Fotó MagazinCsendes fények - Murvai Ervin fotóművész kiállítása

Fotó Magazin | 2018. Február 12., Hétfő 20:00

Murvai Ervin miskolci fotóművész a mobilart típusába sorolható fotóival az épített- és természeti környezetünk hangulatait mutatja be kiállításán.

Az okostelefon alkalmazása művészi képkészítésre új lehetőségként a csúcstechnológia elterjedésével vált lehetővé, mára szinte mindenki számára. Murvai a fotográfia összes technikai válfaját már gyermekkora óta jól ismeri és alkalmazza is művészetében. Új tárlatán most mégis ezt a hétköznapinak számító fotózási lehetőséget vállalja fel őszintén, minden esetlegességével, automatizmusával, előnyeivel és hátrányaival együtt. Ezáltal mutat számunkra példát arra, hogyan lehet egyéni látásmódot kialakítani, különleges hangulatokat megjeleníteni, hogyan érzékenyíthetjük látásunkat, figyelmünket általa és mennyire szabadon gondolkozhatunk, alkothatunk és ízlésesen effektezhetünk akár mi is, ezzel a zsebünkben hordozott eszköznek a segítségével.

 

Miskolc első mobilart kiállításának Urbán Tibor kurátor, a Herman Ottó Múzeum TPG - Teátrum Pincehely Galéria ad teret. A kiállítást megnyitja: Éliás István művészetpedagógus.

 

murvaiervin_meghivohoz_20180215.jpg

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.103211 másodperc.