Fotó MagazinEISA Photography Awards 2020-2021

Fotó Magazin | 2020. Augusztus 15., Szombat 06:00

A fotózás örök – mondta valaki és igazat adunk neki, de ugyanez a kamerákról, objektívekről, képfeldolgozást segítő szoftverekről is elmondható, amelyek évről-évre hoznak valami újdonságot...

 

EISA-Award-Fujifilm-X-T4.png

 

EISA CAMERA OF THE YEAR 2020-2021

Fujifilm X-T4 

 

Fujifilm-X-T4_web.jpg

 

A Fujifilm X-T4 egy kiemelkedő tükör nélküli fényképezőgép 26 millió pixeles X-Trans CMOS érzékelővel. Egyesíti a kompakt méretet a nagyon magas képminőséggel, lenyűgöző sebességgel (teljes felbontásig akár 20 kép / mp) és professzionális videó képességekkel, mint például a 4K 60 kép / mp felvétel. Az egyik legfontosabb új tulajdonsága az 5 tengelyes képstabilizátor, amely objektívtől függően 5 és 6,5 közötti blendeértéket kompenzál, biztosítva a borotva-éles felvételeket hosszú expozíciós idővel is. A monitor most oldalra is fordítható, lehetővé téve a Selfi fotózást. A Fujifilm ezúttal minden bizonnyal megalkotta az eddigi legjobb APS-C tükör nélküli kamerát.
 
www.fujifilm.hu

 

 

EISA-Award-Nikon-Z-50.png

 

EISA BEST BUY CAMERA 2020-2021

Nikon Z 50

 

Nikon-Z-50_web.jpg

 

Versenyképes árának és kiváló minőségének köszönhetően a Nikon Z 50 a legjobb ár-értékű Eisa kamera 2020-2021-ben. Ez a kompakt, tükör nélküli kamera időjárásálló vázzal, könnyen használható, jól felépített és tökéletes az utazáshoz. Kiváló képminőséget és jó dinamika tartományt biztosít, amely lehetővé teszi a részletek leképezését mind a csúcsfények, mind pedig mély árnyékok esetében. A Z 50 ugyanazzal az EXPEED 6 processzorral működik, mint a Nikon más full frames modelljei, amely lehetővé teszi a 4K videó rögzítését 30 képkocka/mp, vagy akár 120 képkocka/mp felvételi sebességnél Full HD felbontásban. Az autófókusz gyors és pontos, mindez a nagyon hasznos Eye-Detection AF funkcióval és (köszönhetően egy firmware frissítésnek) állatok felderítésénél szintén.
 
www.nikon.hu

 

 

EISA-Award-Canon-EOS-90D.png

 

EISA APS-C KAMERA 2020-2021

Canon EOS 90D

 

Canon-EOS-90D_web.jpg

 

Az EOS 90D-vel a Canon megmutatta, hogy a DSLR kora még nem zárult le. 32,5 millió pixeles érzékelője új felbontási rekordot állít fel az APS-C számára, míg a Dual Pixel CMOS AF gyors és pontos fókuszt biztosít az élő nézetben és a videóban egyaránt. További fejlett funkciók közé tartozik a csendes elektronikus redőny, amely rendkívül rövid expozíciós időt tesz lehetővé, akár 1/16 000 másodpercig. Az EOS 90D 4K videofelvételt készít megvágás nélkül, és a Full HD felbontásban akár 120 képkocka/mp sebességgel is lehetővé teszi a lassított mozgást. Az érintőképernyős monitor, amely elfordítható és oldalra is kihajtható, teszi kerekké a funkcióit ennek a kiváló DSLR fényképezőgépnek. 

 

www.canon.hu

 

 

EISA-Award-Nikon-D780.png

 

EISA FULL-FRAME CAMERA 2020-2021

Nikon D780

 

Nikon-D780_web.jpg

 

A Nikon D780 kamerája egy teljes képkockájú DSLR, 24 millió pixeles CMOS érzékelővel. A gyors EXPEED 6 képfeldolgozóval kombinálva ezt az érzékenység akár ISO 51 200-ig terjedhet, ezáltal további lehetőségeket kínálva a kreatív fényképezéshez. Dönthető LCD érintőképernyője segít a fotósoknak és a video készítőnek a kívánt felvétel elkészítésében, akár magas, akár alacsony szögből. A Nikon D750 utódja számos olyan frissítést kínál, mint a kiváló képfeldolgozás, a jobb videokapacitás (akár 4K UHD 30 képkocka /mp N-log-al), a lassú mozgás és time-lapse. Továbbá, a tökéletesen javított Hybrid AF rendszer biztosítja a gyors autofókuszt fotózás közben és videófelvételnél, az LCD használatánál. 

