Fotó MagazinFOTO TERMÉKEK - EISA DÍJAK 2018 -2019

Fotó Magazin | 2018. Augusztus 14., Kedd 22:00

Nem áll meg a fejlődés a fototechnika területén 2018-ban sem, amit az EISA díjazott termékek listája is kiválóan tükröz. Kétségtelen, hogy a MILC kamerák előretörése megállíthatatlan és láthatóan átrendezi a piacot, amit a kapott díjak is igazolnak..

 EISA-Award-Logo-Sony-a7-III.png      

                       

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019

Sony α7 III

 

Sony_a7 III_web_v2.jpg

 

Az α7 III -al a Sony magas mércét állított a teljes képmezős, univerzális tükör nélküli fényképezőgépek piacán, amely képes a különböző fotózási formák kezelésére. Az új 24,2 megapixeles hátulról megvilágított Exmor R CMOS képérzékelő kiemelkedő képminőséget biztosít a fényviszonyok széles skáláján. Az autófókusz rendszer szinte az egész képkeretet lefedi, így könnyedén állít élességet és követi nyomon azokat a mozgó tárgyakat, amelyek nincsenek a keret közepén. A másodpercenkénti 10 képkocka sebességgel és a 4K videó móddal az α7 III készen áll a gyors akciók rögzítésére. ( - )

 

                       

EISA-Award-Logo-Canon-EOS-6D-Mark-II.png


EISA DSLR CAMERA 2018-2019

Canon EOS 6D Mark II

 

Canon_EOS_6D_Mark_II_web.jpg


A Canon EOS 6D Mark II egy kompakt, de nagy teljesítményű DSLR kamera a lelkes fotós számára. A 26,2 megapixeles teljes képmezős CMOS érzékelő és a DIGIC 7 képfeldolgozó processzor kiváló képminőséget nyújt, még alacsony fényviszonyok mellett is. A fényképezőgép egy gyors és megbízható 45 pontos autófókusz rendszert kombinál a Canon lenyűgöző Dual Pixel CMOS autófókusz rendszerével, amelyet élőkép és videofelvételre is használ. A különféle szögben használható érintőképernyő - az első a Canon teljes képmezős kameráihoz - megkönnyíti a téma megragadását, és a fényképezőgép menüjének kezelését. ( - )

 

           

EISA-Award-Logo-Nikon-D850.png

 

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019 

Nikon D850

 

Nikon_D850_web.jpg


A Nikon D850 egy kiemelkedő és erős, teljes képmezőt lefedő DSLR, amely képes kezelni mindazt, amit a felhasználó kíván. A 45,7 megapixeles BSI CMOS érzékelő lehetővé teszi a fotósok számára, hogy mind nagy felbontású állóképeket, mind teljes képkockájú 4K UHD videókat rögzítsenek. A D850 másodpercenként 7 képkockát készíthet teljes felbontásban (kilencet a külön beszerezhető elemtartóval), és ugyanazt a 153 pontos autófókusz-rendszert használja, mint a Nikon D5, amely lehetővé teszi a mozgó tárgyak megbízható módon történő nyomon követését. A nagy és világos optikai kereső megkönnyíti a téma megfogását. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Canon-EOS-M50.png


EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019

Canon EOS M50

 

Canon_EOS_M50_web.jpg


Ez a kicsi, könnyű és megfizethető tükör nélküli kamera ugyanazt a képminőséget nyújtja, mint nagyobb testvérei. A 24,1 megapixeles APS-C érzékelőnek és a DIGIC 8 képfeldolgozónak köszönhetően mind kiváló minőségű állóképeket, mind 4K-s videót rögzít. A variálható-szögű érintőképernyő egyszerűvé teszi a téma rögzítését bármely szögből - magas, alacsony, továbbá Selfieket, az egyszerű tap-to-focus segítségével. A továbbfejlesztett Dual Pixel CMOS AF lehetővé teszi a gyors, pontos és precíz fókuszálást a képalkotó terület akár 88% -án mind a fényképek, mind a Full HD filmek esetében. A beépített Wi-Fi és Bluetooth segítségével könnyen átviheti a képeket egy mobileszközre, és megoszthatja azokat a közösségi médiában. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Fujifilm-X-H1.png

