Fotó MagazinEISA Photography Awards 2023-2024

Fotó Magazin | 2023. Augusztus 14., Hétfő 22:00

Felgördül a függöny! Minden év augusztus 15-én kerülnek nyilvánosságra az aktuális EISA díjak, köztük a kitüntetett legjobb fotográfiai termékek is. A Profi FOTO magazin bemutatja 2023-2024 legsikeresebb fototechnikai újdonságait. Íme a győztesek...

hirdetés

EISA AWARDS 2023-2024

 

Photography Awards

 

EISA-Award-Nikon-Z-8.png

 

EISA CAMERA OF THE YEAR 2023-2024

Nikon Z 8

 

Nikon-Z-8_web.jpg

 

A Z 8 egy nagy-teljesítményű hibrid fényképezőgép, amely a Z 9 legtöbb funkcióját tartalmazza egy kompaktabb vázban. A tükör nélküli kamera 45,7 millió pixeles full-frame érzékelője kivételes képminőséget és gyors felvételi sebességet tesz lehetővé. A gyors és pontos autofókusz rendszer bármilyen fényviszony mellett megbízhatóan követi a témát. A készülék rendelkezik késleltetés és elsötétedésmentes elektronikus keresővel is. Videó képességei ugyanilyen lenyűgözőek, hiszen akár 12 bites 8K/60p nyers felvételek belső rögzítésére is képes, 4K-s felvételek készítésekor pedig hi-res 2x-es zoomot biztosít. A Z 8 kiváló választás állóképek és videók készítéséhez egyaránt.

 

 

EISA-Award-Sony-Alpha-7R-V.png

 

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024

Sony Alpha 7R V

 

Sony-Alpha-A7R-V_web.jpg

 

 

 

Az Alpha 7R V-ben a Sony nagy-felbontású, 61 millió pixeles full-frame érzékelőt párosított egy kifinomult, dedikált AI processzorral hajtott témafelismerő autofókusz rendszerrel. A készülék felismeri és követi a fókuszt a legkülönfélébb témák esetén (emberek, állatok, madarak, rovarok, autók, vonatok és repülőgépek). Az Alpha 7R V 8K videót 24 kép/mp-es, 4K felvételeket 60 kép/mp-es sebességgel tud rögzíteni, és tartalmaz egy akár 8 fokozatú rázkódáscsökkentést biztosító, testbe épített képstabilizátort is. Nagyméretű, nagy felbontású elektronikus keresővel és sok szögben dönthető, csuklós érintőképernyővel rendelkezik. Kiváló fényképezőgép azoknak a fotósoknak, akik részletgazdag felvételeket szeretnének készíteni.

 

 

EISA-Award-Canon-EOS-R6-Mark-II.png

 

EISA FULL-FRAME CAMERA 2023-2024

Canon EOS R6 Mark II

 

Canon-EOS-R6-Mark-II_web.jpg

 

A Canon EOS R6 Mark II rendkívül erős utódja az EOS R6 modellnek. Az új CMOS-érzékelőnek köszönhetően a felbontás 20-ról 24,2 millió képpontra nőtt, és támogatja a Dual Pixel CMOS AF II-t is. A fényképezőgép rendkívül magas, 40 kép/mp-es sorozatfelvételi sebességgel büszkélkedhet, és kiváló minőségű autofókusz rendszere megbízhatóan követi a mozgó témákat. A kamera akár 60 kép/mp sebességgel 4K felbontásban is képes belsőleg videót rögzíteni, és a Micro HDMI port-on keresztül nyers felvételt is tud továbbítani, így a fényképészek és a videósok számára egyaránt jó választás. 

 

 

EISA-Award-Sony-ZV-E1.png

 

EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024

Sony ZV-E1

 

Sony-ZV-E1_web.jpg

 

Ez a cserélhető objektíves, teljes képkockás kamera elsősorban a vlogok, live-streamek és videóinterjúk rögzítőinek készült. A ZV-E1 érzékelője 12,1 millió pixeles, gyors BIONZ XR processzorával 4K videót rögzít 60 kép/mp sebességgel, 10 bites 4:2:2 színmintavételezéssel, teljes pixelkiolvasással és minimális gördülő zárral (rolling shutter), amit egy ingyenesen hozzáférhető frissítés után 4K/120p felbontásra lehet növelni. Az autofókuszt egy dedikált AI feldolgozó chip működteti. Az öt tengelyes képstabilizátor több üzemmódot kínál. Mindezt egy könnyű és kompakt vázban, kihajtható, dönthető érintőképernyős kijelzővel, intuitív kezelőszervekkel és nagy kapacitású akkumulátorral.

 

 

EISA-Award-Fujifilm-X-H2.png

 

EISA APS-C CAMERA 2023-2024

Fujifilm X-H2

 

Fujifilm-X-H2_web.jpg

 

A Fujifilm X-H2 egy igazi hibrid fényképezőgép, amely komoly videós képességekkel rendelkezik, és az APS-C érzékelő formátummal elérhető legnagyobb felbontást kínálja. A 40 millió pixeles X-Trans CMOS 5 HR érzékelővel részletgazdag állóképeket lehet készíteni, a Pixel Shift Multi Shot mód segítségével pedig 160 MP-es felvételeket tud rögzíteni.  A kamerával 8K/30p-es, 4:2:2 színmintavételezésű, 10 bites videók készíthetők, HDMI-n keresztül támogatja az Apple ProRes és a BlackMagic Raw kimenetet. Az X-Processzor 5 lehetővé teszi, hogy a kamera autofókusza a témák széles körét felismerje és kövesse, míg az 5 tengelyes, vázba épített képstabilizáló rendszer akár 7 fokozatú kompenzációt biztosít.