 

www.nikon.hu

 

 

EISA-Award-Sony-Alpha-7R-IV.png

 

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2020-2021
Sony Alpha 7R IV

 

Sony-A7R-IV_web.jpg

 

A Sony Alpha 7R IV az első teljes képkockájú full-frame tükör nélküli kamera, amelyhihetetlen 61 millió pixel felbontással büszkélkedhet. Fel van szerelve az iparág egyik legjobbautófókusz rendszerével, beleértve az AI vezérelt valós idejű nyomkövetést és a valós idejűszem AF-t. Képes 10 kép/s-ra AF és AE használatával . Továbbá, vázon belüli 5 tengelyesképstabilizátornak köszönhetően, életlen képek és a kamera berázkódása minimumracsökkent. Éles, elektronikus keresőjével és a rendkívül gyors BIONZ X processzorával ez akamera egy rendkívül megbízható és alkalmas eszköz, amely sokoldalú és gyakorlatilagbármilyen fényképészeti helyzetet kezel a legmagasabb szinten.

 
www.sony.hu

 

 

EISA-Award-Canon-EOS-1D-X-Mark-III.png

 

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2020-2021
Canon EOS-1D X Mark III

 

Canon-EOS-1D-X-Mark-III_web.jpg

 

 

A Canon nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy megújítsa csúcskategóriájú professzionális DSLR-jét, amelyet hírügynökségeknek, sportfotósoknak és természetfotósoknak terveztek. A Canon EOS-1D X Mark III csúcstechnológiát kínál, beleértve az újonnan kifejlesztett 191 pontos autófókusz-rendszert is, amely kielégíti a professzionális sportfotósok igényeit a borotvaéles akcióképekhez. A videofunkciók szintén nagyon fejlettek, a kamera az 5.5K rögzítést 12 bites RAW formátumban tárolja. A beépített fejlett csatlakozási lehetőségekkel az EOS-1D X Mark III egy testre szabott kamera, amely a képeket a média számára azonnal eljuttatja a hírügynökségeken keresztül.
 
www.canon.hu

 

 

EISA-Award-Panasonic-Lumix-DC-S1H.png

 

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2020-2021
Panasonic Lumix DC-S1H

 

Panasonic-Lumix-S1H_web.jpg

A Lumix S1 full frame formátumú és azonos műszaki architektúrájú gépből fejlesztett Lumix DC-S1H hibrid kamera erősen video-orientált, 6K rögzítéssel, 24fps-en, valamint 4K-felvétellel 60fps-en. Kiváló képminőséget kínál, különösen gyenge fényviszonyok mellett is, és Log üzemmódban is rögzíthet, hogy egyszerűen javítsa a színeket és bővítse a dinamikatartományt. A kamera látványos 4K-s anamorf módot is kínál, ez egy nagyszerű lehetőség nagyképernyős stílusú filmek készítéséhez. Ezen felül kiváló elektronikus keresővel, a vázban található képstabilizátorral és szép érintőképernyővel rendelkezik egy robusztus és sokoldalú vázban.
 
www.panasonic.hu

 

 

EISA-Award-Fujifilm-X100-V.png

 

EISA COMPACT CAMERA 2020-2021
Fujifilm X100V

 

Fujifilm-Fujifilm-X100-V_web.jpg

 

 

A Fujifilm X100V kamera kinézetre hasonlít az X100 sorozat elődjeihez, de valójában egy teljesen új kialakítás, amely kiválóan képviseli a kompakt fényképezőgépek csúcstechnikáját. Ugyanazt az érzékelőt és ragyogó hibrid optikai / elektronikus keresőt használja, mint a profi Fujifilm X-Pro3 tükör nélküli kamera, és a teljesítménye is ugyanabban az osztályban van. Továbbá büszkélkedhet egy új és továbbfejlesztett 23 mm-es f/2 lencsével, valamint dönthető képernyővel, amely nem növeli a méretét, miközben lehetővé teszi az időjárási viszonyoktól való függetlenséget. Mindezt egy apró fényképezőgépben, ami egy kabátzsebben is elfér és ideális utazáshoz és az utcai fényképezéshez egyaránt.
 