 

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019     

Fujifilm X-H1

 

Fujifilm_X-H1_web.jpg


A Fujifilm X-H1 az új professzionális zászlóshajó az X rendszerben. Első alkalommal magában foglalja a vázon belüli képstabilizációt, ami nagyon hatásos. Az ergonómia jelentősen javult az előző modellekhez képest, nagyobb gombokkal, nagyobb markolattal és egy felső LCD kijelzővel. A gyors hibrid autófókusz akár 14 képkockára képes másodpercenként csendes üzemmódban, míg az új nagyfelbontású keresője az egyik legjobb a piacon. A filmfelvételi opció a Cinema-4K felbontással, az F-Log gamma-val és egy új Eterna film szimulációval bővült. Az X-H1 magában foglalja a kiváló 24,3 megapixeles X-Trans CMOS III érzékelőt, amely nagy felbontást biztosít alacsony zajszint mellett. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Sony-a7R-III.png

 

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019        

Sony α7R III

 

Sony_a7R III_web.jpg


A Sony nagyfelbontású tükörnélküli fényképezőgépe harmadik generációjának köszönhetően az α7R III 42,4 megapixeles hátsó megvilágítású Exmor R CMOS érzékelővel rendelkezik, amely lenyügöző képrészleteket produkál. Ezzel egy időben akár 10 képkocka / másodperces felvétel készítési sebességet is biztosít az autófókusz követésével, lehetővé téve a mozgó tárgyak éles fókuszba helyezését. Az 5 tengelyes testen belüli képstabilizáló rendszert finom hangolták a nagyfelbontású fényképezési kapacitás támogatására, ami azt jelenti, hogy a fényképezőgépet kézi üzemmódban számos körülmények között használhatja. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Sony-Cyber-shot-RX10-IV.png


EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019      

Sony Cyber-shot RX10 IV

 

Sony_Cybershot_RX10 IV_web_v2.jpg


A Sony negyedik generációs ultra-zoom fényképezőgépe, az RX10 IV kombinálja a sokoldalú 24-600 mm-el egyenértékű f / 2.4-4 ZEISS Vario-Sonnar T * objektívet egy nagy érzékelővel, nevezetesen egy 1 hüvelykes, 20,1 megapixeles Exmor RS CMOS képérzékelővel. Ez a kombináció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy éles képeket készítsen a teljes zoom tartományban a széles látószögtől a szuper-tele fotóig, anélkül, hogy lencsét kellene cserélnie. A Fast Hybrid autófókusz rendszer ugyanazt a nagy sűrűségű nyomkövetési technológiát alkalmazza, mint a Sony α sorozatú fényképezőgépek, amelyek megkönnyítik a gyorsan mozgó témák, például a madarak repülésének nyomon követését. ( - )

           

 

EISA-Award-Logo-SIGMA-14-24mm-F2.png

 

EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019   

SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

 

Sigma_14-24mm_F2.jpg


Ez a SIGMA lencse valóban lenyűgözően teljesít. Ritkán lehet ilyen világos, szélsőségesen nagy látószögű zoomot találni, nagy élességgel, szinte semmilyen lineáris torzítással, és szinte semmilyen kromatikus aberrációval. A rendkívüli minőséggel megépített, a portól és a felfröccsenő víztől jól védett lencse olyan, amelyet a rossz időjárási körülmények között is bizalommal lehet használni. Nagyon kedvező áron kapható a teljes képmezőt lefedő DSLR-hez. Ez a táj és építészeti lencse kedvezően emelkedik ki a konkurensek közül. ( - )

 

                       

EISA-Award-Logo-Tamron-70-210mm-F4-Di-VC-USD.png

           

