EISA MAESTRO 2023-2024

Fotó Magazin | 2023. Június 05., Hétfő 17:00

Az EISA Photo Maestro díj megalapításával a fotósokat arra kívánta ösztönözni, hogy egymáshoz kapcsolódó képsorozatokat készítsenek. Ez dokumentarista gondolkodásmódot feltételez, amivel egyaránt kell tudni élni, alkotni és nemutolsó sorban fotózni.

hirdetés

maestro_photo_contest_logo_2023_allatvilag_300px.png  

 

 

A sorozatkészítés dokumentarista gondolkodásmódot feltételez, a lehető legszabadabban, hogy a fotós saját értelmezést adjon az év aktuális témájának. A „Víz”, „Közlekedés” és „My Country” témákkal a nemzetközi EISA Maestro már az indulás után igen népszerűvé vált, aminek vonzerejét mindenképpen növeli a pénzdíj, a trófea és az utazás a Maestro díjátadó ünnepségre, de mindenekelőtt az Eisa FotoMaestro  cím elnyerése, ami a résztvevők számára az igazi presztízst jelent.

 

Pénz díjak és nemzetközi publikálás

A nyertesekek nemcsak sorozatuk megjelenésével kapnak országos publicitást az EISA tagságú Profi FOTO magazinjában, hanem a nemzetközi döntőben, az 1. 2. és 3. díjas helyezettek képei, a vilászerte megjelenő mind a 17 EISA fotómagazin oldalain is közlésre kerülnek, ezzel a lehető legjobb közönséget érve el szerte a világon!

2018 óta az EISA Facebook-oldalának látogatói is szavazhatnak és megválaszthatják az EISA Maestro Public Choice Photographert, hiszen az országos nyertesek összes helyezettje is a Facbook oldalon lesz elérhető.

 

EISA MAESTRO FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYOK 

 

1.     2023. Június 15-ig összesen 5-8 „Az Állatvilág” témában készült képnek kell beérkeznie a PROFI FOTO EISA magazinhoz.

2.     Minden pályaműnek digitális formátumban kell lennie (fényképezőgépes vagy szkennelt filmes eredetik), és a pályázat céljaira saját magadnak kell készítened azokat. Más pályázaton megjelent portfóliók nem küldhetők be.

3.     A fájlokat JPEG formátumban kell beküldeni, legfeljebb 800 pixeles méretben a hosszabb élükön. A döntőbe beválasztott képeket majd nagyobb felbontásban (3000 pixel) újra bekérjük a pályázóktól.

4.     Személyenként csak egy sorozat engedélyezett.

5.     A pályaművekhez mellékelni kell nevét, postacímét, e-mail címet és telefonszámot.

6.     Csak saját munkádat küldheted be. A verseny szervezői és az EISA kiadói nem vállalnak felelősséget a pályázók által elkövetett szerzői jogok megsértéséért.

7.     A nemzeti versenyeket az egyes EISA Foto magazinok vagy weboldalak szerkesztői bírálják el, a pályázaton  csak az adott ország lakosai vehetnek részt.

8.     A 17 részt vevő EISA-ország mindegyikének nyertes pályaműveit az EISA lapok szerkesztői együtt bírálják el a 2023. június végén megrendezett zsűrizés alkalmával.

9.     Mind az országos, mind a nemzetközi versenyeken három nyertes kerül díjazásra.

10. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyertes pályaműveket ingyenesen közzé tegyék világszerte és bármilyen formában vagy médiában használják a verseny népszerűsítése céljából. 2023. június végén minden nemzeti Maestro győztes munkája megjelenik a Facebookon az EISA Public's Choice verseny részeként.

11. Sem az EISA, sem a Photography Expert Group tagjai nem adhatnak információt az eredményekről.

12. A nemzeti díjazottakat a megfelelő EISA Photography magazin/webhely 2023. júniusi vagy júliusi számában teszik közzé, a nemzetközi eredményeket pedig az összes EISA tagmagazinban/webhelyen 2023. szeptember vagy októberi számokban publkálják. 

 

DÍJAK

Nemzeti verseny.  1. Díj. 100.000.- Forint

                              2. Díj.   60.000.- Forint

                              3. Díj.   40.000.- Forint


Eisa Maestro nemzetközi verseny.


1. díj: 1500 € és az EISA Photo Maestro 2023 Trophy
2. díj: 1000 € és az EISA Photo Maestro 2023 Trophy
3. díj:   750 € és az EISA Photo Maestro 2023 Trophy


Facebook Public's Choice Award: 1000 €

 

Valamennyi országos 1. helyezett a Facebook Public's Choice Award páyázaton résztvevőként szerepel. 

 

A szavazási időszak 2023. augusztus 1-én ér véget.

 

A nyertes fényképek a 17 EISA fotómagazin/weboldal szeptember/októberi számában kerül megjelenésre. Ha a körülmények megengedik, a nyertesek meghívást kapnak a 2023. szeptember 1-i berlini EISA-díjátadó ünnepségre.

 

A pályázatok beküldési határideje 2023. JÚNIUS 15

 

E-MAIL CÍM:

 

marketing@solteszreklam.hu 

 

 

(X)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 3.021310 másodperc.