www.fujifilm.hu

 

 

EISA-Award-Sony-ZV-1.png

 

EISA VLOGGING CAMERA 2020-2021
Sony Vlog Camera ZV-1

 

Sony-ZV1_web.jpg

 

Ez az innovatív kompakt kamera, tartalom-készítőknek és Vloggereknek készült. Nagyszerű video képességeket kínál, többek között olyanokat, mint a 4K felvétel és az S-Log gamma. Kiváló minőségű beépített mikrofonja szélsapkával rendelkezik a kültéri felvételekhez; alternatívaként külső mikrofon is használható az audio bemeneten vagy a multiinterfész csatlakozón keresztül. A ZV-1 egy nagyon jó fényképezőgép is, gyors AF rendszerrel és egy állítható szögű képernyővel. A beépített, vezeték nélküli távirányítóval ellátott és állványként is használható opcionális fogantyúval együtt, a ZV-1 kiváló gyártási eszköz, amely lehetővé teszi a Vloggerek számára, hogy könnyedén készítsenek és megosztjanak tartalmat.
 
www.sony.hu

 

 

EISA-Award-Canon-EOS-R5.png

 

EISA CAMERA INNOVATION 2020-2021
Canon EOS R5

 

Canon-EOS-R5_web.jpg

 

Mint az első tükör nélküli kamera, amely 8K videót rögzít, a Canon EOS R5-je kiemelkedő jelölt volt a Kamera Innovációs díjra ebben az évben. Ez a rendkívüli állókép- és video-hibrid kamera képes 4K felvételeket rögzíteni figyelemre méltó 120 képkocka/mp sebességgel és 45 millió pixeles állókép sorozatot rögzíteni akár 20 kép/mp sebességgel. Mindemellett, a világ leghatékonyabb képstabilizálójával rendelkezik. Nagy felbontású elektronikus keresővel, csuklós hátsó képernyővel és professzionális szintű vezérlőkkel rendelkezik, valamint opcionális fogantyúval, amely magában foglalja a professzionális Wi-Fi és Ethernet csatlakozást. Ígéretes, teljes körű all-round csomag, igényes fotósok és videósok számára.
 
www.canon.hu

 

 

EISA-Award-Canon-RF-70-200mm-F2.png

 

EISA LENS OF THE YEAR 2020-2021
Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

 

Canon-RF-70-200mm-F2.8L-IS-USM_web.jpg

 

A Canon RF 70-200 mm F2.8L IS USM új szabványt állít fel a professzionális telezoom lencsék számára, és a Canon eddigi a legjobbja. Teljesen új felépítését a Canon RF tükör nélküli rendszeréhez igazították. Egy új optikai kialakítással együtt az objektív lenyűgöző képminőséget biztosít egy nagyon kompakt házban. A por és a vízfröccsenés ellen is jól védett, ezért az időjárási kihívásokkal is jól megküzd, valamint kiválóan alkalmazható nehéz helyzetekben is. Ezenkívül az objektív nagyon hatékony 5-állású képstabilizálást kínál. Kétségkívül ez a legjobb lencse, amelyet az EISA zsűri az elmúlt évben tesztelt.
 
www.canon.hu

 

 

EISA-Award-Sigma-14-24mm-F2.png

 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2020-2021
Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art

 

Sigma-14-24mm-F2.8-DG-DN-Art_web.jpg

 

Ez a nagy rekeszértékű, széles látószögű zoom kiváló minőséget nyújt a full-frame tükör nélküli kamerák számára, nagyon versenyképes áron. Kapható mind a Sony E-adapteres, mind az L-adapterrel kapható Leica, Panasonic és Sigma kamerákhoz. A tükör nélküli kialakítás optimalizálásához a Sigma olyan lencsét készített, amely lényegesen kisebb és könnyebb, mint a DSLR megfelelője, ugyanakkor fantasztikus optikai minőséget biztosít. Gyors és csendes autófókusszal büszkélkedhet, időjárásálló a kültéri fényképezéshez. Az eredmény egy kiváló lencse, amely tökéletesen alkalmazható a motívumok széles skáláján, ideértve az építészetet, a táj és az asztró-fotózást is.
 
www.sigma-foto.hu

 

 

