli képminőséget biztosít, amely kiemelik a legjobb versenytársai közül. Emellett a nagy felbontású Multishot funkció hatalmas 187 megapixeles képeket kínál hihetetlen részletességgel. Továbbá, a kamera ergonómiája első osztályú, nagy elektronikus keresővel, amely új szabványt állít fel a részletekre és egy háromutas billentő érintőképernyőre. Adjon hozzá átfogó videofunkciót, és van egy tökéletes kamera a profik számára.

 

 

EISA-Award-Canon-EOS-RP.pngCanon_EOS-RP_web_NEW.jpg

EISA BEST BUY FULL-FRAME CAMERA 2019-2020

Canon EOS RP

 

Az EOS RP-vel a Canon lenyűgözően megfizethető belépést biztosít a teljes kép kivágású tükör nélküli kamerák piacára. A 26,2 megapixeles érzékelő és a nagy teljesítményű DIGIC 8 processzor segítségével kiváló képminőséget biztosít. Egy másik erős pont a nagyon érzékeny 4779 pontos hibrid autó fókusz-rendszer, amely lehetővé teszi a megbízható fókuszálást rendkívül gyenge fényben is. A kompakt és könnyű váz mind a kiváló új RF objektívekkel, mind az összes meglévő EOS EF és EF-S objektívvel használható a Canon EF-EOS R adapterrel. Az áramvonalas vezérlési elrendezés és a többirányú csuklós LCD érintőképernyő a fényképezőgépet nagyon könnyen használhatóvá teszi.

 

 

EISA-Award-Tamron-35-150mm-F2.pngTamron_35-150mm-F2.8-4_web.jpg

EISA BEST BUY ZOOM LENS 2019-2020

Tamron 35-150mm F2.8-4 Di VC OSD

 

A Tamron 35-150mm F2.8-4 Di VC OSD egy alap zoomobjektív a Canon és a Nikon teljes képernyős DSLR-hez. A kissé szokatlan zoomtartománya és a minimális fókusztávolsága, ami 45 cm, különösen alkalmassá teszi a portrékra, természeti felvételekre és makró felvételekre. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően tökéletes utazási társ. Szokatlanul gyors blendenyílást biztosít az ilyen tartományhoz, f/2,8-tól széles látószögben és f/4-ig a teleobjektív tartományban. A lencse a Tamron Dual Micro-Processing Unit rendszerét tartalmazza, amely optimális autó fókusz teljesítményt és hatékony vibrációs kompenzációt biztosít, lehetővé téve az éles kézi felvételeket is.

 

 

EISA-Award-Fujifilm-GFX100.pngFujifilm_GFX100_web.jpg

EISA CAMERA INNOVATION 2019-2020

Fujifilm GFX100

 

A GFX100 segítségével, a Fujifilm egy 100 megapixeles közepes formátumú fényképezőgépet készített, amely nem szenved a nagy érzékelővel, nagy felbontású rendszerekkel kapcsolatos korlátozásoktól. Az első ilyen típusú kamera vázon belüli-képstabilizálással. Optimálisan használható a kézből való fényképezéshez, sokkal szélesebb körű körülmények között, mint anélkül. A rugóval szerelt zárszerkezet elkülönül az érzékelőtől, ami minimalizálja az élességet befolyásoló vibráció kockázatát. A GFX100 az első közép-formátumú kamera, amely érzékelő fázisérzékelést kínál, ami sokkal gyorsabb autó fókuszt eredményez. Ráadásul ez az első közép-formátumú kamera, amely 4K videofelvételt készít a crop nélkül.

 

 

EISA-Award-Nikon-Z-6.pngNikon_Z-6_web.jpg

EISA CAMERA OF THE YEAR 2019-2020

Nikon Z 6

 

A Z 6-tal a Nikon kiváló fényképezőgépet készített szenzációs kezeléssel és robusztus építési minőséggel, amely kiváló képeket nyújt szinte minden fényképezési helyzetben. Az autó fókusz rendszer magában foglalja az Eye-Detection AF-t, amely lehetővé teszi a pontos fókuszálást, bárhol legyen a tárgy a látómezőben. A nagy és éles elektronikus kereső valóban pontos képet nyújt a képek megjelenítéséről, míg a vázon belüli képstabilizálás segíti a képek élességét megőrizni minden objektívvel, ami használható vele, beleértve az F-bajonettes DSLR optikát is. Egyszerűen ez a legjobb, mindenre kiterjedő kamera, amelyet a komoly fotósok most vásárolhatnak.