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019     

Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

 

Tamron_70-210mm_F4 Di_VC_USD_web.jpg


A Tamron legújabb teleobjektívje a kiváló minőségű optikát ötvözi a konstans f / 4 maximális rekeszértékkel, a gyors és néma autófókusszal és az optikai stabilizálással, mindezt az egyenértékű lencsék költségének töredékéért. Olyan lenyűgöző éles képeket biztosít, amelyek minimális kromatikus aberrációt mutatnak, és vonzó háttéréletlenséggel rendelkeznek. Viszonylag könnyű, nedvességálló szerkezete azon fotósok számára is vonzó lehet, akik rendszeresen a terepen fényképeznek. Nagyszerű képminősége, robusztussága és a hordozhatóság miatt, nagyszerű választás lehet a lelkes fotósok számára. ( - )

 

                       

EISA-Award-Logo-Nikon-AF-S-NIKKOR-180-400mm-f4E-TC1.png


EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019       

Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR 

 

Nikon_AF-S NIKKOR_web.jpg


A Nikon első beépített tele konverteres lencséje sok profi sport- és akciófotós álma. Az egyszerűen használható tele-konverterrel 560 mm-es gyújtótávolságot biztosít f / 5.6 maximális rekesznyílással. A lencse éles képeket produkál a teljes zoom tartományban, még akkor is, ha a maximális rekeszértéket állítod be. Hatékony stabilizálása lehetővé teszi, hogy akár négy zárértékkel lassabban készítsen fotókat, mint ami egyébként lehetséges lenne. A lencse teljesen időjárás álló. Fluor bevonata van, amely megvédi az első lencsetagot a víz, a por és más szennyeződéstől. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Canon-EF-85mm-f1.png


EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019   

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

 

Canon_EF_85mm_f1.jpg


Ez az egyedülálló objektív ötvözi a beépített képstabilizációt egy nagy rekeszértékkel. A kombináció lehetővé teszi, hogy a fotós kézből készítésen képeket akár nagyon gyenge fényviszonyok mellett is. A lencse professzionális munkához készült, időjárásálló tömítéssel, gyors és pontos autófókusszal. Élessége javult a Canon korábbi 85 mm-es objektívjéhez képest, míg az elmosódott hátterek nagyon szépek. Ez egy tökéletes választás portré és esküvői fotósok számára, akik nagy felbontású, teljes képmezős DSLR kamerával fényképeznek. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Sony-FE-16-35mm-F2.png

                       

EISA MIRRORLESS WIDE-ANGLE ZOOM LENS 2018-2019        

Sony FE 16-35mm F2.8 GM

 

Sony_FE_16-35mm_F2.jpg


A Sony Premium G Master sorozat tagjaként, ez egy nagyszerű, széles látószögű zoom, amely lenyűgöző élességet biztosít az egész képfelületen. A lencse időjárásálló, professzionális használatra készült, de a versenytársaihoz képest könnyebb, ugyanakkor felülmúlja a legtöbbet, nem csak az élessége miatt, hanem azért is, mert alacsony vignettálást és minimális torzítást produkál a képeken. Ez egy tökéletes lencse a táj, az építészet és a városképfotózás számára. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Tamron-28-75mm-F2.png

                       

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019

Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

           

Tamron_28-75mm_F2.jpg


Ez a Tamron egy nagysebességű normál zoom, amelyet a teljes képmezőt lefedő tükör nélküli kamerákhoz terveztek. Kompakt és könnyű mindössze 550 g-os, kiválóan alkalmas kis kamerákhoz, mint a Sony α7 család. Úgy tervezték, hogy elegendő részletet biztosítson a legmodernebb nagyfelbontású szenzorok számára is, miközben a nagy rekesznyílás megkönnyíti a háttértől való kiemelést egy gyönyörű "bokeh" effektussal. A gyors, csendes autófókusz motor a mozgó tárgyakat fókuszban tartja. Összességében ez a lencse nagyon jó teljesítményt nyújt rendkívül versenyképes áron. ( - )