EISA-Award-Canon-RF-24-70mm-F2.png

 

EISA STANDARD ZOOM LENS 2020-2021

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

 

Canon-RF-24-70mm-F2.8L-IS-USM_web.jpg

Sok profi fotós számára a 24-70 mm-es f/2,8 lencse az a munkaló, amely nélkül nem tudnak megélni. Az RF 24-70 mm-es F2.8L IS USM a gyors rekeszt és a beépített 5 állású képstabilizátort ötvözi és kiváló képminőséget biztosít a teljes zoom tartományban, kivételesen alacsony torzításokkal. A sima és csendes Nano USM motor biztosítja a gyors és pontos autófókuszt, a tökéletes videó és állóképek készítéséhez. Az RF 24-70mm F2.8L IS USM robosztus, időjárással szembeni szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, valamint az első és a hátsó elem fluorin bevonatával védett a víz és a zsír hatások ellen.
 
www.canon.hu

 

 

EISA-Award-Tamron-70-180mm-F2.png

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD

 

Tamron-70-180mm-F2.8-Di-III-VXD_web.jpg

 

 

Ez a Tamron lencse egy klasszikus teleobjektív zoom a Sony E-bajonettes tükör nélküli kamerákhoz, nagy f/2,8 rekesszel. Kiváló élességet és kontrasztot kölcsönöz a teljes képfelületen, minden fókusztávolságban, még nyitott blendénél is. Időjárásálló konstrukcióval büszkélkedhet, amihez könnyű, de tartós anyagokat használ. Az optikai kialakításhoz számos speciális elemet és bevonatot kapott, míg a „lebegő” fókuszrendszer tiszta és éles képeket biztosít még a közeli felvételeknél is. Egy nagyon csendes, de érzékeny autófókusz mechanizmussal ez az objektív, kategóriájában megéri az árát, mind a fotózás, mind a videó készítéséhez.
 
www.tamron.hu

 

 

EISA-Award-Tamron-28-200mm-F2.8-5.png

 

EISA TRAVEL ZOOM LENS 2020-2021
Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD

 

Tamron-28-200mm-F_2.8-5.6-Di-III-RXD_web.jpg

 

Ez a széles skálájú zoom objektív osztályában az első, amely a széles látószög állásban nagy fényerejű f/2,8 rekesznyílást kínál, valamint könnyű súlyt és kompakt méretet. A speciális lencseelemek és az intelligens szoftverkorrekciók kombinációjának köszönhetően a Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD lenyűgöző optikai teljesítményt nyújt, tiszta, éles képeket produkál. Gyors rekesszel kombinálva a mindössze 19 cm-es közeli fókusztávolság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy makró felvételeket készítsenek szépen elmosódott háttérrel. Az autófókusz gyors, pontos és csendes, ami kedvez a fotósoknak és a videó felhasználóknak is.
 
www.tamron.hu

 

 

EISA-Award-Sony-FE-200-600mm-F5.6-6.png

 

EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

 

Sony-FE-200-600mm-F5.6-6.3-G-OSS_web.jpg

 

Ezt az ultratelefotó zoomot azok fogják értékelni, akik szeretik a természet és sportfotókat, de nem akarnak nehéz lencsét. Megfizethető és könnyű a kategóriájához képest, ugyanakkor nagy élességet biztosít még nyitott rekesznél is, ami nagyon fontos a lencséknél, amelyeket gyakran 400 és 600 mm között használnak. Az autófókusz nagyon gyors és a nagy zoomgyűrű simán mozog 200 mm-ről 600 mm-re anélkül, hogy megváltoztatná a lencse hosszát vagy egyensúlyát, ezáltal kényelmesen használható. A tartomány még tovább bővíthető a Sony 1.4x és 2.0x telekonverterekkel, teljes kompatibilitást biztosítva az autófókusz használatára.