 

 

EISA-Award-Canon-EOS-R8.png

 

EISA BEST BUY CAMERA 2023-2024

Canon EOS R8 

 

Canon-EOS-R8_web.jpg

 

Az EOS R8 ugyanolyan kitűnő képminőséget kínál, mint a Canon csúcskategóriás EOS R6 Mark II modellje, de jóval kedvezőbb áron. Azonos 24,2 millió pixeles full-frame érzékelőt és kifinomult autofókusz rendszert használ, ami a témák széles körét képes felismerni és követni. Az elektronikus zár akár 40 kép/mp sebességű felvételkészítést tesz lehetővé. Az EOS R6 Mark II-től eltérően nincs benne testbe épített stabilizátor, kisebb az akkumulátor kapacitása, egyetlen kártyafoglalattal rendelkezik, aminek eredményeként a váz kisebb, könnyebb és kezelhetőbb. Összességében az EOS R8 egy kiváló ár-érték arányú, remek adottságokkal rendelkező full-frame fényképezőgép.

 

 

EISA-Award-Panasonic-Lumix-S5IIX.png

 

EISA VIDEO CAMERA 2023-2024

Panasonic Lumix S5IIX

 

Panasonic-Lumix-DC-S5IIX_web.jpg

 

Ez a full-frame kamera a legszélesebb körű videofunkciókat kínálja, ami ebben az árkategóriában elérhető, így például a teljes érzékelőterületet használó 6K „open gate” opciót és a LUT-profilok támogatását. Ugyanazt a 24 millió pixeles CMOS-érzékelőt használja, mint testvérmodellje, a Lumix S5II, természetesen fázisérzékelős autofókusszal. A Lumix S5IIX fejlettebb funkciókat kínál a videósok számára. Ilyen többek között a RAW videokimenet, emellett kis tömörítésű videókat is lehet vele rögzíteni, közvetlen videostreaming áll rendelkezésre és USB-C-n keresztül a felvételek közvetlenül SSD-re is menthetők. A felhasználói felületet is kifejezetten a videózásra szabták - kiváló választás a videósok számára.

 

 

EISA-Award-Sony-FE-20-70mm-F4-G.png

 

EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024

Sony FE 20-70mm F4 G

 

Sony-FE-20-70mm-F4-G_web.jpg

 

A Sony zoomobjektívje kitűnő megoldás egy új problémára. A videofelvételek készítéséhez a 16:9-es képarány miatt nagyobb képszögre van szükség ugyanannak a képmagasságnak a lefedéséhez. A Sony FE 20-70mm F4 G objektív szélesebb gyújtótávolságot biztosít, mint a piacon kapható legtöbb más szabványos zoomobjektív. A Sony mindezt az optikai teljesítmény rovására történő kompromisszumok nélkül érte el: az FE 20-70mm F4 G kiváló élességet biztosít a teljes képtartományban. A könnyű súly, az időjárásálló tömítés és a fix maximális rekesznyílás további nagyszerű gyakorlati előnyei ennek a remek objektívnek.

 

 

EISA-Award-TAMRON-20-40mm-F2.png

 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024

TAMRON 20-40mm F/2.8 Di III VXD 

 

Tamron-20-40mm-F_2.8-Di-III-VXD_web.jpg

 

Ez a Sony E-bajonettes tükör nélküli fényképezőgépekhez készült zoomobjektív széles fókusztávolság tartománnyal rendelkezik, ami a 20 mm-es nagylátószögtől és 40 mm-es standardig terjed. Nagyon jó a képminőség, gyors F/2,8-as rekeszértékkel a teljes zoomtartományban. Az optikai konstrukció korrigálja és minimalizálja a képi aberrációkat, a kompakt és könnyű felépítésnek köszönhetően ez az objektív tökéletesen használható gimbal vagy videorig eszközökkel is. Az autofókusz rendszert egy VXD lineáris motor hajtja, ami gyors fókuszálást és a mozgó témák pontos követését biztosítja. A 20 mm-es beállításnál a minimális fókusztávolság mindössze 17 cm, ami látványos, nagy látószögű közeli felvételeket tesz lehetővé. A TAMRON Lens Utility szoftver a többi USB-C porttal felszerelt új TAMRON modellhez hasonlóan ennél az objektívnél is lehetővé teszi a felhasználók számára az objektív funkcióinak testreszabását és a firmware frissítését.

 

 

EISA-Award-Sony-FE-50mm-F1.png

 

EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024

Sony FE 50mm F1.4 GM

 

Sony-FE-50mm-F1.4-GM_web.jpg

 

Ez a G Master objektív a legmagasabb szintű optikai teljesítményt és nagy, f/1,4-es rekeszértéket kínál, mindezt viszonylag könnyű és kompakt formában. Az objektív az innovatív optikai kialakításnak és a precíz gyártásnak köszönhetően elődjénél gyorsabb autofókusz-sebességet, nagyobb élességet és simább háttérelmosódást (bokeh) kínál. Autofókusz-rendszere pontos és csendes AF-követést tesz lehetővé úgy fotó, mint videó esetében. Az időjárásálló kialakításnak és a frontlencse fluor védőbevonatának köszönhetően az objektív kihívásokkal teli környezetben is nagyszerűen használható.

 

 

EISA-Award-Nikon-NIKKOR-Z-85mm-f1.png

 

EISA PORTRAIT LENS 2023-2024

Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S 

 

Nikon-NIKKOR-Z-85mm-F_1.2-S_web.jpg

 

Ezt az ultragyors objektívet olyan portréfotósok számára tervezték, akik a legjobbat igénylik. Már a maximális f/1,2 rekeszértéknél is rendkívül élesek a képek, 11 lekerekített rekeszlapjának köszönhetően pedig kivételes a bokeh. Az S-Line minőségi felépítése és kezelhetősége miatt az objektív még zord körülmények között is megbízhatóan működik, a gyors és csendes multifókusz-rendszer tűéles képeket és videókat készít, legyen szó akár mozgó témákról is. A Nikon tükröződésmentesítő Nano Crystal Coating bevonatának köszönhetően az éles részletek még ellenfényben is megmaradnak. A Nikon NIKKOR Z 85mm f/1,2 S egy nagyszerű portréobjektív.