 

 

EISA-Award-Sony-Cyber-shot-RX100-VI.pngSony_Cyber-shot-RX100-VI_web.jpg

EISA COMPACT CAMERA 2019-2020

Sony Cyber-shot RX100 VI

 

A Sony Cyber-shot RX100 VI a legmodernebb fotótechnológiát helyezi egy nagyon kompakt testbe, amely egy süllyeszthető elektronikus keresőt és beépített vakut tartalmaz. A 24-200mm-es zoom objektív minden szükséges rugalmasságot kínál, amire szükség lehet, különösen utazáskor. A 20,1 megapixeles szenzor rengeteg részletet nyújt, míg az akció fotózáshoz a fényképezőgép 24fps -es sorozatképes módot kínál. Egy nagyon gyors és megbízható szem autó fókusszal a portrék élesek lesznek. A kamera lenyűgöző videó funkciókat is kínál, beleértve a 4K felvételt és a szuper lassított mozgást. A beépített vezeték nélküli technológia, mint például a Bluetooth, az NFC és a Wi-Fi, zökkenőmentes együttműködést biztosít az okostelefonjával vagy Tabletjével.

 

 

EISA-Award-Canon-RF-28-70mm-F2L-USM.pngCanon_RF-28-70mm-f-2L-IS-USM-_web.jpg

EISA LENS INNOVATION 2019-2020

Canon RF 28-70mm F2L USM

 

A Canon RF 28-70mm F2L USM az első standard zoom objektív a teljes képkivágású tükör nélküli kamerák számára, állandó f / 2 rekeszértékkel. Ez lehetővé teszi a fotósok számára, hogy a mélységélességet olyan mértékig korlátozzák, ami korábban csak a prémium lencséknél volt lehetséges, továbbá lehetővé teszi a rövidebb zársebességet alacsony fényviszonyok mellett is. A képminőség és az élesség kiváló az egész zoom tartományban, míg az USM motor gyors és megbízható autó fókuszt biztosít. A lencse látványos demonstrációja annak, amit lehet az EOS R bajonettel elérni.

 

 

EISA-Award-Sony-Real-time-Eye-AF.pngSony_Real-time-Eye-AF-_web.jpg

EISA PHOTO INNOVATION 2019-2020

Sony Real-time Eye AF

 

A Sony legújabb, valós idejű autó fókusz algoritmusai egy abszolút innováció. A továbbfejlesztett valós idejű szem-AF pontosan egy személy szemére vagy akár kisállatra koncentrál. Folyamatos automatikus élességállítási módban a valós idejű szem AF-funkció a mozgó tárgyra fókuszál, még akkor is, ha az arcuk egy része átmenetileg el van takarva vagy elfordul a kamerától. Az AI-alapú fejlesztések pontos és megbízható nyomon követést biztosítanak a mozgó tárgyak számára. A valós idejű nyomkövető rendszer felismeri az egész testet, és a fókuszterület zökkenőmentesen vált az arc és a szem között. Ez azt jelenti, hogy a sportfotósok megbízhatóan követhetik a kiszámíthatatlan mozgásokat, bízva az AF-rendszerben, hogy minden lövés fókuszban legyen.

 

 

EISA-Award-Skylum-Luminar.pngSkylum_Luminar-3-_web.jpg

EISA PHOTO SOFTWARE 2019-2020

Skylum Luminar 3

 

A Skylum Luminar 3, nemsokára a v4 upgrade válik elérhetővé, egy Mac OS és Windows képszerkesztő program, amely lehetővé teszi, hogy különböző képzettség-szintű fotós néhány egérkattintással optimalizálja képeit, lenyűgöző eredménnyel. Mindez lehetséges a mesterséges intelligencia technológiának köszönhetően. A szerkesztés, a kiválasztás és a maszkolás mind automatizált. Az unalmas feladatok, amelyeket korábban csak aprólékos kézimunkával lehetett elvégezni, most egy gombnyomással érhetők el. A tapasztalt fotósok manuálisan is elvégezhetik a különböző beállításokat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a szoftverből. Mind önálló programként, mind az Adobe Photoshop és a Lightroom plug-in-jeként kapható.