 

www.sony.hu

 

 

EISA-Award-Nikon-AF-S-NIKKOR-120-300mm-F2.png

 

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm F2.8E FL ED SR VR

 

Nikon-AF-S-Nikkor-120-300mm-F2.8E-FL-ED-SR-VR_web.jpg

 

Ez a nagyteljesítményű teleobjektív professzionális használatra alkalmas nehéz körülmények között is. Fix maximális rekesznyílása a teljes fókusztávolság-tartományban számos helyzetben kínál előnyöket, ideértve a portrék készítését, a beltéri és kültéri sportokat, valamint a természetfotózásokat is. A NIKKOR még a maximális f/2,8 rekesznyílás mellett is kivételes felbontást biztosít a full-frames DSLR fényképezőgépeken minimális kromatikus aberrációval, mindez köszönhetően a Nikon új rövidhullámú spektrum (SR) üvegének. Jól kezelhető a hatékony képstabilizátorral és átfogó időjárás védelemmel látták el. A Nikon 1.4x és 2x telekonverterekkel való kompatibilitás további rugalmas felhasználást biztosít.
 
www.nikon.hu

 

 

EISA-Award-Sony-FE-20mm-F1.png

 

EISA WIDEANGLE LENS 2020-2021
Sony FE 20mm F1.8 G

 

Sony-FE-20mm-F1.8-G_web.jpg

 

A kompakt és könnyű Sony FE 20 mm F1.8 G egy különleges lencse, amely igazán éles képeket biztosít a képmező minden területén, még f/1,8-as állásban is. Optikai kialakítása fejlett aszferikus elemekkel és extra alacsony diszperziós üveggel rendelkezik, amely saroktól-sarokig magas képminőséget biztosít minimális torzítás mellett, miközben kiküszöböli a kromatikus aberrációt. A 9 lapból álló blendegyűrű lehetővé teszi a fotós számára, hogy gyönyörűen elmosódott háttereket hozzon létre. Két XD motor garantálja a nagyon gyors, pontos és csendes fókuszt, míg a 18 cm-es minimális fókusztávolság (kézi üzemmódban) használható közeli felvételek készítéséhez is.
 
www.sony.hu

 

 

EISA-Award-Nikon-NIKKOR-Z-85mm-F1.png

 

EISA PORTRAIT LENS 2020-2021
Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S

 

Nikon-Nikkor-Z-85mm-F1.8-S_web.jpg

 

Lenyűgöző kiegészítése a Nikon tükörnélküli Z rendszerének ez a kiváló, klasszikus 85 mm fókusztávolságú portré lencse, ami kiemelkedik néhány nagyon komoly konkurens objektív közül. A Nikon eddigi legjobb 85 mm-es lencséje f/1,8-as állásnál csodálatosan teljesít megfelelő élesség és kontraszt tekintetében - amit az igényes portré fotográfusok szeretnek - az optikai teljesítménye technikailag tökéletes, még akkor is, ha a néhány blendét zárunk. Ezenkívül a lencse nem torzít, gyors autofókusz sebességet és magas minőséget biztosít. A Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.8 S időjárás elleni védettsége kiváló, ez egy nagyszerű portré objektív, minden körülmények között történő használatra.
 
www.nikon.hu

 

 

EISA-Award-Canon-RF-600mm-&-800mm-F11-IS-STM.png

EISA LENS INOVATION 2020-2021
Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM 

 

Canon-RF-600mm-800mm-F11-IS-STM_web.jpg

 

Ez a két innovatív ultratelefotó objektív páratlanul kis súlyú és újszerű kialakítású, mely ötvözi a diffrakciós optikát egy kicsi fix blendével. A lencsék egy sülyesztehető tolóhengert használnak, amely rendkívül kompakt méretet tesz lehetővé. Ráadásul az optikai stabilizálás elősegíti, hogy Monopod vagy Tripod nélkül kézben is könnyen használható. Ez együttesen a hordozhatóság, a megfizethetőség és a telefotó elérhetőség kombinációját nyújtja a Canon full-frame, tükör nélküli felhasználók számára, ami korábban csak APS-C kamerákkal volt elérhető. Ennek eredményeként biztosan népszerűvé válnak majd olyan fototémákban, mint a vadvilág, a sport és a légifelvételek.
 
www.canon.hu

 

 

EISA-Award-DJI-Mavic-AIR-2.png

EISA CAMERA DRONE 2020-2021
DJI Mavic Air 2

 

DJI-Mavic-Air-2_web.jpg

 

A DJI Mavic Air 2 egy kompakt drón, amit nagyon könnyű kezelni és a szállításhoz kényelmesen össze lehet hajtani. Az 1/2 hüvelykes CMOS-érzékelőjével a kamera 48 millió pixel felbontású fényképeket készíthet, videó módban pedig a drón támogatja a 4K-t 60 kép/mp sebességgel. Mind a fényképeket, mind a videókat kényelmesen kezelhető mikró SD-kártyákon tárolja és egy csodálatos gimbal biztosítja, hogy egyik felvétel sem mozdul be. A Mavic Air 2 sokat kínál a kreatív filmkészítők számára, beleértve a HDR panorámát, a 8K Hyperlapse és SmartPhoto módot a jelenetfelismeréssel, amely a képet a helyzettől függően optimalizálja.
 