 

 

EISA-Award-Canon-RF-135mm-F1.png

 

EISA TELEPHOTO LENS 2023-2024

Canon RF 135mm F1.8L IS USM

 

Canon-RF-135mm-F1.8L-IS-USM_web.jpg

 

Ez a rövid teleobjektív a Canon egyik legjobban sikerült fix gyújtótávolságú objektívje. Ideális a legkülönbözőbb témákhoz, mint például portrékhoz, esküvőkhöz, sporthoz és fotóriportokhoz is. A nagy gyújtótávolság és a nagyszerű f/1,8-as rekesznyílás megkönnyíti a témák elkülönítését és a kiváló életlen háttér létrehozását. Az objektív optikailag stabilizált, akár 5,5 fokozatú kompenzációval, ami a vázba épített stabilizátorral rendelkező EOS R fényképezőgépek esetében 8 fokozatra nő. Ahogy az a Canon professzionális L vonalától elvárható, remek konstrukció, időjárásálló és testreszabható vezérlőkkel. Nem egy könnyű objektív, de érezhetően jól kiegyensúlyozott.

 

 

EISA-Award-Nikon-NIKKOR-Z-400mm-f4.png

 

EISA SUPER-TELEPHOTO LENS 2023-2024

Nikon NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S 

 

Nikon-NIKKOR-Z-400mm-F_4.5-VR-S_web.jpg

 

Ez egy meglepően kompakt szuper-teleobjektív a Nikon tükör nélküli rendszeréhez, amely kiváló képminőséget produkál. A mindössze 1245 g-os tömeg, a csupán 234,5 mm-es hosszúság és a beépített bemozduláscsökkentő (VR) mechanizmus akár 5,5 fokozatú kompenzációt biztosít, így számos felvételi helyzetben, még állvány nélkül is éles képek készíthetők. Az f/4,5 maximális rekeszérték viszonylag kis méretet eredményez, ugyanakkor a téma és a háttér jó elkülönítését is lehetővé teszi. A Nikon Z 1,4x és 2,0x telekonverterekkel a hatótávolság 560 mm-re, illetve 800 mm-re növelhető.

 

 

EISA-Award-TAMRON-50-400mm-F4.5-6.png

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024

TAMRON 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD 

 

Tamron-50-400mm-F_4.5-6.3-Di-III-VC-VXD_web.jpg

 

A sokoldalú teleobjektív 8x-os zoomaránya ideálissá teszi utazáshoz, természet- és sportfotózáshoz. Az objektív kiválóan alkalmas közeli felvételek készítésére, 50 mm-nél az objektív minimális fókusztávolsága 25 cm, és kivételes a fél-makro képessége, 1:2 nagyítási aránnyal. Teljesítménye lenyűgöző 400 mm-nél is, 1,5 m-es minimális fókusztávolsággal és 1:4 nagyítási aránnyal. Az optika autofókusza nagyon gyors és pontos, a VXD lineáris motoros mechanizmusa hajtja, miközben a TAMRON VC képstabilizátora még a legnagyobb gyújtótávolságoknál is hibátlanul működik. A speciális lencsetagoknak és a kitűnő tervezésnek köszönhetően az objektív képminősége kifogástalan, a kontraszt éles, mindez rendkívül ergonomikus formában. Az USB-C port és a TAMRON Lens Utility szoftver segítségével a funkciók testreszabhatók, és lehetőség van a firmware frissítésére is.

 

 

EISA-Award-SIGMA-60-600mm-F4.5-6.png

 

EISA SUPER-TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports

 

SIGMA-60-600mm-F4.5-6.3-DG-DN-OS-_-Sports_web.jpg

 

A Sony E-bajonettes és L-bajonettes tükör nélküli fényképezőgépeihez ez az első 10-szeres zoomtartományú, super-telephoto objektív, amely az univerzális zoomot kereső sport- és természetfotósok számára lesz vonzó. A nagyon hatékony OS (optikai stabilizátor) rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legnagyobb gyújtótávolságnál, állvány nélkül is éles képeket készítsenek. A nem kevesebb mint 27 elemet tartalmazó összetett optikai konstrukció biztosítja a magas minőséget, és minimalizálja a kromatikus aberrációt és egyéb torzításokat. A Super Multi-Layer bevonat hozzájárul a becsillanások és a szellemképek csökkentéséhez. A hatótávolság növelésének érdekében az L-bajonettes modell kompatibilis a SIGMA 1,4x és 2x telekonvertereivel.

 

 

EISA-Award-OM-System-M.Zuiko-Digital-ED-90mm-F3.png

 

EISA MACRO LENS 2023-2024

OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS Pro 

 

OM-System-M.Zuiko-Digital-ED-90mm-F3.5-Macro-IS-Pro_web.jpg

 

Ez egy nagyon éles és jól megtervezett objektív, amely kiváló makró és közeli fényképek készítéséhez. Az akár 2:1 arányú makró képessége egy 2x-es telekonverterrel 4:1-re növelhető. Az optikai kialakítás hatékonyan csökkenti a kromatikus aberrációt. A kialakítás két fókuszcsoportot használ, lehetővé téve a nagyon közeli fókuszálást. Az objektív optikai stabilizáló rendszere a kompatibilis fényképezőgépek vázba épített stabilizátorával együttműködve akár 7 fokozatú kompenzációt is biztosít. A kültéri fotósok imádni fogják az IP53-as por- és cseppálló minősítést, valamint a -10°C-ig terjedő fagyálló védelmet.

 

 

EISA-Award-Sony-Xperia-1-V.png


EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024 (KÖZÖS DÍJ A MOBILE EG CSOPORTTAL)

Sony Xperia 1 V 

 

COMBINED Sony-Xperia-1-V_web.jpg

 

 Az Xperia 1 V számos üdvözlendő tulajdonsága közül kiemelkedik a csúcsminőségű kamerarendszer. Az ötödik generációs zászlóshajó telefon fejlesztései az érzékelő technológiában rejlenek, amely egy külön tranzisztor- és fotodiódaréteggel rendelkező, egymásra épülő eszközt, az új „Exmor T for mobile”-t tartalmazza. Az érzékelő méretének 1,7-szeres növekedése következtében a zajszint drámaian lecsökken, a dinamikatartomány szélesebb, ami magasabb szintre emeli az éjszakai felvételeket. A Sony hatékony, 48 megapixeles fő kameráját egy további 16 mm-es fókusztávolságú ultraszéles, és egy 85-125 mm-es zoomkamera egészíti ki. A széles, 21:9 képaránynak, a 4K felbontású AMOLED képernyőnek és az erőteljes 5000mAh-s akkumulátornak köszönhetően az Xperia 1 V segítségével kiváló képeket lehet alkotni.