 


                   EISA-Award-Logo-Sony-FE-100-400mm-F4.5-5.png    

 

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019 

Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

 

Sony_FE_100-400mm_GM OSS_web.jpg


Ez a szuper-teleobjektív ideális a sport- és természetfotózáshoz, és nagyszerű élességet nyújt a teljes zoom tartományban. A vignettálás elhanyagolható, miközben torzítása nagyon alacsony, ami nem jelent problémát a tipikusan ilyen objektívvel készített fotók esetében. Az automatikus élességállítás nagyon gyors, pontos és csendes, az optikai stabilitás pedig éles képeket biztosít lassú zársebesség mellett is. Ez a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz készült nagyszerű objektív, kiváló képminőséget nyújt. ( - )

 

           

EISA-Award-Logo-CEWE-Photobook-Pure.png

                       

EISA PHOTO SERVICE 2018-2019      

CEWE Photobook Pure

 

CEWE_Photobook Pure_web.jpg


Ez az alkalmazás egy könnyen használható és megfizethető fotobook szolgáltatást nyújt azoknak a smartphone felhasználóknak, akik szeretnék megmutatni a képeiket. Az alkalmazás az Android és az iOS számára ingyenes, a felhasználó egyszerűen kiválaszt 22 képét a galériából, és hagyja, hogy létrehozzon egy fotókönyvet, amelyet még megrendelés előtt testre szabhat. A címlapra egy személyre szabott cím kerül, valamint egy kis üzenet a könyv bekezdésébe. Az eredmény prémium matte papírra van nyomtatva, egy kemény könyvtokba lcsomagolják és házhoz szállítva kerül átadásra. A szolgáltatás 19 európai országban elérhető, kedvező áron. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Canon-Speedlite-470EX-AI.png

                       

EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019          

Canon Speedlite 470EX-AI        

 

Canon_Speedlite_470EX_AI_web.jpg


Ez a Speedlite rendszervaku nagyban megkönnyíti a fotós életét, amennyiben a visszavert villanásból méri a korrekt fényt. A 470EX-AI automatikusan elővillant egy sorozatot, hogy meghatározza, optimálisan honnan lehet fényt visszaverni a mennyezetről vagy a falról, majd a vakut a megfelelő helyzetbe forgatja, amivel lágy és kedvező fényt biztosít a fotósnak. Másik lehetőségként a fotós kézzel is beállíthatja a vakufej irányát, és a készülék akkor is fenntartja ezt a helyzetet, ha a fényképezőgép elforog. Teljes E-TTL vezérlés használatával a vaku automatikusan a megfelelő intenzitással sül el, hogy ily módon tökéletesen megvilágított képeket eredményezzen. ( - )

 

                                         

COMBINED AWARD WITH HT VIDEO & DISPLAY GROUP

 

EISA-Award-Logo-Panasonic-LUMIX-DC-GH5S.png

 

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019    

Panasonic LUMIX DC-GH5S

 

Panasonic_LUMIX-DC-GH5S_web.jpg

 

Ez a kamera kifejezetten igényes videósoknak készült. A 10,2 megapixeles négy/harmados érzékelő két eredeti ISO érzékenységet kínál alacsony fényviszonyok mellett a legjobb képminőség érdekében. Számos különböző felvételi formátumot kínál közvetlen kártyára, beleértve a 4K / 30p 4: 2: 2 10-bites minden korlátozás nélkül, vagy nagy képsebességet (240 kép / mp Full HD) a lassított módhoz. Úgyszintén V-Log és HDR módot kínál a széles dinamikatartományhoz és a jobb tonális megjelenítéshez. Egyéb hasznos eszközök közé tartozik zebra minta megjelenítése a monitoron, az időkód be / ki funkció, valamint egy hullámforma és a Vector Scope monitor. ( - )

 

 

COMBINED AWARD WITH MOBILE DEVICES GROUP

 

