EISA General Meeting 2016 HAMBURG

eisalogog_350.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

     34. EISA GM 2016 június 22-25 HAMBURG / NÉMETORSZÁG

 


Ebben az esztendőben az észak-német Hansa város Hamburg adott otthont az EISA 34. kongresszusának, hogy 22 európai ország nem kevesebb mint 50 vezető szerkesztője eldöntse, mely termékek érdemesek a megtisztelő EISA díj viselésére, ami egyben az "Európa Legjobbja" címmel is párosul. 

 

EISAGM_Photo_2016-web-650x400.jpg

 

Eisa újságírók a Beatles acélszobrok között Hamburgban. 

 

Az idei sorrendben 34. Eisa GM amely a hamburgi Crowne Plaza szállodában került lebonyolításra, sikeresen és nagyon jó hangulatban zajlott. Paul Miller elnök úr, tavalyi Firenzében történt megválasztása óta itt vette át hivatalosan az ügyvezetői pozíciót, és mint az a fotó is látszik, Hamburgban már ő nyitotta meg, és vezette a kongresszust.

 

PAUL 650x400.jpg

 

A képen Paul Miller (UK) Eisa elnök, és Ljuba Miodragovits (Serbia) Eisa alelnök láthatók.


Mint már annyiszor, a döntések most is külön szekciókban zajlottak, ahol a szakértők megvitatták a tesztelések során keletkezett eredményeket, aminek alapján szavazással göntötték el, hogy milyen termék érdemeli ki a kategóriájában legjobbnak járó EISA díjat.

 

 

eisa GM tagok 650x400.jpg 

 

Az Eisa újságírók figyelemmel hallgatják az ügyezető elnők szavait a kongresszuson.

 

Az Eisa négy napig tartó kongresszusa kíváló légkörben zajlott, aminek zárónapján a szerkesztők kirándulást tettek

a közismert, és híres hamburgi Reperbahn -ra, ahol egy séta, és némi sörözés kíséretében végiglátogatták a világhírű Beatles együttes fellépéseinek helyét. Megtekintették azt az emléktáblát is ami a StarClub bejárata előtt hírdeti a múlt század 60-as éveinek legnagyobb angol - amerikai zenészeit, akik pályafutásukat, . mint a Beatles is - ezen a helyen kezdték. A séta a Beatles  platz -on ért véget, ahol a lerpooli együttes rozsdamentes acélból készített szobor sziluettje köré gyűlve készült a beszámolónk elején látható hagyományos csoportkép ami mementóként örökítette meg az Eisa szerkesztők idei hamburgi találkozását, melynek eredményét, az EISA AWARDS 2016-2017 menüpont alatt lehet megtekinteni. ( - )

 

 

eisalogog_350.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk Eisa Awards 2016-2017

 

www.eisa.eu

 

 

( - )

Impresszum
Betöltés: 0.239092 másodperc.