( - )

 

 

 

EISA-logo-2018 400x.jpg

 

 

 

2023-2024 EISA DÍJAS TERMÉKEI - A DÍJAZOTTAK TELJESLISTÁJA

 

Photography Expert Group

 

EISA CAMERA OF THE YEAR 2023-2024

Nikon Z 8

 

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024

Sony Alpha A7R V

 

EISA FULL-FRAME CAMERA 2023-2024

Canon EOS R6 Mark II

 

EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024

Sony ZV-E1

 

EISA APS-C CAMERA 2023-2024

Fujifilm X-H2

 

EISA BEST BUY CAMERA 2023-2024

Canon EOS R8

 

EISA VIDEO CAMERA 2023-2024

Panasonic Lumix S5IIX

 

EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024

Sony FE 20-70mm F4 G

 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024

Tamron 20-40mm F/2.8 Di III VXD

 

EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024

Sony FE 50mm F1.4 GM

 

EISA PORTRAIT LENS 2023-2024

Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S

 

EISA TELEPHOTO LENS 2023-2024

Canon RF 135mm F1.8L IS USM

 

EISA SUPER-TELEPHOTO LENS 2023-2024

Nikon NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024

Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD

 

EISA SUPER-TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports

 

EISA MACRO LENS 2023-2024

OM System M. Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS Pro

 

Combined Award with Mobile Expert Group

 

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024

Sony Xperia 1 V

 

Hi-Fi Expert Group

 

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024

MoFi SourcePoint 8

 

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024

Bowers & Wilkins 703 S3

 

EISA PREMIUM FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024

Perlisten R7t

 

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2023-2024

Wilson Audio Alexia V

 

EISA WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2023-2024

KEF LSX II

 

EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 2023-2024

System Audio Silverback 1

 

EISA POWERED STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024

Klipsch The Sevens

 

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024

Dynaudio Focus 50

 

EISA HEADPHONES 2023-2024

Meze Audio 109 PRO

 

EISA STREAMER 2023-2024

iFi Audio NEO Stream

 

EISA DAC 2023-2024

Ferrum Audio WANDLA

 

EISA DIGITAL PLAYER 2023-2024

Volumio Rivo

 

EISA HIGH-END CD PLAYER 2023-2024

Hegel Viking

 

EISA TURNTABLE 2023-2024

Thorens TD 204

 

EISA VINYL SYSTEM 2023-2024

Pro-Ject T2 W

 

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024

NAD C 3050

 

EISA BEST VALUE STREAMING AMPLIFIER 2023-2024

SVS Prime Wireless Pro SoundBase

 

EISA COMPACT STREAMING AMPLIFIER 2023-2024

Bluesound POWERNODE EDGE

 

EISA STREAMING RECEIVER 2023-2024

Yamaha R-N2000A

 

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024

Musical Fidelity Nu-Vista 800.2

 

EISA HIGH-END STREAMING AMPLIFIER 2023-2024

Hegel H600

 

EISA HIGH-END HEADPHONE SOLUTION 2023-2024

dCS Lina System

 

EISA HIGH-END HEADPHONES 2023-2024

Yamaha YH-5000SE

 

 

Combined Award with Home Theatre Audio Group

 

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024

KEF R Meta

 

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

 

EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024

T+A Solitaire T

 

EISA MOBILE DAC 2023-2024

iFi Audio GO pod

 

 

Home Theatre Audio Expert Group

 

EISA BEST BUY AV RECEIVER 2023-2024

Onkyo TX-RZ50

 

EISA AV RECEIVER 2023-2024

Primare SPA25

 

EISA PREMIUM AV RECEIVER 2023-2024

Denon AVC-A1H

 

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2023-2024

JBL Bar 300

 

EISA SOUNDBAR 2023-2024

Loewe klang bar3 mr

 

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2023-2024

Bang & Olufsen Beosound Theatre

 

EISA SOUNDBAR SYSTEM 2023-2024

Yamaha True X series

 

EISA HOME THEATRE POWER AMPLIFIER 2023-2024

Musical Fidelity M6x 250.7

 

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2023-2024

Perlisten D212s

 

 

Combined Award with Hi-Fi Expert Group

 

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024

KEF R Meta

 

 

Combined Award with Home Theatre Video & Display Expert Group

 

EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024

Magnetar UDP800 

 

 

Home Theatre Video & Display Expert Group

 

EISA BEST BUY MINI LED TV 2023-2024

Ηisense 65U7KQ

 

EISA BEST BUY OLED TV 2023-2024

Philips 55OLED808

 

EISA BEST BUY PROJECTOR 2023-2024

XGIMI HORIZON Ultra

 

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2023-2024

BenQ W4000i

 

EISA MINI LED TV 2023-2024

Ηisense 65U8KQ

 

EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2023-2024

TCL 65C845

 

EISA GAMING TV 2023-2024

TCL 55C745

 

EISA FAMILY TV 2023-2024

Philips 55PUS8808

 

EISA PREMIUM OLED TV 2023-2024

Samsung 77S95C

 

EISA GIANT TV 2023-2024

TCL 98C735

 

 

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group

 

EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024

Magnetar UDP800

 

 

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

 

EISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024

XGIMI MoGo 2 Pro

 

 

Mobile Devices Expert Group

 

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2023-2024

Honor 90

 

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024

OPPO Reno10 Pro

 

EISA SMARTWATCH 2023-2024

Honor Watch GS 3

 

EISA PREMIUM PORTABLE SPEAKER 2023-2024

Bang & Olufsen Beosound A5

 

EISA PREMIUM SMARTWATCH 2023-2024

Huawei Watch Ultimate

 

EISA BEST BUY WIRELESS HEADPHONES 2023-2024

Philips Fidelio L4

 

EISA IN-EAR HEADPHONES 2023-2024

Philips Fidelio T2

 

EISA MOBILE DAC 2023-2024

iFi Audio GO pod

 

EISA PORTABLE DAB/FM RADIO 2023-2024

Pure Woodland

 

 

Combined Award with Photography Expert Group

 

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024

Sony Xperia 1 V

 

 

Combined Award with HTV Expert Group

 

EISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024

XGIMI MoGo 2 Pro

 

 

Combined Award with Hi-Fi Expert Group

 

EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024

T+A Solitaire T

 

 

In-Car Electronics Expert Group

 

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2023-2024

Alpine HDS-990 Status

 

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2023-2024

Ground Zero GZUA 6SQ

 

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2023-2024

Mosconi Gladen One 8|10 DSP

 

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2023-2024

ESX QE812SP

 

EISA IN-CAR DSP SOFTWARE 2023-2024

Audison bit Drive

 

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2023-2024 

Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT

 

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2023-2024

Morel Ultimo PowerSlim PS12D

 

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2023-2024

Maserati GranTurismo with Sonus faber High Premium Audio System

 

EISA IN-CAR INTEGRATION 2023-2024

Helix Compose Platform

 

EISA MOTORCYCLE AUDIO COMPONENT 2023-2024

Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3

 

További információk a www.eisa.eu oldalon.