EISA-Award-Logo-Huawei-P20-Pro.png

 

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019
Huawei P20 Pro

 

Huawei_P20 Pro_web.jpg

 

A káprázatos üvegkialakításával, lenyűgöző 6.1 inch, 1080x2240 képpont felbontású AMOLED képernyővel, 18: 9 aránnyal, megbízható 4000mAh akkumulátorral, Super Charge funkcióval és - végül, de nem utolsósorban - lenyűgöző hármas kamerarendszerével a hátulján, a Leica-val közösen megalkotva, a Huawei P20 Pro a valaha készült legfejlettebb, leginnovatívabb, legkorszerűbb okostelefon. A mobiltelefon-használók tökéletes társa. A mobilfotózás területén is iránymutató az általa készített  lenyűgöző képek és videók miatt. A központi képalkotó technológia magában foglalja az elsődleges 40 megapixeles F / 1.8 színes érzékelőt, amely két másodlagos érzékelővel – egy fekete-fehér 20 megapixeles F / 1,6 és egy színes 8 megapixeles 5x hibrid-zoom F / 2.4 -el van kombinálva. Ez egy igazi mestermunka, nyertes kombinációja optikának és szaktudásnak. ( - )

  

( - )

 

 

----------------------

 

EISA-logo-2018.jpg

 

AZ EISA DÍJAK TELJES LISTÁJA 2018-2019

 

 EISA AWARDS 2018-2019

 

HI-FI EXPERT GROUP                    

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019
Pro-Ject Juke Box S2

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019
Denon CEOL N10

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019
Naim Audio Uniti Atom

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019
DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019
Marantz ND8006/PM8006

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019
Yamaha R-N803D

EISA AMPLIFIER 2018-2019
Primare I15 Prisma

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019
Pioneer A-40AE

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019
NAD M32

EISA STREAMER 2018-2019
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA DAC 2018-2019
Chord Electronics Hugo 2

EISA TURNTABLE 2018-2019
Technics SL-1200GR

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019
ELAC Adante AS-61

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019
Q Acoustics 3050i

EISA SMART LOUDSPEAKER 2018-2019
Harman Kardon Citation 500

EISA HEADPHONE 2018-2019
Sennheiser HD 660 S

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019                
Focal Clear

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019
Micromega M-One M-150

 

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP       

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

 

 

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                             

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019
Denon AVC-X8500H

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019
Pioneer VSX-933

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
KEF Q Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019
Focal 300IWLCR6 / 300IW6

EISA SOUNDBAR 2018-2019
LG SK10Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019
Polk Audio MagniFi MAX

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019
SVS SB-4000

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                     

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700


COMBINED WITH IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

 

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                       

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019
Philips 65OLED903

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019
Philips 55OLED803

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019
TCL 55DC760

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019
LG 65SK9500

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019
LG OLED65E8

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019
Samsung 65Q9FN

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019
Sharp Aquos LV-70X500E

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019
BenQ W1700

BenQ HT2550 (in the USA)

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019

Sony VPL-VW760ES

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                          

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP          

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

 

 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                             

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019
Sony α7 III

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019
Nikon D850

EISA DSLR CAMERA 2018-2019
Canon EOS 6D Mark II

EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019
Canon EOS M50

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019
Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Fujifilm X-H1

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Sony α7R III

EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019
SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019
Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019
Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA MIRRORLESS WIDEANGLE ZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019
Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019
Canon Speedlite 470EX-AI

EISA PHOTO SERVICE 2018-2019
CEWE Photobook Pure

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP     

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                    

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                          

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2018-2019
Nokia 7 Plus

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2018-2019
Honor 10

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2018-2019
NOA Element N10

EISA NOISE CANCELLING HEADPHONES 2018-2019
AKG N700NC

EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019
JBL Xtreme 2

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019
JBL Endurance DIVE

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019
LG XBOOM AI ThinQ WK7

LG ThinQ Speaker WK7 (in the USA)

