Canon EOS R5 és R6 kamera bemutató

Fotó Magazin | 2020. Augusztus 08., Szombat 13:00

Canon EOS R5 és R6 kamera bemutató
Zártkörű rendezvényen került bemutatásra a Canon két új kamerája, ahol a meghívott újságírók megismerkedhettek a legújabb Canon kamera és objektív fejlesztésekkel...

Szerző: Benkő Sándor

 

A Canon Magyarország meghívására a Profi Fotó magazin főszerkesztője július 29-én részt vehetett egy olyan rendezvényen, ahol lehetőség adódott a magyar szaksajtó képviselőinek, hogy kézbe vehessék és teszteljék a Canon két legújabb, tükörnélküli zászlóshajóját, az EOS R5 és EOS R6-ot.

 

A Canon munkatársai a Covid 19 járvány követelményei alapján megfelelő elővigyázatossági intézkedések betartásával fogadták az újságírókat.

Rövid technikai bemutató és a programismertetés után, a Grafisoft park egy igen látványos szegletében volt lehetőségünk kézbevenni a Canon említett csúcstermékeit.

 

A szervezők figyelmes szervezésének köszönhetően nemcsak egy szép dísztó vízeséssel, ápolt kertkörnyezet, és nagyméretű bronzszobor szolgálhatott motívumként, hanem egy profi tánccsoport is rendelkezésünkre állt. Utóbbival lehetett ellenőrizni, hogy a két kamera tényleg képes-e 20 képet fényképezni másodpercenként. Nem csalódtunk. Tudták.

 

720_IMG_9457.jpg

Részletes információt a Canon EOS R5 és R6-ról a Profi Fotó magazin következő számának hasábjain olvashatnak kedves olvasóink, ahol alapos tesztriportban írjuk le tapasztalatainkat a két csúcskamera teljesítményéről.


 

720_IMG_9462.jpg

 

720_IMG_9467.jpg

 

720_IMG_9471.jpg

 

720_IMG_9477.jpg

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.083358 másodperc.