 

 

 

--

 

EISA AWARDS 2021-2022:

CITATIONS FOR PHOTO EXPERT GROUP

 

EISA CAMERA OF THE YEAR 2021-2022

Sony Alpha 1

 

A Sony Alpha 1-gyel a fotósoknak többé nem kell választaniuk a nagy felbontás vagy a nagy sebesség között. A kamera 50 millió pixeles képeket készít akár 30 kép/mp sebességgel, megszakítás nélküli, elsötétítésmentes nézettel az elektronikus keresőben, köszönhetően az egyedülálló, teljes képkockás, stacked Exmor RS CMOS érzékelőnek, amely beépített memóriával és nagy teljesítményű BIONZ XR processzorral rendelkezik. A gyors érzékelőkiolvasás lehetővé teszi a pontos fókusz- és expozíciókövetést sorozatfelvételek készítése közben, míg a kettős meghajtású zárrendszer akár 1/400 mp-es vakuszinkronizálást, az elektronikus záras vakuszinkronizálás pedig akár 1/200 mp-es szinkronizálást tesz lehetővé. A videósok számára az Alpha 1 akár 8K (7680x4320) 30p-s filmfelvételt is kínál. Ez tényleg az a fényképezőgép, amely mindent tud.

 

 

EISA BEST BUY CAMERA (APS-C) 2021-2022

Fujifilm X-S10

 

A Fujifilm X-S10 egy könnyű és kompakt tükör nélküli fényképezőgép könnyű kezelhetőséggel és rengeteg kreatív beállítással. Képérzékelője 26 millió pixeles képeket, 4K videót 30 kép/mp sebességgel és ISO 160 és 12 800 közötti érzékenységi tartományt biztosít. A gyors és érzékeny autofókusz-rendszer még gyenge fényviszonyok között is megbízható és pontos. Az X-S10 fényképezőgép testbe épített képstabilizátorral (IBIS) rendelkezik, amely öt tengelyen keresztül ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így biztosítva az éles képeket. Emellett a fényképezőgép belső stabilizátora képes szinkronizálni az optikailag stabilizált X-bajonettes objektívekkel a még jobb eredmények érdekében. Mindent egybevetve a Fujifilm X-S10 egy kiváló fényképezőgép megfizethető áron.

 

 

 

EISA BEST BUY CAMERA (FULL FRAME) 2021-2022

Nikon Z 5

 

A Nikon Z 5 egy kompakt és könnyű fényképezőgép, amely 24,3 millió pixeles, mechanikus stabilizáló rendszerrel szerelt teljes képkockás érzékelővel rendelkezik. Használata nagyon kellemes, hála a nagyméretű markolatnak, az opciók gyors váltását lehetővé tevő joysticknek, az érintőképernyőnek és az éles, 3,6 millió képpontos elektronikus keresőnek köszönhetően. Az ISO 51 200-as maximális érzékenységgel a Nikon Z 5 nehéz fényviszonyok mellett is képes a fényképezést minőségi eredménnyel folytatni. A 273 pontos autofókusz-rendszer nagyon hatékony és automatikusan felismeri az emberi szemeket és arcokat, valamint egyes háziállatokét is. A fényképezőgép 4K videót is képes készíteni, igaz 1,7-szeres vágással. Összességében ez a legjobb ár-érték arányú full-frame fényképezőgép a piacon.

 

EISA ADVANCED CAMERA 2021-2022

Nikon Z 6II

 

A Nikon Z 6II egy sokoldalú fényképezőgép 24,5 millió pixeles BSI-CMOS full-frame érzékelővel, amely akár 4K Ultra HD videót is képes rögzíteni 60 kép/mp sebességgel. Új generációs autofókusz rendszere akár -4,5EV fényerősségnél is képes dolgozni, míg két EXPEED 6 feldolgozómotorja gyorsabb képfeldolgozást és nagyobb pufferkapacitást biztosít a sorozatfelvételhez az elődjéhez képest. A Z 6II két kártyahelyet is kapott, egyet a CFexpress/XQD, egyet pedig a szabványos SD kártyák számára. Az USB-C interfészen keresztül táplálható és teljes mértékben kompatibilis a függőleges akkumulátoros markolattal. Ez az egyik legjobb teljesítményű fényképezőgép a komoly, lelkes fotósok számára.

 

 

EISA PREMIUM CAMERA 2021-2022

Canon EOS R5

 

A Canon magasan specifikált tükör nélküli multifunkciós fényképezőgépe funkciókkal teli és tartós használatra készült. Rendkívül éles, nagy felbontású, 45 millió pixeles képeket készít, miközben 8K és 4K videó rögzítésére is képes. Emellett nagy sebességű, nagy pontosságú Dual Pixel CMOS AF II autofókusz-rendszerrel, akár 8 fokozatú, vázba épített képstabilizátorral és nagy sebességű, akár 20 kép/mp sebességű sorozatfelvétellel is büszkélkedhet. Az AI-alapú témafelismerő rendszer képes felismerni és követni az emberi szemeket, arcokat és testeket, valamint egyes állatok szemeit és testmozgását is. Kombinálja ezeket a funkciókat a robusztus felépítéssel és a kiváló kezelhetőséggel és valószínűleg nincs olyan feladat, amellyel az R5 ne tudna megbirkózni.