 

 

EISA-Award-Sony-FE-135mm-F1.pngSony_FE-135mm-F1.8-GM_web.jpg

EISA PORTRAIT PRIME LENS 2019-2020

Sony FE 135mm F1.8 GM

 

A Sony FE 135mm F1.8 GM egy valóban figyelemre méltó objektív. Rendkívül éles a középponttól a sarokig, miközben a gyönyörűen lágy defokuszált hátterek és fényes kiemelések kivételesen szép képeket eredményeznek. A porvédő és cseppmentes konstrukciót úgy tervezték, hogy nehéz időjárási körülmények között is működjön, míg a hagyományos blendegyűrű könnyű és intuitív kezelést tesz lehetővé. Jó a makróképek számára is, minimális fókusztávolsága 70cm, ami 0,25-szeres nagyítási arányt biztosít. Végül, de nem utolsósorban, a nagy teljesítményű autó fókusz motor gyors és csendes fókuszálást tesz lehetővé.

 

 

EISA-Award-Nikon-NIKKOR-Z-24-70mm-f2.jpgNikon_NIKKOR-Z-24-70mm-F2.8-_web.jpg

EISA PROFESSIONAL STANDARD ZOOM LENS 2019-2020

Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

 

A NIKKOR Z 24-70mm f/2,8 S egy gyors, professzionális alap zoom objektív a Nikon Z rendszerhez. A szilárd és robusztus, Nano Crystal bevonatot és az új Arneo bevonattal rendelkezik, hogy csökkentse a fáklyát és a szellemképződést, míg az elülső és a hátsó elemek fluorozott bevonattal rendelkeznek a por, az olaj és a nedvesség visszaszorítására. A testre szabható vezérlőgyűrűnek köszönhetően a fotós könnyen beállíthatja a rekesznyílást vagy az expozíciókompenzációt, míg egy OLED panel a testen a rekeszt, a mélységélességet, a fókusztávolságot és a fókusztávolságot mutatja. A lenyűgöző optikai teljesítménnyel, amely a kiváló felbontást és a vonzó bókét ötvözi, ez a tökéletes partner a Nikon Z kamerákhoz.

 

 

EISA-Award-SIGMA-70-200mm-F2.pngSigma_70-200mm-F2.8-DG-OS-HSM_web.jpg

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020

SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports

 

A SIGMA teleobjektív sportvonalának részeként, a 70-200 mm-es F2.8 DG OS HSM | Sports az új zászlóshajó, amely megfelel a professzionális fotósok igényeinek. Az optikai kialakítása kiváló felbontást biztosít a középponttól egészen a sarkokig, miközben megszünteti a kromatikus aberrációt. A nagy blendenyílás kiváló bókét biztosít - ideális a portré fotózáshoz. A por- és fröccsenésmentes kialakítás azt jelenti, hogy a lencse kihívást jelentő körülmények között is használható. A SIGMA Hyper Sonic Motorja gyors és csendes autó fókuszt tesz lehetővé, míg az Intelligens operációs rendszer éles képeket biztosít hosszabb zársebesség használatakor is. Mint minden új SIGMA objektívhez, sok beállítás testre szabható a SIGMA USB DOCK segítségével.

 

 

EISA-Award-Canon-RF-50mm-F1.pngCanon_RF-50mm-f-1.2L-USM_web.jpg

EISA STANDARD PRIME LENS 2019-2020

Canon RF 50mm F1.2L USM

 

A Canon RF 50mm F1.2L USM egy kompromisszummentes, nagy blendenyílású standard objektív, amely az új EOS RF objektív-bajonett potenciálját mutatja. A lencse az f/1.2 -es maximális fényerőt, egy lenyűgöző élességgel ötvözi. A 10 lamellás nyílásának köszönhetően vonzó bókét kapunk. A kényelmes objektívvezérlő gyűrű lehetővé teszi a fotós számára a felvételi paraméterek beállítását. A finom optika összeszerelése nagy igénybevételre épül, és kihívást jelentő felvételi körülményeknek ellenáll, miközben elképesztő eredményeket nyújt a témák széles skáláján, beleértve a portrékat és az esküvői fotókat.

