Nagy AnitaAz ártatlanság és a tapasztalás dalai - Fotókiállítás

Nagy Anita | 2020. Szeptember 21., Hétfő 08:00

Szeptember 24-én nyílik Martin Wanda fotókiállítása szülővárosában, Békéscsabán, a Munkácsy Mihály múzeumban.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a különleges alkotások a képrögzítéstől a nyomtatásig minden fázisban Canon technológiával készültek és mindezt Martin Wanda, a Canon európai márkanagykövetének első önálló kiállításán meg is mutathatjuk.
 Martin Wanda Junior Prima díjas vizuális művész, fotográfus. Az ELTE és a MOME diplomáinak megszerzése után a London College of Fashion fotográfia szakát is elvégezte. Képei évek óta neves divatmagazinokban jelennek meg, világmárkák megbízásából készít kampányfotókat, videókat. A szórakoztatóiparban zenekarok, előadóművészek front és backstage világát is bemutatja képein keresztül. 21. századi stílusát a hajdani olajfestményeket idéző romantikus hangulattal vegyíti és ez a különleges eklektika magával ragadja a szemlélőt. Fotói több csoportos kiállításon is bemutatásra kerültek Budapesten és Európa-szerte. Profi munkái mellett hagy magának időt a töltődésre és kísérletezésre is és arra is, hogy mentorként segítse a fotográfiát tanulók fejlődését. „Az ártatlanság és a tapasztalás dalai” című fotókiállítás Wanda első önálló tárlata, melynek induló állomása Békéscsaba.

 

WandaMartin_fotĂłkiĂĄllĂ­tĂĄs_meghĂ­vĂł_2020.09.24.-1.jpg


A Canon olyan képalkotó tehetségekkel dolgozunk együtt, akiket a technikai tudás mellett a merészség és egyéni stílus jellemez. A képalkotás nem fejeződik be a rögzítéssel, igazán látványos és hatásos akkor lesz, ha nyomtatásban is megjelenítjük. A kiállított képek nagy része a Békéscsabai Szakképzési Centrum nyomdájában készült. Az intézményben az országos szinten is kiemelkedő nyomdász képzést vadonatúj Canon digitális nyomdagépek is segítik. A biztonságos, környezetkímélő és gyorsan száradó UV Gél festéktechnológiával tekercses és síkágyas nyomtatóinkon úgy kelnek életre a művészeti alkotások, hogy az alkotóknak nem kell kompromisszumot kötni a kreatív kivitelezés során. A jövő nyomdászai tanulmányaik befejeztével kreatív kivitelező mesterekké is válnak, akik szakértelme nélkül nem valósulhatna meg sok műalkotás, legyen az kép, dekoráció vagy könyv. A fotók tapéta méretben is megőrizhetők, nyomtathatók belülről megvilágított merev anyagokra is, mint farostlemez, plexi vagy üveg és akár finom bőrtapintású, kerámia hatású, tartós és vízálló papírokra is. 
Örömmel támogatjuk a képalkotás minden fázisában az inspirációt és oktatást, hogy ez az érzékletes műfaj mind több alkotót és követőt vonzzon, és együtt kápráztassuk el a világot. Különleges anyagainkon és technológiánk által kelnek életre Wanda egyedi hangulatú fotói, amelyeken művészek és modellek mutatják meg valódi arcukat, stílusukat az egy hónapig megtekinthető kiállításon."

 

Bővebb információ:

Martin Wanda: 

https://wanda-martin.com/

https://www.instagram.com/wanda_martin 

 

Munkácsy Mihály Múzeum, Békéscsaba:

https://munkacsy.hu/ 

 

Martin Wanda: Az ártatlanság és a tapasztalás dalai – fotókiállítás2020. szeptember 25. – október 25. 

Nyitvatartás: hétfő kivételével naponta 10.00-18.00

 

Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium: https://szentgyorgyi.bszc.hu/site/

Canon digitális nyomtatás alkalmazások: https://www.canon.hu/for_work/my-business/industry/commercial-printing/

Canon a professzionális fotósokért:https://www.canon.hu/pro/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.084585 másodperc.