 

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2021-2022

Fujifilm GFX 100S

 

A GFX 100S modellel a Fujifilm a GFX 100 úttörő funkcióit egy sokkal kompaktabb és megfizethetőbb fényképezőgépbe csomagolta. Nagyobb testvéréhez hasonlóan 102 millió pixeles, 44x33 mm-es BSI-CMOS érzékelőt alkalmaz, amely fázisérzékelő pixeleket tartalmaz a gyors és pontos hibrid autofókusz érdekében. A korszerűbb, érzékenyebb, vázba épített képstabilizátor mostantól akár 6 fokozatban is képes kompenzálni a fényképezőgép rázkódását, ami az alacsony rezgésszámú zárral együtt segít a fotósoknak a lehető legélesebb képeket készíteni kézből történő felvételek esetében. A Pixel Shift Multi-Shot módban a fényképezőgép 400 millió pixeles képeket is rögzít, így a legjobb minőséget nyújtja állóképek készítésekor.

 

 

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2021-2022    

Sony Alpha 7S III

 

A Sony Alpha 7S III kompromisszumok nélkül nyújt 4K videót. A középpontban egy új, 12 millió képpontos, hátulról megvilágított, teljes képkockás Exmor R CMOS képérzékelő áll, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt nagy ISO-érzékenység mellett, minimális redőnyhatással. Teljes képpontos leolvasása ultraéles és tiszta videót tesz lehetővé vágás nélkül. 4K/60p módban a fényképezőgép több mint egy órán át képes túlmelegedés nélkül rögzíteni, míg a lassított felvételekhez 4K/120p és Full HD/240p is rendelkezésre áll. A kamera belsőleg 10 bites felvételeket rögzít 4:2:2 színmintavételezéssel; HDMI csatlakozón keresztül 16 bites RAW adatokat képes küldeni egy vele kompatibilis külső felvevőre. További kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a rendkívül nagyméretű, nagy felbontású, 9,44 millió képpontos kereső és a teljesen kihajtható, dönthető érintésérzékeny monitor. 

 

 

EISA LENS OF THE YEAR 2021-2022

Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD

 

Azon lelkes fotósok számára, akik APS-C érzékelővel rendelkező Sony fényképezőgépeket használnak és egy kiváló minőségű zoomot keresnek, ez lehet a tökéletes választás. Egyedülállóan hasznos kombinációt kínál a nagy maximális rekesznyílás és a széles, 26-105 mm-es, teljes képkocka-egyenértékű gyújtótávolság-tartományból, anélkül, hogy az optikai minőség terén kompromisszumot kötne. Az objektív időjárásálló, hogy megfeleljen a magasabb kategóriás Alpha 6000-es sorozatú modelleknek, hatékony optikai stabilizátorának köszönhetően pedig kézből, lassú záridővel is készíthetünk felvételeket a fényképezőgép rázkódása miatti elmosódás nélkül. Emellett az autofókusz csendes és pontos, miközben teljes mértékben kompatibilis az olyan funkciókkal, mint az Eye AF. Összességében nagyszerű választás a mindennapi fényképezéshez.

 

 

 

 

 

EISA WIDEANGLE LENS 2021-2022

Sony FE 14mm F1.8 GM        

 

Ez a rendkívül kompakt, nagy fényerejű, ultraszéles látószögű prémium minőségű objektív a Sony legújabb optikai tervezési eredményeit és gyártási technikáit egyesíti egy egyenes vonalú 14mm f/1,8-as objektívben, amelyet éppolyan könnyű terepen hordozni, mint stúdióban használni. A kompakt méret és súly azonban nem megy a magas képminőség és az időjárásállóság minőségének rovására. A gondos optikai korrekcióval rendelkező Sony FE 14mm F1.8 GM lenyűgözően jól teljesít tájképek, éjszakai és építészeti felvételek esetén. A 9 lamellás rekesznyílás és az XA lencsetagok hozzájárulnak a vonzó bokeh-hez, míg a lineáris AF-motorok gyors és pontos autofókuszt biztosítanak

 

 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (APS-C) 2021-2022

Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD

 

A Sony E-bajonettes fényképezőgépekhez tervezett, a világ első olyan APS-C tükör nélküli fényképezőgépekhez készült ultraszéles látószögű zoomobjektívje, amely f/2,8-as maximális rekeszértékkel büszkélkedhet. Kompakt és könnyű, mégis kiváló minőségű eredményeket ad. Legközelebbi fókusztávolsága a legrövidebb gyújtótávolságnál mindössze 15 cm, így ideális a közeli felvételek készítéséhez. Az RXD autofókusz motorja teljesen csendes, és minden témára pontosan és gyorsan fókuszál, ami különösen fontos a videofelvételek készítésekor. Ennek eredményeképpen tökéletes választás a rendkívüli látószögű és lenyűgöző perspektívájú felvételekhez 

 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (FULL FRAME) 2021-2022

Sony FE 12-24mm F2.8 GM

 

A Sony nagy rekesznyílású ultraszéles látószögű zoomobjektívje igazán lenyűgöző objektív, figyelemre méltó optikai teljesítménye a csúcskategóriás prímobjektívekkel egyenrangú. Az élesség nagyon lenyűgöző, széltől-szélig, még maximális rekeszértéknél is. Az objektív 122°-os látószögéhez és fényerős, f/2,8-as maximális rekeszértékéhez képest elképesztően kompakt is. A magas építési minőséghez időjárásálló tömítés, víz- és olajtaszító fluorbevonat tartozik az elülső elemen. A gyors és pontos autofókusz teszi ezt az objektívet hasznos eszközzé a tájfotósok és a fotóriporterek számára egyaránt.

 

 

EISA STANDARD LENS 2021-2022

Sony FE 50mm F1.2 GM

 

Ez az egyedülálló standard objektív a kiemelkedő képminőséget és a nagyon fényerős rekeszértéket ötvözi a figyelemre méltó kompakt és könnyű kialakítással. A 11 lamellás körkörös rekesz és az XA lencsetagok együttesen kellemes bokeh-et biztosítanak. Emellett az objektív egy olyan rekeszgyűrűvel rendelkezik, amely átkapcsolható a kattintásos és kattintás nélküli működés között, továbbá por- és nedvességálló kialakítással, valamint négy XD lineáris autofókusz motorral van ellátva, melyek gyors és pontos autofókuszt és követést biztosítanak. Ez az objektív a Sony fotósoknak egy ragyogó teljesítményű eszközt kínál portrékhoz, éjszakai jelenetekhez és általános fényképezéshez.