 

 

EISA-Award-Canon-RF-24-105mm-F4L-IS-USM.pngCanon_RF-24-105mm-f-4L-IS-USM_web.jpg

EISA STANDARD ZOOM LENS 2019-2020

Canon RF 24-105mm F4L IS USM

 

Ez a kiváló minőségű, sokoldalú zoom objektív az új Canon EOS R teljes képernyős tükör nélküli kameráinak tökéletes társa. Rendkívül sokoldalú zoom tartományt kínál, amely mind a széles látószögű tájképektől a rövid-teleobjektívekig terjed, miközben állandóan magas képminőséget biztosít minden nyílásban és fókusz távolságban. A Canon Nano USM fókusza csendes és pontos autó fókuszt biztosít mind az állóképekhez, mind a videofelvételekhez, amit a nagy hatásfokú optikai képstabilizáció egészít ki, amely éles képeket biztosít hosszú zársebességű felvételek készítésekor. A robusztus, időjárási kihívások ellen védett kialakítással lenyűgözően sokoldalú csomagot kínál.

 

 

EISA-Award-Canon-EF-600mm-f4L-IS-III-USM.png

 

EISA SUPER-TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020

Canon EF 600mm f/4L IS III USM

 

Mint kisebb testvére, az EF 400mm f/2.8L IS III USM, ez a szuper-teleobjektív teljesen új optikai megoldást kínál a kiváló képminőség eléréséhez, valamint a magnéziumötvözetet és a titánszerkezetet, hogy csökkentsék a súlyt anélkül, hogy veszélyeztetnék az erősségét vagy a minőségét. Az ultrahangos motor rendkívül gyors autó fókuszt biztosít, míg a beépített képstabilizációs technológia lehetővé teszi a kézből exponálást normálnál rövidebb zársebességgel. Az f/4 rekesznek köszönhetően a lencse kombinálható az EF 2.0x III-as extenderrel, így 1200mm-es fókusztávolságot biztosít az automatikus élességállítás mellett.

 

 

EISA-Award-Sony-FE-400mm-F2.pngSony_FE-400mm-F2.8-GM-OSS_web.jpg

EISA TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

 

A Sony első nagy nyílású E-mount prémium telelencséje az egyik legkönnyebb az osztályában, köszönhetően az innovatív optikai kialakításnak, amely három fluorit elemet tartalmaz, és magnéziumötvözet-összetevőket használ. A váz elülső részén található elemek számának csökkenése miatt a lencse tökéletesen kiegyensúlyozott. A két nagy sebességű XD lineáris motornak köszönhetően kiemelkedő képminőséget és rendkívüli fókuszálási sebességet és pontosságot egyesít. A 11 lamellás kör alakú nyílás gyönyörűen elmosódott hátteret nyújt. Az FE 400mm F2.8 GM OSS kompatibilis a Sony 1.4x és 2.0x E-bajonettes tele-átalakítóval a még hosszabb gyújtótávolság elérése érdekében.

 

 

EISA-Award-SIGMA-60-600mm-F4.5-6.pngSigma_60-600mm-F4.3-6.3-DG-OS-HSM_web.jpg

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports

 

A SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports egyedülálló 10-szeres zoom objektív, szuper-teleobjektív tartománnyal akár 600mm-ig. Optikai kialakítása éles képeket biztosít a teljes zoom tartományban, miközben csökkenti a kromatikus aberrációt. Intelligens operációs rendszerrel rendelkezik, amely megbízható 4 blendényi képstabilizáló hatást biztosít, lehetővé téve a kézből exponált éles képeket. Emellett a Hyper Sonic Motor gyors és pontos autó fókuszt biztosít. Az időjárásálló konstrukció magában foglal magnéziumötvözetet, amely biztosítja a tartósságot és kényelmessebbé teszi a hordozhatóságat. Ha még nagyobb zoom-tartományt kíván, akkor a lencsét a SIGMA egyik telekonverterjével kombinálhatja.

 

 

EISA-Award-Sony-FE-24mm-F1.pngSony_FE-24mm-F1.4-GM_web.jpg

EISA WIDE-ANGLE PRIME LENS 2019-2020

Sony FE 24mm F1.4 GM

 

A Sony FE 24mm F1.4 GM egy kiváló minőségű prémium objektív, amely hihetetlenül éles képeket biztosít mind a képkivágás középen, mind a szélein, még a f/1.4 legnagyobb nyílásánál is. Optikai kialakítása számos speciális lencsetagot tartalmaz a kiváló képminőség biztosítása érdekében, míg a 11 lamella kör alakú nyílást biztosít a gyönyörűen életlen hátterek elérésére. A nagy teljesítményű DD SSM motor nagyon gyors, pontos és csendes fókuszálást biztosít, míg a 24cm -es minimális fókusztávolság látványos közeli felvételekre használható. Lenyűgözően, az osztályának legkompaktabb és legkönnyebb lencséje egyben és nagyon hatékonyan korrigálták az éjjeli égbolt fotózásánál fellépő szagittális lencsehibát.