www.dji.com

 

 

EISA-Award-Nik-Collection-3-By-DxO.png

EISA PHOTO SOFTWARE 2020-2021
DxO Nik Collection 3

 

DxO-Nik-Collection-3_web.jpg

 

A DxO Nik Collection 3 egy csomag ami nyolc, erős képfeldolgozó modulból áll, az Adobe Photoshop, a Lightroom és a DxO PhotoLab számára, amelyek segítik a fotósokat, hogy képeiket feljavítsák. A modulok együttesen lehetővé teszik az effektusok széles skálájának gyors és egyszerű alkalmazását a képekre, például nagyszerű fekete-fehér átalakításokat, látványos színbeállításokat és kreatív kezeléseket, valamint ebben a verzióban új, átfogó geometriai korrekciókat is. Egy új, nem tömörítő mód lehetővé teszi a szerkesztések finomítását és a képek exportálását TIFF fájlokként, miközben az eredeti képek biztonságban vannak, és a beállítások visszafordíthatók.
 
www.dxomark.com

 

 

EISA-Award-EIZO-ColorEdge-CS2740.png

EISA MONITOR OF THE YEAR 2020-2021
EIZO ColorEdge CS2740 

 

EIZO-CS2740_web.jpg

 

Az EIZO ColorEdge CS2740 egy 27 hüvelykes monitor, 4K UHD 3 840 x 2160 pixel felbontással, vagy a négyszeresével a Full HD felbontásának. Ez a kiváló minőségű monitor ideális a kreatív feladatokhoz, például a fotó- és videószerkesztéshez és széles választékot, élénk és pontos színvisszaadást kínál az Adobe RGB térben. Nagy pixel-sűrűségének köszönhetően a képek nagyon egyenletesen jelennek meg. Alapvető funkciókat, például színkalibrációt kínál a ColorNavigator 7 szoftverrel, valamint modern és sokoldalú csatlakozási lehetőségeket, beleértve az USB-A, HDMI, DisplayPort és alapvetően az USB Type C portokat is.
 
www.ezio.hu

 

 

EISA-logo-fotovideo.jpg

 

 

EISA AWARDS 2020-21 HI-FI EXPERT GROUP
EISA LOUDSPEAKER 2020-2021SVS Prime Pinnacle
EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2020-2021System Audio legend 5 silverback
EISA BEST VALUE BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2020-2021Monitor Audio Bronze 100
EISA BEST VALUE FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2020-2021Focal Chora 826
EISA AMPLIFIER 2020-2021ARCAM SA30
EISA SMART AMPLIFIER 2020-2021NAD Masters M33
EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2020-2021Musical Fidelity M8xi
EISA HIGH-END PRE/POWER AMPLIFIER 2020-2021Michi P5/S5
EISA TURNTABLE 2020-2021Thorens TD 1601
EISA BEST VALUE TURNTABLE 2020-2021Pro-Ject T1
EISA DIGITAL SOURCE 2020-2021Volumio Primo
EISA BEST VALUE DAC 2020-2021iFi Audio ZEN DAC
EISA PHONO PREAMP 2020-2021Primare R15
EISA AUDIO ACCESSORY 2020-2021Pro-Ject VC-E

 

COMBINED WITH MOBILE EXPERT GROUP

 
EISA HEADPHONES 2020-2021DALI IO-6
EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021FiiO M11 Pro
EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2020-2021AudioQuest DragonFly Cobalt


HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP


EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021Arendal Sound 1961 Series
EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021Triangle Borea Series
EISA SMART SOUNDBAR 2020-2021Harman Kardon Citation MultiBeam 700
EISA PREMIUM SOUNDBAR 2020-2021Bang & Olufsen Beosound Stage
EISA HOME THEATRE RECEIVER 2020-2021Denon AVC-X4700H
EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2020-2021SVS SB-2000 Pro
EISA HOME THEATRE HIGH-END 2020-2021Trinnov Altitude platform
EISA HOME THEATRE HEADPHONE 2020-2021JVC EXOFIELD XP-EXT1
EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2020-2021Emotiva XPA Gen3
EISA SOUNDBAR 2020-2021LG SN8YG
EISA BEST BUY SOUNDBAR 2020-2021TCL TS9030 RAY·DANZ


COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP


EISA HOME THEATRE MEDIA PLAYER 2020-2021Zappiti Pro 4K HDR


HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP


EISA 8K TV 2020-2021LG 75NANO99
EISA BEST PREMIUM OLED TV 2020-2021LG OLED65GX
EISA LARGE SCREEN TV 2020-2021Samsung QE75Q950TS
EISA BEST BUY TV 2020-2021TCL 65C815
EISA HOME THEATRE TV 2020-2021Philips 65OLED935
EISA BEST BUY OLED TV 2020-2021Philips 55OLED805
EISA PROJECTOR 2020-2021Optoma CinemaX UHZ65UST


COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP


EISA HOME THEATRE MEDIA PLAYER 2020-2021Zappiti Pro 4K HDR


PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP


EISA CAMERA OF THE YEAR 2020-2021Fujifilm X-T4
EISA BEST BUY CAMERA 2020-2021Nikon Z 50
EISA APS-C CAMERA 2020-2021Canon EOS 90D
EISA FULL-FRAME CAMERA 2020-2021Nikon D780
EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2020-2021Sony Alpha 7R IV
EISA PROFESSIONAL CAMERA 2020-2021Canon EOS-1D X Mark III
EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2020-2021Panasonic Lumix DC-S1H
EISA COMPACT CAMERA 2020-2021Fujifilm X100 V
EISA VLOGGING CAMERA 2020-2021 Sony Vlog Camera ZV-1
EISA CAMERA INNOVATION 2020-2021Canon EOS R5
EISA LENS OF THE YEAR 2020-2021Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM
EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2020-2021Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art
EISA STANDARD ZOOM LENS 2020-2021Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM
EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD
EISA TRAVEL ZOOM LENS 2020-2021Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD
EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS
EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm F2.8E FL ED SR VR
EISA WIDEANGLE LENS 2020-2021Sony FE 20mm F1.8 G
EISA PORTRAIT LENS 2020-2021Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S
EISA LENS INNOVATION 2020-2021Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM
EISA CAMERA DRONE 2020-2021DJI Mavic AIR 2
EISA PHOTO SOFTWARE 2020-2021Nik Collection 3 By DxO
EISA MONITOR 2020-2021EIZO ColorEdge CS2740


MOBILE DEVICES EXPERT GROUP


EISA BEST SMARTPHONE 2020-2021OnePlus 8 Pro
EISA ADVANCED SMARTPHONE 2020-2021OPPO Find X2 Pro
EISA FOLDABLE SMARTPHONE 2020-2021Samsung Galaxy Z Flip
EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2020-2021Sony Xperia 1 II
EISA SMARTPHONE CAMERA 2020-2021Huawei P40 Pro
EISA IN-EAR HEADPHONES 2020-2021Sennheiser Momentum True Wireless 2
EISA ON-EAR HEADPHONES 2020-2021Bowers & Wilkins PX5
EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021LG XBOOM Go PL7
EISA BEST SMARTWATCH 2020-2021Huawei Watch GT 2


COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP


EISA HEADPHONES 2020-2021DALI IO-6
EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021FiiO M11 Pro
EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2020-2021AudioQuest DragonFly Cobalt
IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP
EISA IN-CAR HEAD UNIT 2020-2021KENWOOD DMX9720XDS
EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2020-2021Helix DSP ULTRA
EISA IN-CAR BEST VALUE DSP 2020-2021Ground Zero GZDSP 4-8XII
EISA IN-CAR AMPLIFIER 2020-2021MOSCONI GLADEN ATOMO 2
EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2020-2021Eton Stealth 7.1 DSP
EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2020-2021ESB 8.6K3U LE
EISA IN-CAR SUBWOOFER 2020-2021Hifonics ZRX6D2
EISA IN-CAR HIGH END COMPONENT 2020-2021Audison bit One HD Virtuoso
EISA IN-CAR DASHCAM 2020-2021KENWOOD DRV-A501W
EISA CAMPER VAN HEAD UNIT 2020-2021Zenec Z-E3766
 
További információk a www.eisa.eu oldalon.

 

 

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.118360 másodperc.