EISA General Meeting 2015 FIRENZE

EisaGM Firenze_A_GroupPicture_720x400 low.jpg

 

Az Eisa újságírói a Firenzében a Piazza della Signoria terén, szemben a Palazzo Vecchio épületével, a híres és nagyon látványos  La fontaine de Neptune szobor előtt álltak össze egy hagyományos csoportképre, hogy emléket állítsanak az idei konferenciának. A csoportkép mindössze néhány lépésre Michelangelo világhírű David szobrától került felvételre. Firenze hangulatával és látnivalóival lenyűgözte a nemzetközi társaságot, köztük a magyar stábot, Benkő Sándor (FotoVideo) Haraszi Tibor és Soltész Rezső ( Sztereó Sound&Vision) újságírókat is.

 

 

 

 

33. General Meeting - 2015. Junius 24-28.

 

Az Eisa idei konferenciája a toscánai hegyek között, egy kb. 30 percnyi autózásra lévő kellemes szállodában került megrendezésre, ahol távol a város zajától gyűltek össze az újságírók, hogy eldöntsék mely termékek érdemlik ki ebben az évben a megtisztelő Eisa díjat. Mint a képen is látható, a szekció űléseken túl, a lényeges kérdéseket szavazással döntöték el a résztvevők.

 

 

 

 

EisaGM_Voting_720x400.jpg

 

 

Ebben az évben az Eisa konferenciának más fontos feladata is volt, mivel 15 éves elnöki feladatkör betöltése után, Jorge Goncalves elnök úr, leköszönt tisztjéről, aminek következtében az Eisa tagsága, a követlező 5 évre  új elnököt választott Paul Miller  (UK) személyében, aki a HiFi News című lap főszerkesztője. Ez egyben azt is jelenti, hogy egy éves közös munka után az új elnök, jövő év júniusától teljes körben átveszi az elnöki feladatok bonyolítását a szervezetben.

 

 

EisaGM_PaulM_720x400.jpg

 

 

A firenzei döntést követően, mint az talán köztudott, az Eisa dijakat minden esztendőben Berlinben adják át az érintett cégek képviselőinek. Az eseményre idén - csak úgy mint az elmúlt esztendőben -  a belvárosi  Kempinsky Bristol Hotelben kerül majd sor, 2015 szeptember 4 én, ahol valamennyi újságíró, és az érintett vállalatok vezetői találkoznak majd.

 

 

EisaGM_Management_720x400.jpg

 

Mondhatnánk azt is, hogy fiatalított az Eisa, főleg a menedzsmentet illetően, mint ezt az itt látható kép is igazolja. Ljubisa Miodragovits alelnök (Serbia) Paul Miller elnök (UK) és Jorge Goncalves elnök (Portugália) a választási procedura után Firenzében.

 

Amit az EISA díjról tudni kell:

Mindíg kihangsúlyozzuk, így most is, hogy az Eisa díj a minőség garanciája, olyan védjegy ami biztosítja a vásárlót arról, hogy kifogástalan terméket vásárol a pénzéért. Kellemes böngészést kívánunk a rengeteg újdonság között, és persze sikeres választást azoknak az olvasóinknak, akik végűl vásárlásra szánják el magukat. 

 

 

( - )

 

www.eisa.eu

 

 

 

 

Impresszum
Betöltés: 3.055667 másodperc.