 

 

EISA-Award-Tamron-17-28mm-F2.pngTamron_17-28mm-F2.8-Di-III-RXD_web.jpg

EISA WIDE-ANGLE ZOOM LENS 2019-2020

Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD

 

A Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD egy megfizethető, nagy nyílású nagylátószögű zoom-optika a Sony teljes képmezős, tükör nélküli kameráihoz. A 28-75 mm-es F/2.8 Di III RXD hivatott kiegészíteni, amely hasonlóan kompakt, könnyű kivitelű és időjárásálló szerkezettel rendelkezik. A képminőség szempontjából nagyon erős a teljesítménye: felbontása és kontrasztja kiváló ebben az osztályban, míg az optikai rendszere kiváló szín visszaadást biztosít minimális kromatikus aberrációval. Az objektív csendes és gyors motort használ az autó fókuszhoz, így nagyon alkalmas mind az állóképekhez, mind a videofelvételekhez.

 

 

EISA-Award-Huawei-P30-Pro.pngHuawei_P30_Pro_web.jpg

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020 (Mobile EG vel együtt jelölve)
Huawei P30 Pro

A Huawei a négykamerás beállítással egy újabb lenyűgöző előrelépést tett a mobil fotózás terén. Az alacsony fényviszonyoknál készült képek messze a legjobbak, amit jelenleg egy okostelefontól kaphatunk, míg az ultra-széles lencsék, a portré mód és a periszkópos 5x teleobjektív felülmúlják bármelyik versenytársát. A P30 Pro lenyűgöz a vízálló konstrukciójával, kiváló képernyőjével, gyors kijelzőn megjelenő ujjlenyomat-olvasójával és nagy élettartamával, amit a vezetékes és a vezeték nélküli töltés is támogat. A Huawei P30 Pro nyers formátumú felvételeivel és az 512GB-os tárolás mellett tökéletes társa az érdekelt fotósoknak.

 

 

EISA-Award-Sony-a6400.pngSony_a6400_web.jpg

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020 (HTV EG-vel kombinálva)

Sony α6400

 

Az olyan tartalomkészítők számára, akik legalább annyi videót készítenek, mint állóképek, az α6400 ehhez lenyűgöző eszközkészletet tartalmaz a kompakt, és könnyen kezelhető vázba. A csúcs kétségtelenül a Sony innovatív valós idejű követése és a valós idejű szem AF-a, amely a tárgyat élesen fókuszban tartja, függetlenül attól, hogy hogyan mozog a térben. A további fejlett videó opciók közé tartozik a 4K magas dinamikai tartományú felvételi képesség, az S-Log profilok a profi szín beállításhoz, egy flip-up képernyő, amely előre nézhet a Selfi-készítéshez és egy mikrofon aljzat a kiváló minőségű hangfelvételhez. Eközben a fotósok nagyon is értékelik a 24 megapixeles képfájlok kiváló minőségét.

  

( - )

 

 

----------------------

 

EISA-logo-2018.jpg

 

 

EISA DÍJAK 2019-2020 TELJES LISTÁJA

 

HI-FI EXPERT GROUP    


EISA ACTIVE STEREO LOUDSPEAKER 2019-2020
ELAC Navis ARB-51

 

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2019-2020
Naim Audio Mu-so 2nd Generation

 

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2019-2020
Rotel A11

 

EISA BEST BUY TURNTABLE 2019-2020
Pro-Ject X1

 

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2019-2020
Monitor Audio Gold 100

 

EISA COMPACT STEREO SYSTEM 2019-2020
Marantz Melody X (M-CR612)

 

EISA DAC 2019-2020
Chord Electronics Qutest

 

EISA DIGITAL SOURCE 2019-2020
Pro-Ject CD Box RS2 T/Pre Box RS2 Digital

 

EISA HEADPHONE 2019-2020
Focal Elegia

 

EISA HI-FI UPGRADE 2019-2020
IsoAcoustics GAIA

 

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2019-2020
Hegel H390

 