 

 

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022

Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD

 

A Tamron Sony E-bajonetthez készült ultratelefotó zoomobjektív lenyűgözően kompakt kivitelben nyújt vad-, sport- és akciófotózáshoz ideális gyújtótávolság-tartományt. Emellett 150 mm-es pozícióban 60 cm-es minimális fókusztávolságot kínál és 1:3,1-es maximális nagyítást biztosít a közeli munkákhoz. A Broad-Band Anti-Reflection bevonat elnyomja a szellemképeket és a tükröződést, míg az optikát a nedvességálló konstrukció védi az elülső elemen lévő fluor bevonattal együtt. Ez az első olyan Tamron objektív a full-frame tükör nélküli fényképezőgépekhez, amely optikai képstabilizátorral rendelkezik, így lehetővé teszi az éles kézi ultratelefotózást.

 

 

 

 

 

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

 

Ahogy az egy csúcskategóriás, professzionális használatra készült objektívtől elvárható, ez a gyors teleobjektív-zoom a lehető legfejlettebb. Optikailag kiváló, a nagyfokú élességet az aberrációk hatékony elnyomásával ötvözi. További kívánatos tulajdonságai közé tartozik az időjárásálló konstrukció, a gyors, csendes és pontos autofókusz, valamint a hatékony optikai stabilizálás. A testreszabható vezérlőgyűrű, a két programozható gomb és a felső részén borítón található kijelzőpanel páratlan szintű vezérlést biztosít. Az eredmény egy fantasztikus objektív, amely ideális a legkülönfélébb felhasználási módokhoz, a vadvilágtól és a sporttól kezdve a portré- és esküvői fotózásig.

 

 

EISA PORTRAIT LENS 2021-2022

Sigma 85mm F1.4 DG DN | Art

 

A Sigma egy olyan objektívet alkotott, amely újra értelmezi a portréfotózást azáltal, hogy ideális gyújtótávolságot kombinál a csúcsminőségű eredményeket biztosító technológiával. Kifejezetten full-frame tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezett, könnyű és kompakt testét kiváló minőségű konstrukció jellemezi, beleértve a por- és vízfröccsenésállóságot is. A felhasználók az öt SLD-elem és egy aszferikus elem, valamint a legújabb, magas törésmutatójú üvegnek köszönhetően aberrációmentes, éles képeket élvezhetnek. Az f/1,4 maximális rekeszértéknek köszönhetően gyönyörű művészi bokeh-et eredményez, amely a profi és a haladó amatőr fotósok igényeit egyaránt kielégíti.

 

 

EISA MANUAL LENS 2021-2022

Laowa Argus 33mm f/0.95 CF APO

 

A Laowa Argus 33mm f/0.95 CF APO egy kivételesen fényerős standard objektív APS-C érzékelővel rendelkező tükör nélküli fényképezőgépekhez. Ez a rendkívül nagy rekesznyílású objektív tökéletes mind a gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezéshez, mind a rendkívül sekély mélységélesség eléréséhez - különösen a 35 cm-es legközelebbi fókusztávolsággal kombinálva. Apokromatikus kialakításának köszönhetően az általában a nagy rekesznyílásokhoz társuló színrojtok szokatlanul jól kontrollálhatók. A fókuszkezelése, az alacsony fókuszállítási tolerancia és a fokozatmentes rekeszgyűrű ideális videós használatra is. Canon RF, Fujifilm X, Nikon Z és Sony E foglalatokkal kapható.

 

 

EISA MACRO LENS 2021-2022

Nikon NIKKOR Z MC 50mm f/2.8

 

Ez a Nikon Z fényképezőgépekhez készült, megfizethető árú, kompakt és könnyű szabványos makróobjektív 1:1 arányú reprodukciót biztosít a 16 cm-es minimális fókusztávolságon. Az optikai kialakítás aszférikus és extra alacsony szórású üvegelemeket is használ a kromatikus aberráció minimalizálása érdekében. Az elülső lencsetagot fluorbevonat védi, a tubus pedig por, szennyeződés és nedvesség ellen tömített, így kihívást jelentő körülmények között is használható. Csendes vezérlőgyűrűvel rendelkezik, amellyel a rekesznyílást vagy az ISO-érzékenységet állíthatja be. DX-formátumú Z-sorozatú fényképezőgéppel használva az objektív látószöge 75 mm-nek felel meg, így kiváló választás makróhoz és portrékhoz egyaránt.

 

 

 

EISA SPECIAL PURPOSE LENS 2021-2022

Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift

 

Jelenleg a piacon kapható legszélesebb látószögű shift objektív, amelyet tartós acélszerkezet és kiváló kidolgozás jellemez. Teljes képkockás fényképezőgépekhez, tükör nélküli és DSLR fényképezőgépekhez egyaránt használható, ±11 mm-es eltolást biztosít, ami ideális a perspektíva korrekciójához építészeti és belsőépítészeti fotózásnál. Nagyon igényes optikai kialakítása ellenére sokkal kedvezőbb árú, mint más ultraszéles látószögű shift objektívek. A működés minden aspektusa manuális, beleértve a fókuszálást és a rekeszbeállítást is, a shift mechanizmus egy egyedi forgótárcsát használ, amely egyszerre pontos és könnyen kezelhető. Kompakt méretének, kis súlyának és zökkenőmentes, megbízható működésének köszönhetően az objektív kiváló választás építészeti fotózáshoz.