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019

Pioneer XDP-02U

 

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                       

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP                  

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2018-2019
Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2018-2019
Audison TH K2 II A Coro

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2018-2019
Match UP 7BMW

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2018-2019
Audison APBX 10 AS

EISA IN-CAR PROCESSOR 2018-2019
Helix DSP MINI

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2018-2019
Ground Zero GZPA 4SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2018-2019
JL Audio VX800/8i

EISA IN-CAR INTEGRATION 2018-2019
Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA IN-CAR INNOVATION 2018-2019
Gladen Aures

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP          

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EISA HONLAPJÁN:  www.eisa.eu

 

EISA-logo-2018.jpg

 

 

 

(-)

EISA AWARDS 2018-2019

 

audio_logo.png

 

HI-FI EXPERT GROUP                    

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019
Pro-Ject Juke Box S2

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019
Denon CEOL N10

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019
Naim Audio Uniti Atom

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019
DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019
Marantz ND8006/PM8006

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019
Yamaha R-N803D

EISA AMPLIFIER 2018-2019
Primare I15 Prisma

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019
Pioneer A-40AE

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019
NAD M32

EISA STREAMER 2018-2019
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA DAC 2018-2019
Chord Electronics Hugo 2

EISA TURNTABLE 2018-2019
Technics SL-1200GR

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019
ELAC Adante AS-61

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019
Q Acoustics 3050i

EISA SMART LOUDSPEAKER 2018-2019
Harman Kardon Citation 500

EISA HEADPHONE 2018-2019
Sennheiser HD 660 S

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019                
Focal Clear

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019
Micromega M-One M-150

 

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP       

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

 

ht_logo.png  

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                             

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019
Denon AVC-X8500H

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019
Pioneer VSX-933

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
KEF Q Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019
Focal 300IWLCR6 / 300IW6

EISA SOUNDBAR 2018-2019
LG SK10Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019
Polk Audio MagniFi MAX

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019
SVS SB-4000

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                     

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700


COMBINED WITH IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

video_logo.jpg

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                       

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019
Philips 65OLED903

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019
Philips 55OLED803

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019
TCL 55DC760

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019
LG 65SK9500

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019
LG OLED65E8

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019
Samsung 65Q9FN

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019
Sharp Aquos LV-70X500E

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019
BenQ W1700

BenQ HT2550 (in the USA)

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019

Sony VPL-VW760ES

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                          

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP          

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

 

foto_logo.png 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                             

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019
Sony α7 III

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019
Nikon D850

EISA DSLR CAMERA 2018-2019
Canon EOS 6D Mark II

EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019
Canon EOS M50

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019
Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Fujifilm X-H1

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Sony α7R III

EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019
SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019
Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019
Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA MIRRORLESS WIDEANGLE ZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019
Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019
Canon Speedlite 470EX-AI

EISA PHOTO SERVICE 2018-2019
CEWE Photobook Pure

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP     

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                    

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

mobil.png 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                          

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2018-2019
Nokia 7 Plus

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2018-2019
Honor 10

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2018-2019
NOA Element N10

EISA NOISE CANCELLING HEADPHONES 2018-2019
AKG N700NC

EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019
JBL Xtreme 2

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019
JBL Endurance DIVE

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019
LG XBOOM AI ThinQ WK7

LG ThinQ Speaker WK7 (in the USA)

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019

Pioneer XDP-02U

 

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                       

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

incar_logo.png 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP                  

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2018-2019
Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2018-2019
Audison TH K2 II A Coro

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2018-2019
Match UP 7BMW

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2018-2019
Audison APBX 10 AS

EISA IN-CAR PROCESSOR 2018-2019
Helix DSP MINI

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2018-2019
Ground Zero GZPA 4SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2018-2019
JL Audio VX800/8i

EISA IN-CAR INTEGRATION 2018-2019
Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA IN-CAR INNOVATION 2018-2019
Gladen Aures

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP          

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.123582 másodperc.