EISA HIGH-END LOUDSPEAKER 2019-2020
KEF R11

 

EISA LOUDSPEAKER 2019-2020
Bowers & Wilkins 603

 

EISA SMART AMPLIFIER 2019-2020
NAD M10

 

EISA STEREO SYSTEM 2019-2020

Primare CD35/I35 Prisma

 

EISA STREAMING DAC 2019-2020
Mytek Brooklyn Bridge

 

EISA TURNTABLE 2019-2020
MoFi UltraDeck+M

 

EISA WIRELESS STEREO LOUDSPEAKER 2019-2020
KEF LSX

 

COMBINED WITH HT AUDIO/HT VIDEO EXPERT GROUP 


EISA AV ACCESSORY 2019-2020

IsoTek SMART Delta

 

 

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                             

 

EISA AV RECEIVER 2019-2020
Denon AVR-X2600H

 

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020
DALI OBERON Series

 

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2019-2020
Focal Astral 16

 

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020
Arendal Sound 1723 Monitor S THX 5.1

 

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2019-2020
SVS SB-3000

 

EISA PREMIUM HOME THEATRE RECEIVER 2019-2020
NAD T 758 V3

 

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2019-2020
Sennheiser AMBEO Soundbar

 

EISA SOUNDBAR 2019-2020
LG SL8

 

EISA TV SOUND SYSTEM 2019-2020

DALI KATCH ONE

 

COMBINED WITH HI-FI/HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP          

 

EISA AV ACCESSORY 2019-2020
IsoTek SMART Delta

 

COMBINED WITH HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP  


EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020
Pioneer UDP-LX500

 

 

HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP                         

 

EISA 8K TV 2019-2020
Samsung QE82Q950R

 

EISA BEST BUY OLED TV 2019-2020
Philips 55OLED804

 

EISA BEST BUY PROJECTOR 2019-2020
BenQ CinePrime W2700

 

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2019-2020
BenQ CinePrime W5700

 

EISA HOME THEATRE TV 2019-2020
Philips 65OLED984

 

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020
LG OLED65E9

 

EISA SMART HOME TV 2019-2020

LG 65SM9010 

 

COMBINED WITH HI-FI/HT AUDIO EXPERT GROUP          

 

EISA AV ACCESSORY 2019-2020
IsoTek SMART Delta

 

COMBINED WITH HT AUDIO EXPERT GROUP     


EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020
Pioneer UDP-LX500

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP            

 

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020
Sony α6400

 

 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP             

 

EISA ADVANCED CAMERA 2019-2020
Fujifilm X-T3

 

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2019-2020
Panasonic LUMIX DC-S1R

 

EISA BEST BUY FULL-FRAME CAMERA 2019-2020

Canon EOS RP

 

EISA BEST BUY ZOOM LENS 2019-2020
Tamron 35-150mm F2.8-4 Di VC OSD

 

EISA CAMERA INNOVATION 2019-2020
Fujifilm GFX100

 

EISA CAMERA OF THE YEAR 2019-2020
Nikon Z 6

 

EISA COMPACT CAMERA 2019-2020
Sony Cyber-shot RX100 VI

 

EISA LENS INNOVATION 2019-2020
Canon RF 28-70mm F2L USM

 

EISA PHOTO INNOVATION 2019-2020
Sony Real-time Eye AF

 

EISA PHOTO SOFTWARE 2019-2020
Skylum Luminar

 

EISA PORTRAIT PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 135mm F1.8 GM

 

EISA PROFESSIONAL STANDARD ZOOM LENS 2019-2020
Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

 

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020
SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports

 

EISA STANDARD PRIME LENS 2019-2020
Canon RF 50mm F1.2L USM

 

EISA STANDARD ZOOM LENS 2019-2020
Canon RF 24-105mm F4L IS USM

 

EISA SUPER-TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020
Canon EF 600mm f/4L IS III USM

 

EISA TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020
SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports

 

EISA WIDEANGLE PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 24mm F1.4 GM

 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2019-2020
Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD

 

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                    

 

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020
Huawei P30 Pro

 

COMBINED WITH HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP  


EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020
Sony α6400

 

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP           

 

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2019-2020
OnePlus 7 Pro

 

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2019-2020
Xiaomi Redmi Note 7

 

EISA BEST EARBUDS 2019-2020
JBL Reflect Flow

 

EISA BEST NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
Sony WH-1000XM3

 