 

 

 

EISA LENS INNOVATION 2021-2022

Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM

 

Míg a legtöbb gyártó a legnépszerűbb tükörreflexes modelljeik másolásával építette fel a full-frame tükör nélküli objektívkínálatát, a Canon következetesen fantáziadúsabb volt. Az új RF-bajonettes 100mm f/2.8-as objektívje az autofókuszos makróobjektívek közül a legnagyobb, 1,4x-es nagyítási arányt kínálja, így az EOS R-rendszerű fényképezőgépek felhasználói mindössze 26x17 mm-es témával tölthetik ki a képkivágást. Emellett egy új szférikus aberráció-szabályozó gyűrűt is kapott, amellyel beállítható az elmosódás simasága akár az előtérben, akár a háttérben. Ez a két újítás együttesen ígéretesen új utakat nyit a kreatív kifejezésmódok előtt a közeli fényképezésben 

 

 

 

 

 

EISA PHOTO SOFTWARE 2021-2022

Zoner Photo Studio X

 

Ez az innovatív fotószoftver felhasználóbarát funkciók széles skáláját kínálja. Amellett, hogy teljes körű nyersanyag-konvertáló, egyszerű képszerkesztést biztosít rétegekkel és maszkokkal, a retusáló ecset és az arcok eszköze pedig tökéletes a portrék feljavításához. A Photo Studio X a fényképkatalógust is kezeli, lehetővé téve a dátum, a felvétel helye, kulcsszavak vagy mappák szerinti böngészést. A folyamatos frissítések és a mesterséges intelligencia használata szintén nagyon előnyös a felhasználók számára. A Photo Studio X egyesíti azokat a funkciókat, amelyekhez általában más gyártók több programjára van szükség, és mindezt nagyon versenyképes áron.

 

 

 

 

EISA ADVANCED PHOTO SOFTWARE 2021-2022

DxO PureRAW

 

A DxO PureRAW egy igazán egyedülálló szoftver. Használatával előkezelheti képeit, mielőtt importálná azokat az Adobe Lightroomba, a Photoshopba vagy bármely más, a Linear DNG nyers formátumot támogató fotószoftverbe. Ez lehetővé teszi, hogy kihasználja a DxO kiváló demozaikosító algoritmusait, a lencsekorrekciókat, a zajcsökkentést és a kép élesítését, mindezt csúszkák vagy bonyolult beállítások nélkül és anélkül, hogy egy új kezelőfelületet kellene elsajátítania. Egyszerűen csak jobb képeket kap anélkül, hogy a meglévő munkafolyamatának nagy részét megváltoztatná.

 

 

 

EISA PHOTO SERVICE 2021-2022

CEWE Photoworld. 

 

Manapság a legtöbb képet okostelefonokkal készítjük. A CEWE Photoworld alkalmazással iOS és Android operációs rendszerre, könnyen gyönyörű fotókönyvekké alakíthatja ezeket. A mesterséges intelligencia segítségével a felhasználónak csak ki kell választania, hogy a telefonján vagy táblagépén lévő képek közül melyik kerüljön a fotókönyvbe, az alkalmazás pedig automatikusan elvégzi a többit, beleértve a sorrendet, a képjavítást és azt, hogy milyen képi részletek jelennek meg. Ez óriási segítséget jelent és rendkívül felgyorsítja a folyamatot, miközben a felhasználók továbbra is mindent a saját ízlésük szerint módosíthatnak. A kinyomtatott eredmény minősége ugyanolyan magas, mint a hagyományos CEWE fotókönyveké.

 

 

 

EISA PHOTO PRINTER 2021-2022

Epson SureColor SC-P700

 

 

Ez az A3+ nyomtató lehetővé teszi a profi és az ambiciózus amatőr fotósok számára, hogy minőségét hosszan tartó nyomatokat készítsenek legkedvesebb képeikről. Az UltraChrome Pro 10 tintakészletnek köszönhetően az SC-P700 kiváló nyomtatási minőséget biztosít színes és fekete-fehér nyomtatásban egyaránt. Könnyedén kezeli a fotó- vagy képzőművészeti papírlapokat, beépített tekercses papíregységgel büszkélkedhet, és nem igényel tintacserét a matt és fényes hordozók közötti váltáskor. Kompakt helyigényének és széles körű interfészeinek (USB 3.0, Wi-Fi és Ethernet) köszönhetően az SC-P700 bármilyen munkaterületen vagy stúdióban elfér, miközben könnyen kezelhető, testreszabható felhasználói felületet biztosít a 4,3 hüvelykes érintőképernyőn keresztül.

Combined Award with Mobile Devices Expert Group

 

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2021-2022

Sony Xperia 1 III

 

A Sony Xperia 1 III az első 120 Hz-es 4K képernyővel szerelt okostelefon. Szintén újdonság a variálható fókuszt kínáló telefotókamera, ezért egy valódi multimédiás hőst kapnak mindazok, akik mobileszközüket többnyire videók és fotók készítésére, vagy hasonló tartalmak fogyasztására használják. Az említett a képességeket a Qualcomm legújabb, 5 nanométeres Snapdragon 888 lapkakészlete és 12 GB RAM támogatja, a hatékony motor biztosítja, hogy ez az okostelefon a mobiljátékokban és multitask feladatokban is kiváló legyen. A csúcskategóriás készülék egyértelműen az igényes felhasználóknak készült, akik széleskörű funkcionalitásra, víz és porállóságra (IP65/IP68), valamint kifogástalan megjelenésre számíthatnak.

 

 

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022

OPPO Find X3 Pro

 

Az OPPO Find X3 Pro lenyűgözően átfogó funkciókészletével és jellegezetes, modern kialakításával, alaposan feltornázta a képzeletbeli lécet.  Az öt nanométeres Qualcomm Snapdragon 888 processzorral hajtott, 8 GB RAM memóriával és 6.7 hüvelykes LPTO AMOLED kijelzővel (120 Hz) rendelkező készülék, masszív 4500 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ami a 65 W-os gyorstöltést is támogatja. Az OPPO zászlóshajója ezeken felül vitathatatlanul a legjobb okostelefon fényképezőgép-beállítást kínálja ebben a szezonban. Hátulra négy objektívet csomagoltak, 50 megapixeles primer és ultra-nagylátószögű, 13 megapixeles telefotó és egyedülálló 3 megapixeles mikro-lencsés egység kelleti magát, utóbbi 1-3 mm távolságból 60x nagyításra is képes. Az említett többkamerás szett gyakorlatilag minden ígéretét képes beváltani, így jelenleg az OPPO Find X3 a legfejlettebb okostelefon a piacon. 

 

 

 

( - )

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 3.127171 másodperc.