EISA CONSUMER NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
JBL LIVE 650BTNC

 

EISA ELECTRIC VEHICLE 2019-2020
Xiaomi Mi Scooter Pro

 

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2019-2020
Honor 20 Pro

 

EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020
LG XBOOM Go PK7

 

EISA PARTY SPEAKER 2019-2020

JBL PartyBox 100

 

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2019-2020
OnePlus Bullets Wireless 2

 

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP       


EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020

Huawei P30 Pro

 

 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

 

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2019-2020
KENWOOD DMX8019DABS

 

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2019-2020
Brax DSP

 

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2019-2020
ESX QE1200.4

 

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2019-2020
Morel Elate Carbon 603

 

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2019-2020
Ground Zero GZPW 10SQ

 

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2019-2020
Alpine PWD-X5

 

EISA IN-CAR DASHCAM 2019-2020
Alpine DVR-F800PRO

 

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2019-2020               
Eton Core S3

 

EISA IN-CAR INNOVATION 2019-2020
Zapco HDSP-Z16V

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EISA HONLAPJÁN:  www.eisa.eu

 

EISA-logo-2018.jpg

 

 

 

(-)

EISA AWARDS 2018-2019

 

audio_logo.png

 

HI-FI EXPERT GROUP                    

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019
Pro-Ject Juke Box S2

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019
Denon CEOL N10

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019
Naim Audio Uniti Atom

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019
DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019
Marantz ND8006/PM8006

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019
Yamaha R-N803D

EISA AMPLIFIER 2018-2019
Primare I15 Prisma

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019
Pioneer A-40AE

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019
NAD M32

EISA STREAMER 2018-2019
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA DAC 2018-2019
Chord Electronics Hugo 2

EISA TURNTABLE 2018-2019
Technics SL-1200GR

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019
ELAC Adante AS-61

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019
Q Acoustics 3050i

EISA SMART LOUDSPEAKER 2018-2019
Harman Kardon Citation 500

EISA HEADPHONE 2018-2019
Sennheiser HD 660 S

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019                
Focal Clear

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019
Micromega M-One M-150

 

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP       

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

 

ht_logo.png  

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                             

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019
Denon AVC-X8500H

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019
Pioneer VSX-933

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
KEF Q Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019
Focal 300IWLCR6 / 300IW6

EISA SOUNDBAR 2018-2019
LG SK10Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019
Polk Audio MagniFi MAX

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019
SVS SB-4000

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                     

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700


COMBINED WITH IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

video_logo.jpg

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                       

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019
Philips 65OLED903

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019
Philips 55OLED803

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019
TCL 55DC760

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019
LG 65SK9500

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019
LG OLED65E8

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019
Samsung 65Q9FN

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019
Sharp Aquos LV-70X500E

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019
BenQ W1700

BenQ HT2550 (in the USA)

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019

Sony VPL-VW760ES

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                          

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP          

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

 

foto_logo.png 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                             

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019
Sony α7 III

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019
Nikon D850

EISA DSLR CAMERA 2018-2019
Canon EOS 6D Mark II

EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019
Canon EOS M50

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019
Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Fujifilm X-H1

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Sony α7R III

EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019
SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019
Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019
Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA MIRRORLESS WIDEANGLE ZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019
Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019
Canon Speedlite 470EX-AI

EISA PHOTO SERVICE 2018-2019
CEWE Photobook Pure

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP     

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                    

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

mobil.png 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                          

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2018-2019
Nokia 7 Plus

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2018-2019
Honor 10

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2018-2019
NOA Element N10

EISA NOISE CANCELLING HEADPHONES 2018-2019
AKG N700NC

EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019
JBL Xtreme 2

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019
JBL Endurance DIVE

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019
LG XBOOM AI ThinQ WK7

LG ThinQ Speaker WK7 (in the USA)

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019

Pioneer XDP-02U

 

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                       

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

incar_logo.png 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP                  

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2018-2019
Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2018-2019
Audison TH K2 II A Coro

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2018-2019
Match UP 7BMW

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2018-2019
Audison APBX 10 AS

EISA IN-CAR PROCESSOR 2018-2019
Helix DSP MINI

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2018-2019
Ground Zero GZPA 4SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2018-2019
JL Audio VX800/8i

EISA IN-CAR INTEGRATION 2018-2019
Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA IN-CAR INNOVATION 2018-2019
Gladen Aures

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP          

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.089365 másodperc.